Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Interní zprávy z našeho domu hovoří o tom, že já jsem se vyspala dobře, ovšem v tom vedru stejně nemám chuť cokoliv dělat ![]()
To máš recht, tady je taky vedro, že se mi vůbec nechce vyjít ven. Bláznivé počasí, ráno zima a přeháňky, teď zase výheň.
@Samy píše:
To máš recht, tady je taky vedro, že se mi vůbec nechce vyjít ven. Bláznivé počasí, ráno zima a přeháňky, teď zase výheň.
Nějak to budu muset zvládnout, děcka chtějí jít na kola, už mají na hlavách helmy a volají - mámo, už pojď!!
Ďábelský plán to od dětí, vždyť venku je neskutečné vedro. No ale děti se odchodu dožadovaly už ráno, to se ještě ven jít dalo.
@Samy píše: Ďábelský plán to od dětí, vždyť venku je neskutečné vedro. No ale děti se odchodu dožadovaly už ráno, to se ještě ven jít dalo.
Okolo lesa pole lán, tak to tu v okolí vypadá, a ještě do toho potok, a právě v něm se děťátka hodlala ráchat. Brzy byli celí mokří, takže stran vedra, my jsme ok ![]()
Kéž bych mohla říct to samé. Bohužel tady potok v nedohlednu, takže hodlám vedro přežít zalezlá v chládku pěkně doma. Už aby tu byl podzim.
@Samy píše:
Kéž bych mohla říct to samé. Bohužel tady potok v nedohlednu, takže hodlám vedro přežít zalezlá v chládku pěkně doma. Už aby tu byl podzim.
Moje uši snad špatně slyší! Ježiši, jen to ne!! Já bych brala léto napořád ![]()
Dlouho bych letní podnebí nezvládala, musela bych se přestěhovat jinam. Asi bych se musela kouknout po nějakém obydlí v některé severské zemi. Těším se na sníh a led.
@Samy píše:
Dlouho bych letní podnebí nezvládala, musela bych se přestěhovat jinam. Asi bych se musela kouknout po nějakém obydlí v některé severské zemi. Těším se na sníh a led.
Drkotání zubama není holt moje hobby
Já už žila jednu dobu v tropické oblasti a těším se, že se tam jednou vrátím ![]()
Máme právě za oknem přeháňku, na teploměru ve stínu nechutných 35, k tomu hnusný parný vzduch…
@Samy píše:
Máme právě za oknem přeháňku, na teploměru ve stínu nechutných 35, k tomu hnusný parný vzduch…
Chtě nechtě to připomíná tropický prales..
Souhlasím. No ale pryč od počasí, když stojí za prd. Minulý týden jsem se v televizi dívala na starý díl Partičky. Díval se ještě někdo z vás?
@Samy píše:
Souhlasím. No ale pryč od počasí, když stojí za prd. Minulý týden jsem se v televizi dívala na starý díl Partičky. Díval se ještě někdo z vás?
Sledování tohoto pořadu se mi ještě nikdy nepoštěstilo
My televizi jako takovou nevedeme, jen občas koukám na něco z internetu. Zato ale pohádky od Disneye znám nazpaměť ![]()
@Klementyna píše:
Sledování tohoto pořadu se mi ještě nikdy nepoštěstiloMy televizi jako takovou nevedeme, jen občas koukám na něco z internetu. Zato ale pohádky od Disneye znám nazpaměť
Tě péro holky, jsem tu zas! ![]()
@Emilie píše:
Tě péro holky, jsem tu zas!
S grácií přicházíš jako vždy! Chybělas tu, to nepopírám! ![]()