Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Kdybych byla ptákem, ani peříčko bych odtamtud nevystrčila. Leč jsem žena a matka a moje dítko si žádá koupaliště, tak budu muset vyrazit, hic, nehic.
@Samy píše:
Kdybych byla ptákem, ani peříčko bych odtamtud nevystrčila. Leč jsem žena a matka a moje dítko si žádá koupaliště, tak budu muset vyrazit, hic, nehic.
Copak matka, otec zaleze do chladu hostince a matka aby se potila na koupališti. Již jsem si všimla, i v řece už nám teče nikoli voda, ale z těch, co se tam jakože koupají, jen pot.
@Emilie píše:
Copak matka, otec zaleze do chladu hostince a matka aby se potila na koupališti. Již jsem si všimla, i v řece už nám teče nikoli voda, ale z těch, co se tam jakože koupají, jen pot.
Tuto tekutinu bych si klidně nechala ujít. A co na to místní kapr?
Copak se mu lze divit? I pod vodu musí být nechutné vedro, prostě škoda namáhat ploutev.
@Samy píše:
Copak se mu lze divit? I pod vodu musí být nechutné vedro, prostě škoda namáhat ploutev.
Válet v bahně by se mu chtělo, je to pěkný lenoch..
Chtěla bych být ledním medvědem a chladit se někde ledu - zima, sníh a mráz.
@Samy píše:
Chtěla bych být ledním medvědem a chladit se někde ledu - zima, sníh a mráz.
Zažaluju si děvčátka moje, vyřezali mi sedmičku, pět stehů okolo našili a do rána jsem to měla samý opar. A bolí to víc než ten vyndaný zub.
Bolest zubů je svinstvo, natož když to máš i s opary jako bonus. ![]()
@Samy píše:
Bolest zubů je svinstvo, natož když to máš i s opary jako bonus.
Stopnu si, jak dlouho se to bude hojit. Počítám minimálně týden.
No nechci tě strašit, ale raději počítej s delším časovým úsekem.
@Samy píše:
No nechci tě strašit, ale raději počítej s delším časovým úsekem.
Musela jsem se dnes zeptat magistry v lékárny, aby dobře prodala drahou vodičku, sršela u toho optimismem.
Myslím ale, že kdyby bolavá ústa byla její, že ten optimismus by nebyl až takový. To víš, vlastní kůže je něco jiného, natož pak pusa samý opar.
@Samy píše:
Myslím ale, že kdyby bolavá ústa byla její, že ten optimismus by nebyl až takový. To víš, vlastní kůže je něco jiného, natož pak pusa samý opar.
Rozum mi říká brát situaci s optimismem - nemůžu jít nic jiného než chlazené kašičky jako tvaroh a jogurty, což je i za těch pár dní na mém špeku kupodivu znát.
Tedy vlastně nucená forma diety? Taky bych potřebovala nějaká kg dolů, ale o opary nestojím.