Partičkovská abeceda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
26.8.15 15:12
@Klementyna píše:
Trapné ale často bývají saláty v restauracích - myslím v tom smyslu, že si někdo chce dát salát jakožto zdravé lehké jídlo. A oni ti přinesou trochu zeleniny celou bohatě zalitou majonézou, s osmaženým masem a osmaženou vekou, to je salát jak blázen :roll:

No ale dobrej blázen!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
26.8.15 15:34
@Emilie píše:
No ale dobrej blázen!

Nevím nevím, jestli bych si v tomto případě nedala radši už rovnou řízek :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
26.8.15 15:39
@Klementyna píše:
Nevím nevím, jestli bych si v tomto případě nedala radši už rovnou řízek :jazyk:

Květák, to mi naskočilo, mám ho v ledničce, jojo, asi bude zítra na oběd smažený květák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
26.8.15 15:42
@Emilie píše:
Květák, to mi naskočilo, mám ho v ledničce, jojo, asi bude zítra na oběd smažený květák.

Ke květáku jsem se uchýlila včera, ale byl zapečený v troubě s bramborama a zalitý vajčkem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
26.8.15 15:46
@Klementyna píše:
Ke květáku jsem se uchýlila včera, ale byl zapečený v troubě s bramborama a zalitý vajčkem :palec:

Mńam, já má mám nomrálně hlad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
26.8.15 16:41
@Emilie píše:
Mńam, já má mám nomrálně hlad!

Di do snickers! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
27.8.15 06:42

Snědli jsme včera doma květák jako „mozeček“, k tomu vařené brambory. A byla to bašta. A taky si dám raději sladké knedlíky než maso. A jak tu byla řeč o restauracích, tak mě vždycky dostane, když do bezmasých jídel dávají něco se šunkou. Asi ta šunka vyrostla někde na záhonku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
27.8.15 08:42
@Samy píše:
Snědli jsme včera doma květák jako „mozeček“, k tomu vařené brambory. A byla to bašta. A taky si dám raději sladké knedlíky než maso. A jak tu byla řeč o restauracích, tak mě vždycky dostane, když do bezmasých jídel dávají něco se šunkou. Asi ta šunka vyrostla někde na záhonku. :lol:

Už jsi sklidila šunku? Mně teď jedna zrovna kvete v truhlíku za oknem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
27.8.15 14:11
@Klementyna píše:
Už jsi sklidila šunku? Mně teď jedna zrovna kvete v truhlíku za oknem :P

Muhehe. Mám za sebou dneska nákupy do školy, nebylo to tak hrozný, lidí docela pomálu, asi to jistí až konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
27.8.15 18:51

Cestovat po školních nákupech se lidem asi nechtělo, ještě asi dodržují prázdninový řád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
27.8.15 20:51
@Samy píše:
Cestovat po školních nákupech se lidem asi nechtělo, ještě asi dodržují prázdninový řád.

Divit se jim nemohu. Když jsem ještě chodila do školy a někdo mi o prázdninách řekl: „už jen poslední týden, už se vám to blíží…“, to jsem měla chuť vraždit!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
28.8.15 19:03

Toť svatá pravda, mluvit před dětmi o konci prádznin, to působí jako mávnutí červeným hadrem před býčím zrakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
29.8.15 10:39
@Samy píše:
Toť svatá pravda, mluvit před dětmi o konci prádznin, to působí jako mávnutí červeným hadrem před býčím zrakem.

Mluviti stříbro, mlčeti zlato, to platí dodnes :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
29.8.15 12:30

Souhlasím, k tomu není třeba dodávat cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
29.8.15 13:08
@Samy píše:
Souhlasím, k tomu není třeba dodávat cokoliv.

Však jistě by se našel někdo, kdo by chtěl dodat, že moudřejší ustoupí a pozdě bycha (býka :D ) honit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák