Partičkovská abeceda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
29.3.15 21:59
@Mablanka píše:
Dodívala jsem se právě taky na film a jdu spát, neb ráno vstávám do práce. Dobrou všem!

Mám rozkoukanou Nemocnici na kraji města a myslím, že pár dílů ještě dám, tak 2, 3…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
30.3.15 05:52
@Klementyna píše:
Mám rozkoukanou Nemocnici na kraji města a myslím, že pár dílů ještě dám, tak 2, 3…

3 díly, to se dá, mám tento seriál taky ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
30.3.15 06:56

A já tedy musím říct, že včerejší Krásno se mi nelíbilo, další český film o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
30.3.15 08:31
@Samy píše:
A já tedy musím říct, že včerejší Krásno se mi nelíbilo, další český film o ničem.

Mám pocit, že v posledních letech ty filmy stojí za prd :nevim: :nevim: Málokterý vůbec mělo smysl natočit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
30.3.15 12:03

To tedy musím souhlasit. Tyhle filmy, jako je třeba i Díra u Hanušovic, řadím do kategorie stačí vidět jednou a nikdy víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
30.3.15 12:58
@Samy píše:
To tedy musím souhlasit. Tyhle filmy, jako je třeba i Díra u Hanušovic, řadím do kategorie stačí vidět jednou a nikdy víc.

Celovečerní filmy mám moc ráda, do kina chodím ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
30.3.15 13:19

A co některý z posledních českých filmů, už jsi je viděla? Třeba Vybíjenou, kde hraje skoro celá bývalá Partička, tedy její osazenstvo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
30.3.15 17:01
@Samy píše:
A co některý z posledních českých filmů, už jsi je viděla? Třeba Vybíjenou, kde hraje skoro celá bývalá Partička, tedy její osazenstvo?

Oči mé viděly na tento film plakáty, nicméně mě neláká..zato Kobry a užovky, to bych ráda zhlédla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.3.15 19:08
@fialka09 píše:
Oči mé viděly na tento film plakáty, nicméně mě neláká..zato Kobry a užovky, to bych ráda zhlédla!

Anakondy tam nejsou, když jak čtu, je to o hadech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
30.3.15 19:12

Chyba lávky, je to o dvou bratrech. Ale hlavní postavy hrají Matěj a Kryštof Hádkovi, takže to vlastně o hadech svým způsobem bude. :lol: Ten film bych taky ráda viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.3.15 19:14
@Samy píše:
Chyba lávky, je to o dvou bratrech. Ale hlavní postavy hrají Matěj a Kryštof Hádkovi, takže to vlastně o hadech svým způsobem bude. :lol: Ten film bych taky ráda viděla.

Aspoň jsem se něco nového z naší filmografie dozvěděla, děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
30.3.15 19:15

Celý autorský tým tohoto filmu by asi moje stručné shrnutí celovečerního filmu četl velmi nerad. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.3.15 19:20
@Samy píše:
Celý autorský tým tohoto filmu by asi moje stručné shrnutí celovečerního filmu četl velmi nerad. :lol:

Dalo by se to napsat nějak delší, nebo je to filmový masakr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
30.3.15 19:23

Ráda bych na film teprve do kina vyrazila, takže jsem tu vyfrkla jen jednu větu, co jsem si zapamatovala o tomto filmu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
30.3.15 22:49
@Samy píše:
Ráda bych na film teprve do kina vyrazila, takže jsem tu vyfrkla jen jednu větu, co jsem si zapamatovala o tomto filmu. :think:

Uvidíte zvědavci, až vyrazíte do kina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák