Partičkovská abeceda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1616
7.4.15 22:40
@Samy píše:
Ebola nebo snad jiný neřád na tebe sedl?

Inu, choroba je choroba, co se dá dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
8.4.15 07:27

Tak trochu tě evidentně trápí i zrak, moje věta končila „L“ a ty píšeš „I“, no lékaři si na tobě smlsnou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
8.4.15 11:24
@Samy píše:
Tak trochu tě evidentně trápí i zrak, moje věta končila „L“ a ty píšeš „I“, no lékaři si na tobě smlsnou. ;)

Ušní nosní krční určitě už navštívila, teď ještě vyšetření na očním, tam jí předepíší okulár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
8.4.15 11:45

Ráda bych viděla pobavenou tvář očaře, až mu bude líčit, že na oční vadu přišla na e-miminu, když hrála abecedu. To bude koukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.4.15 07:04
@Samy píše:
Ráda bych viděla pobavenou tvář očaře, až mu bude líčit, že na oční vadu přišla na e-miminu, když hrála abecedu. To bude koukat.

Třeba se i přidá a napíše nám přesnou Mablančinu diagnózu. Například počet dioptrií - levé oko 2, pravé oko 2,5…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
9.4.15 07:39

2,5leté dítě mě teď tady nutí číst Krtečka a brýle k tomu nepotřebuji. Krtinám zdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
9.4.15 10:43

Rádo má tvé dítě Krtečka? I já jsem ho za svého dětství sledovala..co mě trochu štvalo, bylo, že nemluvil :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.4.15 12:09
@fialka09 píše:
Rádo má tvé dítě Krtečka? I já jsem ho za svého dětství sledovala..co mě trochu štvalo, bylo, že nemluvil :twisted:

Líbí se i našim dětem. Nemluví, to je pravda. Jediné, co jsem tam kdy zaslechla bylo „zničte krtka“ - našich dětí nejoblíbenější díl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
9.4.15 18:49

Lidi, vy snad budetge muset zajít i na ušní. Vždyť krtovo „jejda“ nemělo chybu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.4.15 22:13
@Samy píše:
Lidi, vy snad budetge muset zajít i na ušní. Vždyť krtovo „jejda“ nemělo chybu. :lol:

Uši mé toto náhodou slyšely, dokonce si vybavuji i „tam tam“ a „hele“, ale nepovažovala jsem to za nějaké závažné sdělení které by mělo schopnost převratným způsobem ovlivnit děj této lyricko-romantické tragikomedie s prvky hororu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
9.4.15 22:18

Už bych málem ještě zapomněla epizodu, kdy hledá pro nemocnou myšku heřmánek a bravurní latinou sonduje, jestli to fakt je „chamomilla“. Kolik cizích řečí znáš, tolikrát asi i krtkem lze být. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.4.15 22:23
@Samy píše:
Už bych málem ještě zapomněla epizodu, kdy hledá pro nemocnou myšku heřmánek a bravurní latinou sonduje, jestli to fakt je „chamomilla“. Kolik cizích řečí znáš, tolikrát asi i krtkem lze být. :lol:

To je pravda! A ještě tam ten druhý krtek cizinec říká našemu krtkovi „hallo“ a krtek mu odpovídá „ahoj“, takže pozor pozor, krtek nás vyučuje nejen češtinu, ale též latinu a angličtinu! Takže ano, vivat krtek a jeho krtinec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
14.4.15 05:45
@Klementyna píše:
To je pravda! A ještě tam ten druhý krtek cizinec říká našemu krtkovi „hallo“ a krtek mu odpovídá „ahoj“, takže pozor pozor, krtek nás vyučuje nejen češtinu, ale též latinu a angličtinu! Takže ano, vivat krtek a jeho krtinec!

Copak krtek, ten je světa znalý! Taky jsem ho měla ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
15.4.15 23:30

A tak koukám, že tu je mrtvo. Hola, hola, kde jste všechny??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
15.4.15 23:46

Yes, všichni už asi spí a nebo nikomu nešrotuje mozek v tuto pokročilou dobu… přidávám se k vám do spolku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák