Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Samy píše:
Tedy vlastně nucená forma diety? Taky bych potřebovala nějaká kg dolů, ale o opary nestojím.
Můžeš metat kotrmelce a kila půjdou dolů jedna radost!
![]()
To víš že jo, celá žhavá.
Jsem moc líná. Kdybych nebyla líná, nebyla bych při těle. Začarovaný kruh. ![]()
@Samy píše:
To víš že jo, celá žhavá.Jsem moc líná. Kdybych nebyla líná, nebyla bych při těle. Začarovaný kruh.
Hejbnout kostrou se ti tedy moc nechce, jak tak koukám ![]()
@Samy píše:
Máš recht.
Teď o víkendu jsem se byla podívat na trénink amatérských akvabel, ty dámy měly všechny hodně přes sto kilo, ale ve vodě byly fantastické, žádná kila navíc absolutně nebyly znát ![]()
@Klementyna píše:
Teď o víkendu jsem se byla podívat na trénink amatérských akvabel, ty dámy měly všechny hodně přes sto kilo, ale ve vodě byly fantastické, žádná kila navíc absolutně nebyly znát
To ráda věřím.
@Emilie píše:
To ráda věřím.
Marné by nebylo vzíti si z nich příklad, tak hurá pro plavací úbor!
Evidentně jste žádná nebyla v našem místním bazénu. Když už má pak od podzimu otevřeno, v akrobacích ala akvabela bych asi zaujala všechny přítomné. To by byl pohled. ![]()
@Samy píše:
Evidentně jste žádná nebyla v našem místním bazénu. Když už má pak od podzimu otevřeno, v akrobacích ala akvabela bych asi zaujala všechny přítomné. To by byl pohled.
Doufám, že až se odhodláš a předvedeš tam pár vodních piruet, pošleš nám videozáznam!
@Klementyna píše:
Doufám, že až se odhodláš a předvedeš tam pár vodních piruet, pošleš nám videozáznam!
Musím se přidat, chci to taky vidět!
@Emilie píše:
Musím se přidat, chci to taky vidět!
Tak neomalená snad nebude, že by se s námi nepodělila o tento zážitek!
@Klementyna píše:
Tak neomalená snad nebude, že by se s námi nepodělila o tento zážitek!
Kdoví, lidi jsou všelijací, třeba nebude chtít!
Tak to vás musím zklamat, to by byl mazec. Veřejný videozáznam mé osoby v plavkách? ![]()
@Samy píše:
Tak to vás musím zklamat, to by byl mazec. Veřejný videozáznam mé osoby v plavkách?
Chceme, jasně že jo, že se ptáš!