Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Samy píše:
Hvězdičku mu můžu tak maximálně vyšít někam na oblečení, aby si ho poznalo.
Obyčejnou hvězdičku? To bude mít každý druhý. Lepší bude, když mu vyšije třeba kombajn!
Naučíš mě snad během týdne, jak vyšít kombajn?
Já bych možná i místo hvězdy zvládla maximálně nějaký křížek. ![]()
@Samy píše:
Naučíš mě snad během týdne, jak vyšít kombajn?Já bych možná i místo hvězdy zvládla maximálně nějaký křížek.
Kurzy vyšívání bohužel nevedu, tak snad se tvůj synek smíří s tím, že z kombajnu nebude nic ![]()
Což o to, ale já mám doma dcerku, psala jsem to prve ve tvaru jako že to dítě. Však už si stihla všimnout, že vyšívání ani šití nejsou zrovna to pravé pro matinku.
@Samy píše:
Což o to, ale já mám doma dcerku, psala jsem to prve ve tvaru jako že to dítě. Však už si stihla všimnout, že vyšívání ani šití nejsou zrovna to pravé pro matinku.
Uhádnout pohlaví se mi tedy nepodařilo, ale nevadí.. Možná ani nebudeš muset nic vyšívat, naše děti třeba nemusí mít žádnou značku, když si své věci poznají, takže já s vyšíváním nemám problém ![]()
Máš pravdu, třeba nebude muset nic našívat. Mám malé dítě a do jeho věcí by se asi jiné dítko nenarvalo. Ale skokem zase jinam… Taky je u vás pod mrakem?
@Samy píše:
Máš pravdu, třeba nebude muset nic našívat. Mám malé dítě a do jeho věcí by se asi jiné dítko nenarvalo. Ale skokem zase jinam… Taky je u vás pod mrakem?
Meteorologická stanice sice nejsem, ale pohledem z okna to hodnotím jako liják ![]()
@Klementyna píše:
Meteorologická stanice sice nejsem, ale pohledem z okna to hodnotím jako liják
Kolegyně, u nás svítí sluníčko, na obzoru žádný déšť.
@Emilie píše:Ťukání na parapet už skončilo a též vysvitlo slunce! Ale představte si, že jsme dopoledne s dětma našli venku kudlanku nábožnou! Děcka z ní byly úplně paf!
Kolegyně, u nás svítí sluníčko, na obzoru žádný déšť.
Fakt? Vůbec se jim nedivím, já kudlanku venku ještě nepotkala. Ještě mě tak při pohledu na kudlanku napadá, v jaké lokalitě to bydlíš.
@Samy píše:Šumava? Určitě to nebude New York.
Fakt? Vůbec se jim nedivím, já kudlanku venku ještě nepotkala. Ještě mě tak při pohledu na kudlanku napadá, v jaké lokalitě to bydlíš.
@Samy píše:Žatec? Žďár nad Sázavou? Žár?
Kde by asi tak mohla bydlet? Krnov? Kolín? Kroměříž?![]()
@Samy píše:
Kde by asi tak mohla bydlet? Krnov? Kolín? Kroměříž?![]()
@Emilie píše: Žatec? Žďár nad Sázavou? Žár?
Rovnou vám říkám, špatně hádáte, i když - v Kroměříži jsem se narodila
Teď bydlím ve městě jménem Třebíč ![]()
@Klementyna píše:Člověče neke… Třebíč mám teda spojenej a napoluchanej s Donutilem, pravda ale je, že tudy jsem se co najezdila do Brna do školy… a kroměříř zase spojenej s jinejma událostma, to tu nebudu dlouuuze ptvat… co tam tak, když teda nelovíte kudlanky, normálně děláš?
Rovnou vám říkám, špatně hádáte, i když - v Kroměříži jsem se narodilaTeď bydlím ve městě jménem Třebíč