Partičkovská abeceda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
17.5.15 20:50
@Mablanka píše:
Máte pravdu, taky je doma nerada vidím.

Mouchy jsou drzá havěť, sedne si na jídlo a ještě si posměšně šmrdlá nožičkama :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
17.5.15 21:38
@Klementyna píše:
Mouchy jsou drzá havěť, sedne si na jídlo a ještě si posměšně šmrdlá nožičkama :cert:

Ano! Proto říkámm, mouchy je třeba zničit! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
18.5.15 00:11
@Mablanka píše:
Ano! Proto říkámm, mouchy je třeba zničit! :D

Tabletku s jedem vložit pinzetou mouše do úst a poté čekat, až pojde - s tímto zaručeným návodem k hubení kdysi přišli Kaiser a Lábus :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
18.5.15 09:51

Stěží ta tableta bude k dostání ve zverimexu. Představuji si, jak doma naháním mouchu, pak jí násilím otevírám tlamu a cpu tam tabletu. :lol: No ale já včera na zahrádce vzala vosí hnízdo, co si ty potvory bzučící začly stavět ve skleníku, sprejem. Bylo to rychlé a účinné, příště si holt musí najít vhodnější místo pro byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
20.5.15 13:55
@Samy píše:
Stěží ta tableta bude k dostání ve zverimexu. Představuji si, jak doma naháním mouchu, pak jí násilím otevírám tlamu a cpu tam tabletu. :lol: No ale já včera na zahrádce vzala vosí hnízdo, co si ty potvory bzučící začly stavět ve skleníku, sprejem. Bylo to rychlé a účinné, příště si holt musí najít vhodnější místo pro byt.

To ti teda pěkně děkuju, vsadím se, že zamíří sem k nám! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
20.5.15 14:30

Mapku s trasou jsem jim nedala, úkol zněl jasně, vystěhovat je od nás. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
20.5.15 14:48
@Samy píše:
Mapku s trasou jsem jim nedala, úkol zněl jasně, vystěhovat je od nás. :pankac:

Svačinu na cestu jsi jim jistě také neudělala, jsi ty vůbec zvířátkomil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
20.5.15 15:47

Limonády se u nás i přes můj nesouhlas napily, tak ať si gáblík sežeou cestou k novém bydlišti. Já o ně nestojím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
20.5.15 23:33
@Samy píše:
Limonády se u nás i přes můj nesouhlas napily, tak ať si gáblík sežeou cestou k novém bydlišti. Já o ně nestojím. :mrgreen:

Meteorologové předpovídají na další dny samý déšť, nevíš, jestli si s sebou vzaly deštník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
21.5.15 09:00

Kašlu na vosy, ať si klidně někde fest promoknou. Hlavně že jsou fuč. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
23.5.15 01:03
@Samy píše:
Kašlu na vosy, ať si klidně někde fest promoknou. Hlavně že jsou fuč. :lol:
Čítankový příklad neúcty k vosám! No nic, teď by mě stejně víc zajímalo, co v sobotu a neděli s dětmi, když má podle předpovědi propršet celý víkend :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
23.5.15 10:46

Dítě odpoledne půjde krmit nutrie a kachny a pak půjdeme na místní akci, kdy umělci vytvoří sochy ze dřeva před námi. Ale na předpověď jsem tedy nekoukala, zatím to na déšť nevypadá, navíc jsem právě pověsila prádlo ven. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
23.5.15 13:57
@Samy píše:
Dítě odpoledne půjde krmit nutrie a kachny a pak půjdeme na místní akci, kdy umělci vytvoří sochy ze dřeva před námi. Ale na předpověď jsem tedy nekoukala, zatím to na déšť nevypadá, navíc jsem právě pověsila prádlo ven. :roll:

Nám to tu právě začal zkrápět déšť, tak manžel odjel s dětma na bazén. Kromě jednoho, ten má chudák neštovice, je obsypanej celej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
23.5.15 20:19

Jéé, to je mi ho líto, to asi není o co stát. Nakonec jsme byli makat na zahradě, takže změna plánu. A zítra ještě nevím, asi jak se vyvrbí počasí, jestli bude pršet. Z trouby tu voní pizza, tak se jdu strategicky přemístit blíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
24.5.15 00:18
@Samy píše:
Jéé, to je mi ho líto, to asi není o co stát. Nakonec jsme byli makat na zahradě, takže změna plánu. A zítra ještě nevím, asi jak se vyvrbí počasí, jestli bude pršet. Z trouby tu voní pizza, tak se jdu strategicky přemístit blíž.
Žampiónová, sýrová, nebo šunková s ananasem?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák