Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Tinuvien píše:
Panečku, a bylo to vůbec vtipné? Já ještě potřebuji vymyslet nějaký pekelný žert.
Tak držím palce, ať se to povede!
@Mablanka píše:
Tak držím palce, ať se to povede!
Ebolu, mor a choleru na mého chlapa! Dopoledne mi psal, že mu volala učitelka ze školky, že si máme přijet pro kluky, že jsou nezvladatelní a neustále se dožadují perníčků (včera jsem totiž pekla), tak že si je máme přijet vyzvednout. Já zrovna valila s mimčem na kyčle, už bylo pozdě, tak jsem mu nevolala a že to vezmu ještě kvaltem přes školku, a až cestou mi to došlo! Večer ho zabiju!
![]()
Už jsem to pochopila, máš doma mužského - šprýmaře. Zřejmě Apríl.
@Samy píše:
Už jsem to pochopila, máš doma mužského - šprýmaře. Zřejmě Apríl.
Ledacos snesu, ale tohle je fakt na tečku! ![]()
U nás teď fučí takový vichr, že jsem při venčení psa málem dostala „tečku“ kolem letící polystyrenovou deskou.
Hasiči už ve vedlejší ulici likvidují a zachraňují zbylé balíky, co tam ještě na střeše jsou. Do silnice padaly celé i rozdělané balíky a sem tam proletěla deska. Ta firma se evidentně na zajištění proti větru vybodla. Takhle to vypadá u nás pod oknem:
@Samy píše:
U nás teď fučí takový vichr, že jsem při venčení psa málem dostala „tečku“ kolem letící polystyrenovou deskou.Hasiči už ve vedlejší ulici likvidují a zachraňují zbylé balíky, co tam ještě na střeše jsou. Do silnice padaly celé i rozdělané balíky a sem tam proletěla deska. Ta firma se evidentně na zajištění proti větru vybodla. Takhle to vypadá u nás pod oknem:
Máme v práci pod oknem taky balík polystyrenu, přiletěl kdo ví odkud.
Dost možná to přiletělo úplně odjinud. Teď asi napříč republikou létá spousta jindy nelétajících věcí, kam se hrabe UFO.
@Samy píše:
Dost možná to přiletělo úplně odjinud. Teď asi napříč republikou létá spousta jindy nelétajících věcí, kam se hrabe UFO.
Otevřete oči a pohleďte, jak jsem chlapovi vratila ten apríl! Objednal cereálie od bonavity, došla krabice velikosti asi jak od plen, já z toho slepila lepicí pásky s nápisy bonavita, přelepila na jinou krabici kterou jsem sehnala a toto mu napsala do práce: „Proboha cos to objednal z ty bonavity, vzdyt je to velky a tezky jak krava!!“ A poslala fotku:
(Sežral mi to i s navijákem!
)
@Klementyna píše:
Otevřete oči a pohleďte, jak jsem chlapovi vratila ten apríl! Objednal cereálie od bonavity, došla krabice velikosti asi jak od plen, já z toho slepila lepicí pásky s nápisy bonavita, přelepila na jinou krabici kterou jsem sehnala a toto mu napsala do práce: „Proboha cos to objednal z ty bonavity, vzdyt je to velky a tezky jak krava!!“ A poslala fotku:
(Sežral mi to i s navijákem!![]()
)
Máš dobré nápady, to si musím pamatovat
Teda @Klementyna to fakt nemá chybu, docela jsi mě pobavila.
Skočila bych na to i já, naviják nenaviják.
@Samy píše:
Teda @Klementyna to fakt nemá chybu, docela jsi mě pobavila.Skočila bych na to i já, naviják nenaviják.
Klidně bych to schlamstla taky, věrohodné, fakt!
@Mablanka píše:
Klidně bych to schlamstla taky, věrohodné, fakt!
Tak si říkám, co tu tak brzy po ránu strašíš. Nemůžeš usnout nebo už vstáváš?
@Samy píše:Šílíš? Já usnu kdykoliv, ale musela jsem vstávat, ptž manžel jel na ranní a musela jsem mu zapnout bundu. (má ochrnutou ruku po dmo) a pak jsem šla taky na bus a nedošlo mi, že jsou prázdniny, talže nejede. Fakt super den
Tak si říkám, co tu tak brzy po ránu strašíš. Nemůžeš usnout nebo už vstáváš?
Není nad sníh, mráz a fujavici v dubnu! Kdo to tu prohlašoval, že má rád zimu?
Já jsem vzteky bez sebe!
![]()
Evidentně ti ležím v žaludku já, to o té zimě, že ji mám ráda, jsem totiž psala já. Ale u ná suž zase sníh není, dnes je tam od začátku týdne konečně relativně normálně - teploměr ukazuje devět stupňů, zataženo, dokonce u sluníčko chvílemi vykoukne za mrakem.