Partičkovská abeceda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1616
8.5.15 18:14
@Samy píše:
To máš recht. Ještě že pro kachny to tak příroda dobře zařídíla, že většinou se jí mláďata sama krásně drží a plavou v houfu. Kdežto udržet děti v jednom chumlu je dost nemožné, někdy přímo sci-fi.

Ignorují snad děti tvé výchovné metody? Co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
8.5.15 21:02

O počet v mém případě až tak úplně nejde, dítko mám sice jedno, leč i tak někdy pobíhá kde se mu zamane. :cert: Jako malý čerchtman.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
8.5.15 22:25
@Samy píše:
O počet v mém případě až tak úplně nejde, dítk :D o mám sice jedno, leč i tak někdy pobíhá kde se mu zamane. :cert: Jako malý čerchtman.

No jo, ale aspoň víš, že ho máš! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
17.5.15 02:59
@Mablanka píše:
No jo, ale aspoň víš, že ho máš! :D
Šest dní už tady nikdo nic nenapsal, co šest dní, dokonce devět! Kde jste všichni? Chcete snad říct, že je pro vás důležitější hokej?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
17.5.15 06:17
@Klementyna píše: Šest dní už tady nikdo nic nenapsal, co šest dní, dokonce devět! Kde jste všichni? Chcete snad říct, že je pro vás důležitější hokej?

Já teda hokej sleduju, ale taky jsem si říkala, co se děje. Snad už bude líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
17.5.15 07:07

Přidávám se opět k psaní. Já sice hokej nesledovala, ale dneska se asi podívám, co tam ti naši pánové na ledě budou předvádět. Tak psaní a hokeji zdar! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
17.5.15 07:23
@Samy píše:
Přidávám se opět k psaní. Já sice hokej nesledovala, ale dneska se asi podívám, co tam ti naši pánové na ledě budou předvádět. Tak psaní a hokeji zdar! :pankac:

Ranní ptáče taky? Tebe asi budí děti, já čekám na zedníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
17.5.15 09:03

Ale ne, dnes mě vzbudila kočka, chtěla si se psem hrát na honěnou. :cert: Nevím, proč je nejvíc baví lítat brzy ráno nebo pozdě večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
17.5.15 09:30

Rozžbavevé zvířectvo máme taky. Včera jsem nainstaovalaagnetickou síť proti hmyzu do dveří a do rána mi ji kočka se psem serval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
17.5.15 09:44
@Mablanka píše:
Rozžbavevé zvířectvo máme taky. Včera jsem nainstaovalaagnetickou síť proti hmyzu do dveří a do rána mi ji kočka se psem serval

Lotři jedni chlupatí! Teď ti domů vletí komár, ani nemrkneš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
17.5.15 12:54

Škoda sítě, to vzala hodně rychle za své. Musíš domácí zvěři vysvětlit, že se sítě neničí a venkovnímu hmyzu, že ti teď nesmí domů létat, že síť je fuč. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
17.5.15 13:58

Človíčkové, ta síť to přežila, ale má být přidělaná suchými zipy a já už tam tluču hřebíky. To naše čivací torpédo mě přivede do hrobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
17.5.15 14:06

Už je to zažehnané, létavé potvory tě nebudou doma otravovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
17.5.15 15:31

Taky nevidím venkovní létající havěť ráda u nás doma, ať si pěkně zůstane venku. Vždycky si říkám - proč by měla lézt zrovna k nám. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
17.5.15 16:31
@Samy píše:
Taky nevidím venkovní létající havěť ráda u nás doma, ať si pěkně zůstane venku. Vždycky si říkám - proč by měla lézt zrovna k nám. :pankac:

Máte pravdu, taky je doma nerada vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák