Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Samy píše:
To máš recht. Ještě že pro kachny to tak příroda dobře zařídíla, že většinou se jí mláďata sama krásně drží a plavou v houfu. Kdežto udržet děti v jednom chumlu je dost nemožné, někdy přímo sci-fi.
Ignorují snad děti tvé výchovné metody? Co?
O počet v mém případě až tak úplně nejde, dítko mám sice jedno, leč i tak někdy pobíhá kde se mu zamane.
Jako malý čerchtman.
@Samy píše:
O počet v mém případě až tak úplně nejde, dítko mám sice jedno, leč i tak někdy pobíhá kde se mu zamane.
Jako malý čerchtman.
No jo, ale aspoň víš, že ho máš! ![]()
@Mablanka píše:Šest dní už tady nikdo nic nenapsal, co šest dní, dokonce devět! Kde jste všichni? Chcete snad říct, že je pro vás důležitější hokej?
No jo, ale aspoň víš, že ho máš!
@Klementyna píše: Šest dní už tady nikdo nic nenapsal, co šest dní, dokonce devět! Kde jste všichni? Chcete snad říct, že je pro vás důležitější hokej?
Já teda hokej sleduju, ale taky jsem si říkala, co se děje. Snad už bude líp!
Přidávám se opět k psaní. Já sice hokej nesledovala, ale dneska se asi podívám, co tam ti naši pánové na ledě budou předvádět. Tak psaní a hokeji zdar! ![]()
@Samy píše:
Přidávám se opět k psaní. Já sice hokej nesledovala, ale dneska se asi podívám, co tam ti naši pánové na ledě budou předvádět. Tak psaní a hokeji zdar!
Ranní ptáče taky? Tebe asi budí děti, já čekám na zedníka.
Ale ne, dnes mě vzbudila kočka, chtěla si se psem hrát na honěnou.
Nevím, proč je nejvíc baví lítat brzy ráno nebo pozdě večer.
Rozžbavevé zvířectvo máme taky. Včera jsem nainstaovalaagnetickou síť proti hmyzu do dveří a do rána mi ji kočka se psem serval
@Mablanka píše:
Rozžbavevé zvířectvo máme taky. Včera jsem nainstaovalaagnetickou síť proti hmyzu do dveří a do rána mi ji kočka se psem serval
Lotři jedni chlupatí! Teď ti domů vletí komár, ani nemrkneš!
Škoda sítě, to vzala hodně rychle za své. Musíš domácí zvěři vysvětlit, že se sítě neničí a venkovnímu hmyzu, že ti teď nesmí domů létat, že síť je fuč. ![]()
Človíčkové, ta síť to přežila, ale má být přidělaná suchými zipy a já už tam tluču hřebíky. To naše čivací torpédo mě přivede do hrobu.
Už je to zažehnané, létavé potvory tě nebudou doma otravovat
Taky nevidím venkovní létající havěť ráda u nás doma, ať si pěkně zůstane venku. Vždycky si říkám - proč by měla lézt zrovna k nám. ![]()
@Samy píše:
Taky nevidím venkovní létající havěť ráda u nás doma, ať si pěkně zůstane venku. Vždycky si říkám - proč by měla lézt zrovna k nám.
Máte pravdu, taky je doma nerada vidím.