Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Samy píše:
Ebola nebo snad jiný neřád na tebe sedl?
Inu, choroba je choroba, co se dá dělat.
Tak trochu tě evidentně trápí i zrak, moje věta končila „L“ a ty píšeš „I“, no lékaři si na tobě smlsnou. ![]()
@Samy píše:
Tak trochu tě evidentně trápí i zrak, moje věta končila „L“ a ty píšeš „I“, no lékaři si na tobě smlsnou.
Ušní nosní krční určitě už navštívila, teď ještě vyšetření na očním, tam jí předepíší okulár.
Ráda bych viděla pobavenou tvář očaře, až mu bude líčit, že na oční vadu přišla na e-miminu, když hrála abecedu. To bude koukat.
@Samy píše:
Ráda bych viděla pobavenou tvář očaře, až mu bude líčit, že na oční vadu přišla na e-miminu, když hrála abecedu. To bude koukat.
Třeba se i přidá a napíše nám přesnou Mablančinu diagnózu. Například počet dioptrií - levé oko 2, pravé oko 2,5…
2,5leté dítě mě teď tady nutí číst Krtečka a brýle k tomu nepotřebuji. Krtinám zdar.
Rádo má tvé dítě Krtečka? I já jsem ho za svého dětství sledovala..co mě trochu štvalo, bylo, že nemluvil ![]()
@fialka09 píše:
Rádo má tvé dítě Krtečka? I já jsem ho za svého dětství sledovala..co mě trochu štvalo, bylo, že nemluvil
Líbí se i našim dětem. Nemluví, to je pravda. Jediné, co jsem tam kdy zaslechla bylo „zničte krtka“ - našich dětí nejoblíbenější díl.
Lidi, vy snad budetge muset zajít i na ušní. Vždyť krtovo „jejda“ nemělo chybu. ![]()
@Samy píše:
Lidi, vy snad budetge muset zajít i na ušní. Vždyť krtovo „jejda“ nemělo chybu.
Uši mé toto náhodou slyšely, dokonce si vybavuji i „tam tam“ a „hele“, ale nepovažovala jsem to za nějaké závažné sdělení které by mělo schopnost převratným způsobem ovlivnit děj této lyricko-romantické tragikomedie s prvky hororu..
Už bych málem ještě zapomněla epizodu, kdy hledá pro nemocnou myšku heřmánek a bravurní latinou sonduje, jestli to fakt je „chamomilla“. Kolik cizích řečí znáš, tolikrát asi i krtkem lze být. ![]()
@Samy píše:
Už bych málem ještě zapomněla epizodu, kdy hledá pro nemocnou myšku heřmánek a bravurní latinou sonduje, jestli to fakt je „chamomilla“. Kolik cizích řečí znáš, tolikrát asi i krtkem lze být.
To je pravda! A ještě tam ten druhý krtek cizinec říká našemu krtkovi „hallo“ a krtek mu odpovídá „ahoj“, takže pozor pozor, krtek nás vyučuje nejen češtinu, ale též latinu a angličtinu! Takže ano, vivat krtek a jeho krtinec!
@Klementyna píše:
To je pravda! A ještě tam ten druhý krtek cizinec říká našemu krtkovi „hallo“ a krtek mu odpovídá „ahoj“, takže pozor pozor, krtek nás vyučuje nejen češtinu, ale též latinu a angličtinu! Takže ano, vivat krtek a jeho krtinec!
Copak krtek, ten je světa znalý! Taky jsem ho měla ráda
A tak koukám, že tu je mrtvo. Hola, hola, kde jste všechny??? ![]()
Yes, všichni už asi spí a nebo nikomu nešrotuje mozek v tuto pokročilou dobu… přidávám se k vám do spolku