Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Mablanka píše:
Máte pravdu, taky je doma nerada vidím.
Mouchy jsou drzá havěť, sedne si na jídlo a ještě si posměšně šmrdlá nožičkama ![]()
@Klementyna píše:
Mouchy jsou drzá havěť, sedne si na jídlo a ještě si posměšně šmrdlá nožičkama
Ano! Proto říkámm, mouchy je třeba zničit! ![]()
@Mablanka píše:
Ano! Proto říkámm, mouchy je třeba zničit!
Tabletku s jedem vložit pinzetou mouše do úst a poté čekat, až pojde - s tímto zaručeným návodem k hubení kdysi přišli Kaiser a Lábus ![]()
Stěží ta tableta bude k dostání ve zverimexu. Představuji si, jak doma naháním mouchu, pak jí násilím otevírám tlamu a cpu tam tabletu.
No ale já včera na zahrádce vzala vosí hnízdo, co si ty potvory bzučící začly stavět ve skleníku, sprejem. Bylo to rychlé a účinné, příště si holt musí najít vhodnější místo pro byt.
@Samy píše:
Stěží ta tableta bude k dostání ve zverimexu. Představuji si, jak doma naháním mouchu, pak jí násilím otevírám tlamu a cpu tam tabletu.No ale já včera na zahrádce vzala vosí hnízdo, co si ty potvory bzučící začly stavět ve skleníku, sprejem. Bylo to rychlé a účinné, příště si holt musí najít vhodnější místo pro byt.
To ti teda pěkně děkuju, vsadím se, že zamíří sem k nám! ![]()
Mapku s trasou jsem jim nedala, úkol zněl jasně, vystěhovat je od nás. ![]()
@Samy píše:
Mapku s trasou jsem jim nedala, úkol zněl jasně, vystěhovat je od nás.
Svačinu na cestu jsi jim jistě také neudělala, jsi ty vůbec zvířátkomil?
Limonády se u nás i přes můj nesouhlas napily, tak ať si gáblík sežeou cestou k novém bydlišti. Já o ně nestojím. ![]()
@Samy píše:
Limonády se u nás i přes můj nesouhlas napily, tak ať si gáblík sežeou cestou k novém bydlišti. Já o ně nestojím.
Meteorologové předpovídají na další dny samý déšť, nevíš, jestli si s sebou vzaly deštník?
Kašlu na vosy, ať si klidně někde fest promoknou. Hlavně že jsou fuč. ![]()
@Samy píše:Čítankový příklad neúcty k vosám! No nic, teď by mě stejně víc zajímalo, co v sobotu a neděli s dětmi, když má podle předpovědi propršet celý víkend
Kašlu na vosy, ať si klidně někde fest promoknou. Hlavně že jsou fuč.
Dítě odpoledne půjde krmit nutrie a kachny a pak půjdeme na místní akci, kdy umělci vytvoří sochy ze dřeva před námi. Ale na předpověď jsem tedy nekoukala, zatím to na déšť nevypadá, navíc jsem právě pověsila prádlo ven. ![]()
@Samy píše:
Dítě odpoledne půjde krmit nutrie a kachny a pak půjdeme na místní akci, kdy umělci vytvoří sochy ze dřeva před námi. Ale na předpověď jsem tedy nekoukala, zatím to na déšť nevypadá, navíc jsem právě pověsila prádlo ven.
Nám to tu právě začal zkrápět déšť, tak manžel odjel s dětma na bazén. Kromě jednoho, ten má chudák neštovice, je obsypanej celej ![]()
Jéé, to je mi ho líto, to asi není o co stát. Nakonec jsme byli makat na zahradě, takže změna plánu. A zítra ještě nevím, asi jak se vyvrbí počasí, jestli bude pršet. Z trouby tu voní pizza, tak se jdu strategicky přemístit blíž.
@Samy píše:Žampiónová, sýrová, nebo šunková s ananasem?
Jéé, to je mi ho líto, to asi není o co stát. Nakonec jsme byli makat na zahradě, takže změna plánu. A zítra ještě nevím, asi jak se vyvrbí počasí, jestli bude pršet. Z trouby tu voní pizza, tak se jdu strategicky přemístit blíž.