Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Samy píše: Šílíš?Šijou se mnou všichni čerti, takže - jsem pro každou šptnost!
@Emilie píše: Šijou se mnou všichni čerti, takže - jsem pro každou šptnost!
Takto ji asi nepřesvědšíš, možná čeká na nějakou finanční nabídku… ![]()
@Klementyna píše:
Takto ji asi nepřesvědšíš, možná čeká na nějakou finanční nabídku…
Určitě? Peníze jen kazí člověka a jeho čest.
To si sice ano, ale na to, abych se někde dobrovolně vystavila v plavkách, na to by asi jen tak někdo neměl. Holt těžká váha, těžké prachy. Budete muset začít šetřit. ![]()
@Samy píše:
To si sice ano, ale na to, abych se někde dobrovolně vystavila v plavkách, na to by asi jen tak někdo neměl. Holt těžká váha, těžké prachy. Budete muset začít šetřit.
To budu muset probrat s manželem, chtěli jsme totiž původně šetřit na barák… ![]()
K čemu to váhání? Jednoznačně má bydlení přednost, to dá rozum. ![]()
@Samy píše:
K čemu to váhání? Jednoznačně má bydlení přednost, to dá rozum.
Musíme si tedy přiznat, že video holt neuvidíme, tolik taky nenašetřím.
Mějte rozum, přeci se vám tady nenaservíruji v plavkách a neohrozím tak vaše duševní zdraví. Sice vím, že smích léčí, ale všeho moc škodí. Musíme si najít jiný druh zábavy, jiný styl.
@Samy píše:
Mějte rozum, přeci se vám tady nenaservíruji v plavkách a neohrozím tak vaše duševní zdraví. Sice vím, že smích léčí, ale všeho moc škodí. Musíme si najít jiný druh zábavy, jiný styl.
Loučíme se tedy definitivně s myšlenkou, že uvidíme Samy v plavkách? To je tedy smutný příběh ![]()
@Klementyna píše:
Loučíme se tedy definitivně s myšlenkou, že uvidíme Samy v plavkách? To je tedy smutný příběh
Holt si vymyslíme nějaké jiné téma. Třeba to, že nás čeká příští týden tour de papírnictví, děti vyrazí do škol.
@Emilie píše:
Holt si vymyslíme nějaké jiné téma. Třeba to, že nás čeká příští týden tour de papírnictví, děti vyrazí do škol.
Letos nás to ještě nečeká, já mám teprve školkovou mládež..
Že jo? Moje dítko půjde za týden prvně do školky, zatím se těší, ale asi si to ještě nedovede až tak do detailů představit. ![]()
@Samy píše: Že jo? Moje dítko půjde za týden prvně do školky, zatím se těší, ale asi si to ještě nedovede až tak do detailů představit.
To bude v pohodě, uvidíš, že to zvládne na 1 s * ![]()
Hvězdičku mu můžu tak maximálně vyšít někam na oblečení, aby si ho poznalo. ![]()