Partičkovská abeceda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
16.7.15 08:02

Interní zprávy z našeho domu hovoří o tom, že já jsem se vyspala dobře, ovšem v tom vedru stejně nemám chuť cokoliv dělat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
16.7.15 14:51

To máš recht, tady je taky vedro, že se mi vůbec nechce vyjít ven. Bláznivé počasí, ráno zima a přeháňky, teď zase výheň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
17.7.15 08:56
@Samy píše:
To máš recht, tady je taky vedro, že se mi vůbec nechce vyjít ven. Bláznivé počasí, ráno zima a přeháňky, teď zase výheň.

Nějak to budu muset zvládnout, děcka chtějí jít na kola, už mají na hlavách helmy a volají - mámo, už pojď!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
17.7.15 12:01

Ďábelský plán to od dětí, vždyť venku je neskutečné vedro. No ale děti se odchodu dožadovaly už ráno, to se ještě ven jít dalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
17.7.15 13:03
@Samy píše: Ďábelský plán to od dětí, vždyť venku je neskutečné vedro. No ale děti se odchodu dožadovaly už ráno, to se ještě ven jít dalo.

Okolo lesa pole lán, tak to tu v okolí vypadá, a ještě do toho potok, a právě v něm se děťátka hodlala ráchat. Brzy byli celí mokří, takže stran vedra, my jsme ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
17.7.15 21:04

Kéž bych mohla říct to samé. Bohužel tady potok v nedohlednu, takže hodlám vedro přežít zalezlá v chládku pěkně doma. Už aby tu byl podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
18.7.15 15:49
@Samy píše:
Kéž bych mohla říct to samé. Bohužel tady potok v nedohlednu, takže hodlám vedro přežít zalezlá v chládku pěkně doma. Už aby tu byl podzim.

Moje uši snad špatně slyší! Ježiši, jen to ne!! Já bych brala léto napořád :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
19.7.15 07:35

Dlouho bych letní podnebí nezvládala, musela bych se přestěhovat jinam. Asi bych se musela kouknout po nějakém obydlí v některé severské zemi. Těším se na sníh a led.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
19.7.15 10:46
@Samy píše:
Dlouho bych letní podnebí nezvládala, musela bych se přestěhovat jinam. Asi bych se musela kouknout po nějakém obydlí v některé severské zemi. Těším se na sníh a led.

Drkotání zubama není holt moje hobby :P Já už žila jednu dobu v tropické oblasti a těším se, že se tam jednou vrátím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
19.7.15 13:47

Máme právě za oknem přeháňku, na teploměru ve stínu nechutných 35, k tomu hnusný parný vzduch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
19.7.15 16:13
@Samy píše:
Máme právě za oknem přeháňku, na teploměru ve stínu nechutných 35, k tomu hnusný parný vzduch…

Chtě nechtě to připomíná tropický prales..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
19.7.15 17:18

Souhlasím. No ale pryč od počasí, když stojí za prd. Minulý týden jsem se v televizi dívala na starý díl Partičky. Díval se ještě někdo z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
19.7.15 17:49
@Samy píše:
Souhlasím. No ale pryč od počasí, když stojí za prd. Minulý týden jsem se v televizi dívala na starý díl Partičky. Díval se ještě někdo z vás?

Sledování tohoto pořadu se mi ještě nikdy nepoštěstilo :lol: My televizi jako takovou nevedeme, jen občas koukám na něco z internetu. Zato ale pohádky od Disneye znám nazpaměť :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
28.7.15 18:54
@Klementyna píše:
Sledování tohoto pořadu se mi ještě nikdy nepoštěstilo :lol: My televizi jako takovou nevedeme, jen občas koukám na něco z internetu. Zato ale pohádky od Disneye znám nazpaměť :palec:

Tě péro holky, jsem tu zas! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
28.7.15 21:05
@Emilie píše:
Tě péro holky, jsem tu zas! :mavam:

S grácií přicházíš jako vždy! Chybělas tu, to nepopírám! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit