Partičkovská abeceda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
26.4.15 11:04
@Samy píše:
@Klementyna ďábelská rychlost, jinak stejný komentář :lol:
Řízení osudu zřejmě :D Ale spíš to bylo tím, že můj příspěvek má o tři písmena míň ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
26.4.15 11:07

Ňadra, bylo to prostě o prsa. :mrgreen: Já si to totiž upravovovala, abych přidala citaci, což jindy nedělám - a mezitím jsi měla rychlejší ruku.

EDIT: jsem to přepočítala, prý o 3 míň, kdepak, já napsala skoro román :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
26.4.15 11:23
@Samy píše: Ňadra, bylo to prostě o prsa. :mrgreen: Já si to totiž upravovovala, abych přidala citaci, což jindy nedělám - a mezitím jsi měla rychlejší ruku.EDIT: jsem to přepočítala, prý o 3 míň, kdepak, já napsala skoro román :lol:

Nebylo by marné vydat ho knižně :palec: Ale samozřejmě jsem se spletla, ne o tři písmena, ale o tři slova tam mělo být :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
26.4.15 12:49

Teď jsi to už uvedla na pravou míru. :palec: Jen si nejsem jistá, kdo by byl ochoten něco takového vydat. Leda vlastní náklad. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
26.4.15 14:02
@Samy píše:
Teď jsi to už uvedla na pravou míru. :palec: Jen si nejsem jistá, kdo by byl ochoten něco takového vydat. Leda vlastní náklad. :mrgreen:

Dobrý nápad by byl vydat celou tuto diskuzi knižně, člověk by se z ní dozvěděl neskutečné množství zajímavostí a informací ze všech odvětví a oborů kam jen sahá lidská mysl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
26.4.15 15:13
@Klementyna píše:
Dobrý nápad by byl vydat celou tuto diskuzi knižně, člověk by se z ní dozvěděl neskutečné množství zajímavostí a informací ze všech odvětví a oborů kam jen sahá lidská mysl :pankac:

Líbivá to myšlenka, leč nevím, zda by někoho ty naše plky zajímaly :mrgreen: A raději skončím jiným písmenkem, abych zbytečně neprovokovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
26.4.15 22:14
@fialka09 píše:
Líbivá to myšlenka, leč nevím, zda by někoho ty naše plky zajímaly :mrgreen: A raději skončím jiným písmenkem, abych zbytečně neprovokovala :mrgreen:

Ampuli s jedem bychom ti za to Y sice neposlaly, ale je chválihodné, že to jde s tebou po dobrém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
27.4.15 23:34
@Klementyna píše:
Ampuli s jedem bychom ti za to Y sice neposlaly, ale je chválihodné, že to jde s tebou po dobrém ;)

Málo platn, na y se fakt těžko dá napsat něco rozumného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
27.4.15 23:57
@Mablanka píše:
Málo platn, na y se fakt těžko dá napsat něco rozumného

Opakování je matka moudrosti, takže bychom to možná mohly vyřešit i tak, že jak by se objevilo Y, mohly bychom pokaždé připsat nějaké zajímavosti ze života Yettiho obývajícího Himaláj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
28.4.15 06:27
@Klementyna píše:
Opakování je matka moudrosti, takže bychom to možná mohly vyřešit i tak, že jak by se objevilo Y, mohly bychom pokaždé připsat nějaké zajímavosti ze života Yettiho obývajícího Himaláj :think:

Experti na Yettiho že bychom byly? To beru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
28.4.15 11:45
@Mablanka píše:
Experti na Yettiho že bychom byly? To beru!

Uhly ti ruce na klávesnici, a nebo oči, na konci bylo J! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
28.4.15 12:55

Já tam to J taky vidím. :pankac: Tedy aspoň na konci toho původního příspěvku bylo, v tom následujícím již jaksi ne. Že by šlo J na vandr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
28.4.15 22:43
@Samy píše:
Já tam to J taky vidím. :pankac: Tedy aspoň na konci toho původního příspěvku bylo, v tom následujícím již jaksi ne. Že by šlo J na vandr?

Raději vám to zopakuju, moje oči fakt stojí za prd! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
29.4.15 08:41
@Mablanka píše:
Raději vám to zopakuju, moje oči fakt stojí za prd! :lol:

Důkazů již na to máme dost, netřeba vytvářet další a další! My ti to zkrátka věříme, neboj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
29.4.15 08:51

Jednoduše by se ta metoda jiného písmene dala dobře aplikovat na vše končící písmenem ypsilon. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák