Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Klementyna píše:
Trapné ale často bývají saláty v restauracích - myslím v tom smyslu, že si někdo chce dát salát jakožto zdravé lehké jídlo. A oni ti přinesou trochu zeleniny celou bohatě zalitou majonézou, s osmaženým masem a osmaženou vekou, to je salát jak blázen
No ale dobrej blázen!
@Emilie píše:
No ale dobrej blázen!
Nevím nevím, jestli bych si v tomto případě nedala radši už rovnou řízek ![]()
@Klementyna píše:
Nevím nevím, jestli bych si v tomto případě nedala radši už rovnou řízek
Květák, to mi naskočilo, mám ho v ledničce, jojo, asi bude zítra na oběd smažený květák.
@Emilie píše:
Květák, to mi naskočilo, mám ho v ledničce, jojo, asi bude zítra na oběd smažený květák.
Ke květáku jsem se uchýlila včera, ale byl zapečený v troubě s bramborama a zalitý vajčkem ![]()
@Klementyna píše:
Ke květáku jsem se uchýlila včera, ale byl zapečený v troubě s bramborama a zalitý vajčkem
Mńam, já má mám nomrálně hlad!
@Emilie píše:
Mńam, já má mám nomrálně hlad!
Di do snickers! ![]()
Snědli jsme včera doma květák jako „mozeček“, k tomu vařené brambory. A byla to bašta. A taky si dám raději sladké knedlíky než maso. A jak tu byla řeč o restauracích, tak mě vždycky dostane, když do bezmasých jídel dávají něco se šunkou. Asi ta šunka vyrostla někde na záhonku. ![]()
@Samy píše:
Snědli jsme včera doma květák jako „mozeček“, k tomu vařené brambory. A byla to bašta. A taky si dám raději sladké knedlíky než maso. A jak tu byla řeč o restauracích, tak mě vždycky dostane, když do bezmasých jídel dávají něco se šunkou. Asi ta šunka vyrostla někde na záhonku.
Už jsi sklidila šunku? Mně teď jedna zrovna kvete v truhlíku za oknem ![]()
@Klementyna píše:
Už jsi sklidila šunku? Mně teď jedna zrovna kvete v truhlíku za oknem
Muhehe. Mám za sebou dneska nákupy do školy, nebylo to tak hrozný, lidí docela pomálu, asi to jistí až konec.
Cestovat po školních nákupech se lidem asi nechtělo, ještě asi dodržují prázdninový řád.
@Samy píše:
Cestovat po školních nákupech se lidem asi nechtělo, ještě asi dodržují prázdninový řád.
Divit se jim nemohu. Když jsem ještě chodila do školy a někdo mi o prázdninách řekl: „už jen poslední týden, už se vám to blíží…“, to jsem měla chuť vraždit!! ![]()
Toť svatá pravda, mluvit před dětmi o konci prádznin, to působí jako mávnutí červeným hadrem před býčím zrakem.
@Samy píše:
Toť svatá pravda, mluvit před dětmi o konci prádznin, to působí jako mávnutí červeným hadrem před býčím zrakem.
Mluviti stříbro, mlčeti zlato, to platí dodnes ![]()
@Samy píše:
Souhlasím, k tomu není třeba dodávat cokoliv.
Však jistě by se našel někdo, kdo by chtěl dodat, že moudřejší ustoupí a pozdě bycha (býka
) honit..