Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Mablanka píše:
Dodívala jsem se právě taky na film a jdu spát, neb ráno vstávám do práce. Dobrou všem!
Mám rozkoukanou Nemocnici na kraji města a myslím, že pár dílů ještě dám, tak 2, 3…
@Klementyna píše:
Mám rozkoukanou Nemocnici na kraji města a myslím, že pár dílů ještě dám, tak 2, 3…
3 díly, to se dá, mám tento seriál taky ráda
A já tedy musím říct, že včerejší Krásno se mi nelíbilo, další český film o ničem.
@Samy píše:
A já tedy musím říct, že včerejší Krásno se mi nelíbilo, další český film o ničem.
Mám pocit, že v posledních letech ty filmy stojí za prd
Málokterý vůbec mělo smysl natočit…
To tedy musím souhlasit. Tyhle filmy, jako je třeba i Díra u Hanušovic, řadím do kategorie stačí vidět jednou a nikdy víc.
@Samy píše:
To tedy musím souhlasit. Tyhle filmy, jako je třeba i Díra u Hanušovic, řadím do kategorie stačí vidět jednou a nikdy víc.
Celovečerní filmy mám moc ráda, do kina chodím ráda
A co některý z posledních českých filmů, už jsi je viděla? Třeba Vybíjenou, kde hraje skoro celá bývalá Partička, tedy její osazenstvo?
@Samy píše:
A co některý z posledních českých filmů, už jsi je viděla? Třeba Vybíjenou, kde hraje skoro celá bývalá Partička, tedy její osazenstvo?
Oči mé viděly na tento film plakáty, nicméně mě neláká..zato Kobry a užovky, to bych ráda zhlédla!
@fialka09 píše:
Oči mé viděly na tento film plakáty, nicméně mě neláká..zato Kobry a užovky, to bych ráda zhlédla!
Anakondy tam nejsou, když jak čtu, je to o hadech?
Chyba lávky, je to o dvou bratrech. Ale hlavní postavy hrají Matěj a Kryštof Hádkovi, takže to vlastně o hadech svým způsobem bude.
Ten film bych taky ráda viděla.
@Samy píše:
Chyba lávky, je to o dvou bratrech. Ale hlavní postavy hrají Matěj a Kryštof Hádkovi, takže to vlastně o hadech svým způsobem bude.Ten film bych taky ráda viděla.
Aspoň jsem se něco nového z naší filmografie dozvěděla, děkuji moc.
Celý autorský tým tohoto filmu by asi moje stručné shrnutí celovečerního filmu četl velmi nerad. ![]()
@Samy píše:
Celý autorský tým tohoto filmu by asi moje stručné shrnutí celovečerního filmu četl velmi nerad.
Dalo by se to napsat nějak delší, nebo je to filmový masakr?
Ráda bych na film teprve do kina vyrazila, takže jsem tu vyfrkla jen jednu větu, co jsem si zapamatovala o tomto filmu. ![]()
@Samy píše:
Ráda bych na film teprve do kina vyrazila, takže jsem tu vyfrkla jen jednu větu, co jsem si zapamatovala o tomto filmu.
Uvidíte zvědavci, až vyrazíte do kina.