Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Samy píše:Řízení osudu zřejmě
@Klementyna ďábelská rychlost, jinak stejný komentář
Ňadra, bylo to prostě o prsa.
Já si to totiž upravovovala, abych přidala citaci, což jindy nedělám - a mezitím jsi měla rychlejší ruku.
EDIT: jsem to přepočítala, prý o 3 míň, kdepak, já napsala skoro román ![]()
@Samy píše: Ňadra, bylo to prostě o prsa.Já si to totiž upravovovala, abych přidala citaci, což jindy nedělám - a mezitím jsi měla rychlejší ruku.EDIT: jsem to přepočítala, prý o 3 míň, kdepak, já napsala skoro román
Nebylo by marné vydat ho knižně
Ale samozřejmě jsem se spletla, ne o tři písmena, ale o tři slova tam mělo být ![]()
Teď jsi to už uvedla na pravou míru.
Jen si nejsem jistá, kdo by byl ochoten něco takového vydat. Leda vlastní náklad. ![]()
@Samy píše:
Teď jsi to už uvedla na pravou míru.Jen si nejsem jistá, kdo by byl ochoten něco takového vydat. Leda vlastní náklad.
Dobrý nápad by byl vydat celou tuto diskuzi knižně, člověk by se z ní dozvěděl neskutečné množství zajímavostí a informací ze všech odvětví a oborů kam jen sahá lidská mysl ![]()
@Klementyna píše:
Dobrý nápad by byl vydat celou tuto diskuzi knižně, člověk by se z ní dozvěděl neskutečné množství zajímavostí a informací ze všech odvětví a oborů kam jen sahá lidská mysl
Líbivá to myšlenka, leč nevím, zda by někoho ty naše plky zajímaly
A raději skončím jiným písmenkem, abych zbytečně neprovokovala ![]()
@fialka09 píše:
Líbivá to myšlenka, leč nevím, zda by někoho ty naše plky zajímalyA raději skončím jiným písmenkem, abych zbytečně neprovokovala
Ampuli s jedem bychom ti za to Y sice neposlaly, ale je chválihodné, že to jde s tebou po dobrém ![]()
@Klementyna píše:
Ampuli s jedem bychom ti za to Y sice neposlaly, ale je chválihodné, že to jde s tebou po dobrém
Málo platn, na y se fakt těžko dá napsat něco rozumného
@Mablanka píše:
Málo platn, na y se fakt těžko dá napsat něco rozumného
Opakování je matka moudrosti, takže bychom to možná mohly vyřešit i tak, že jak by se objevilo Y, mohly bychom pokaždé připsat nějaké zajímavosti ze života Yettiho obývajícího Himaláj ![]()
@Klementyna píše:
Opakování je matka moudrosti, takže bychom to možná mohly vyřešit i tak, že jak by se objevilo Y, mohly bychom pokaždé připsat nějaké zajímavosti ze života Yettiho obývajícího Himaláj
Experti na Yettiho že bychom byly? To beru!
@Mablanka píše:
Experti na Yettiho že bychom byly? To beru!
Uhly ti ruce na klávesnici, a nebo oči, na konci bylo J! ![]()
Já tam to J taky vidím.
Tedy aspoň na konci toho původního příspěvku bylo, v tom následujícím již jaksi ne. Že by šlo J na vandr?
@Samy píše:
Já tam to J taky vidím.Tedy aspoň na konci toho původního příspěvku bylo, v tom následujícím již jaksi ne. Že by šlo J na vandr?
Raději vám to zopakuju, moje oči fakt stojí za prd! ![]()
@Mablanka píše:
Raději vám to zopakuju, moje oči fakt stojí za prd!
Důkazů již na to máme dost, netřeba vytvářet další a další! My ti to zkrátka věříme, neboj!
Jednoduše by se ta metoda jiného písmene dala dobře aplikovat na vše končící písmenem ypsilon. ![]()