Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jako ducha jsem ještě neviděla a vidět hned najednou, nevím, jak bych to ustála.
Ovšem duhy byly nádherné, jak málo stačí člověku k úsměvu na tváři a to je fajn, jsem ráda, že člověk vidí venku i takové věci a umí vidět kdeco.
@Samy píše:
Jako ducha jsem ještě neviděla a vidět hned najednou, nevím, jak bych to ustála.Ovšem duhy byly nádherné, jak málo stačí člověku k úsměvu na tváři a to je fajn, jsem ráda, že člověk vidí venku i takové věci a umí vidět kdeco.
Opravdové skvosty umí příroda vykouzlit! Ovšem já dnes vidím duhu ne na obloze, ale na synkově čele - spadl na schodech a boule mu hraje všemi barvami, duha se může jít klouzat! ![]()
@Klementyna píše:
Opravdové skvosty umí příroda vykouzlit! Ovšem já dnes vidím duhu ne na obloze, ale na synkově čele - spadl na schodech a boule mu hraje všemi barvami, duha se může jít klouzat!
Tentokrát jsem neviděla ducha já, ale vnouček. Leželi jsme v posteli a on mi říká, kdo to je? Já mu tam nikdo není. pak jsem si vzpoměla, že se říká, že malé děti jsou vnímavější na takové věci. Tak se ho ptám, kdo tam je a on mi říká pán, tak mu říkám to je asi děda.
@Daša 2 Asi bych se bála
Doufám, že doma duchy nemáme, nerada bych, aby mě chodili do koupelny očumovat ![]()
Tak pohled na moji nahou postavu by asi ustál jen hodně odolný duch. ![]()
@Klementyna píše:
@Daša 2 Asi bych se bálaDoufám, že doma duchy nemáme, nerada bych, aby mě chodili do koupelny očumovat
To tu teda máme téma před spaním, brrrr! ![]()
@Mablanka píše:
To tu teda máme téma před spaním, brrrr!
Raději sem píši již v denní dobu, to duchové doufám nechodí! Akorát jsem se slunila na balkóně a to slunce je nějaké agresivní - hned se mi chytaly záda ![]()
Asi jsi nebyla dost namazaná. Ono s eto nezdá, ale to slunce je fakt silné. Pro pořádek dodávám, že já se ale taky nemažu, jen když hodlám na slunce vystrčit břicho, které je bílé jako sýr.
@Samy píše:
Asi jsi nebyla dost namazaná. Ono s eto nezdá, ale to slunce je fakt silné. Pro pořádek dodávám, že já se ale taky nemažu, jen když hodlám na slunce vystrčit břicho, které je bílé jako sýr.
Riziko spálení též nerada podstupuji, a proto se u vody kde jsem v plavkách mažu, ale jinak taky ne, ruce a nohy jsou zvyklé, a stejně mám radši příjemný stínek ![]()
@Klementyna píše:
Riziko spálení též nerada podstupuji, a proto se u vody kde jsem v plavkách mažu, ale jinak taky ne, ruce a nohy jsou zvyklé, a stejně mám radši příjemný
stínek
Koukam, ze to tu nejak vymrelo ![]()
Ó né! To je jen těma prázdninama a sluníčkem Dnes prší! Konečně! Tak to tu ožije, uvidíš!
@Mablanka píše: Ó né! To je jen těma prázdninama a sluníčkem Dnes prší! Konečně! Tak to tu ožije, uvidíš!Šestkrát čtyři dvacet čtyři… zkouším, jestli mi hlava nepřestala fungovat tím prodělaným vedrem…
@Klementyna píše: Šestkrát čtyři dvacet čtyři… zkouším, jestli mi hlava nepřestala fungovat tím prodělaným vedrem…
mne uz to nebavi, bud prsi, nebo je horko ![]()
@Bomer píše:
mne uz to nebavi, bud prsi, nebo je horko
Okouni i jiné ryby by souhlasily, prý hromadně hynou v rybnících.
Chcípala jsem vedrem též, a to nejsem ryba, nýbrž jiné znamení.
Dnes už bylo venku aspoň trochu líp.