Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@katkak9 píše:
To by byl fakt masakr
Rameno by mi zůstalo a ruka nikde! To by ráno manžel koukal!
Energie z vás obou srší na dálku, nehledě na počet horních končetin. ![]()
@Samy píše:
Energie z vás obou srší na dálku, nehledě na počet horních končetin.
Nohama rukama
radostně si kmitám,
počet horních končetin
na prstech si sčítám…
@plošina píše:
@Klementyna
Máš hodinu matematiky nebo tělocviku?
Uhádnout se ti to nepodařilo, mám sobotní chvilku poezie, líbí se ti moje báseň?
Ačkoli holduji spíše jiným poetům, tvou otázku, Klementýno, ohledně mého alterega v květináči klidně zodpovím - některé fialky jsou prostě mrňavé
![]()
@fialka09 píše:
Ačkoli holduji spíše jiným poetům, tvou otázku, Klementýno, ohledně mého alterega v květináči klidně zodpovím - některé fialky jsou prostě mrňavé![]()
Elegantně však tato neduživá rostlina příliš nevypadá, napůl hnědá, napůl suchá, asi se s tvým alteregem brzy rozloučíme, ale neboj, vystrojím jí důstojný pohřeb..
Budeš jí na rozloučenou hrát nějakou píseň? Co třeba Vana plná fialek od paní Hegerové? Ale ona i nějaká vlastní fialková árie na rozloučenou by mohla mít úspěch. ![]()
@Samy píše:
Budeš jí na rozloučenou hrát nějakou píseň? Co třeba Vana plná fialek od paní Hegerové? Ale ona i nějaká vlastní fialková árie na rozloučenou by mohla mít úspěch.
Chtě nechtě jsi mě přivedla na nápad, sousedův pes tu každé dopoledne vyje árie jak z Rusalky, toho si na ten pohřeb půjčím!
Mělo by to být ale důstojné rozloučení s fialinkou, žádné psí rodeo! ![]()
@Samy píše:
Mělo by to být ale důstojné rozloučení s fialinkou, žádné psí rodeo!
On to teda skoro ani není pes, je to taková mini srnečka, tak nevím, jestli se to počítá, když skoro ani není vidět… ![]()
To víš, že se to počítá. Naše sousedka má neskutečně uštěkanou čivavu a co ta od nás dostává hanlivých označení. Ač velikostí už je čivava spíš něco jako prasopes, tak hlasem to je něco jako bernardýn. ![]()