Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Samy píše:
Labe, tady teče Labe, kdepak Nil. Takže maximálně tak nějaká ryba jako je kapr.
Rok se s rokem sejde, a začnou k nám emigrovat do Labe i krokodýli, co ty víš.
Šílená to představa. Ale je pravda, že dvě želvy už jsem v Labi plavat viděla. Tak kdo ví, co všechno se v té naší řece ještě může objevit. ![]()
@Samy píše: Šílená to představa. Ale je pravda, že dvě želvy už jsem v Labi plavat viděla. Tak kdo ví, co všechno se v té naší řece ještě může objevit.
Tuleně. Ten, už tam prý tak plaval.
@Samy píše:
Labské vody se mu zachtělo? Divný to tvor.
Radši Labe, plave přímo do Atlantiku a jeho hlubin.
No tak to jo, když jen proplouvá. Asi si to dal jako výletní cíl.
@Samy píše:
No tak to jo, když jen proplouvá. Asi si to dal jako výletní cíl.
Lodí ho nesvezeou, nemá jak si koupit lístek.
Kdyby něco ukázal, tak ho třeba rádi svezou zadarmo jako atrakci. A ještě by jim třeba zvýšil návštěvnost.
@Samy píše:
Kdyby něco ukázal, tak ho třeba rádi svezou zadarmo jako atrakci. A ještě by jim třeba zvýšil návštěvnost.
Tomu věřím, to bych třeba s nima do toho Děčína taky jela. Ne autem, parníkem.
@Emilie píše:
Tomu věřím, to bych třeba s nima do toho Děčína taky jela. Ne autem, parníkem.
Mistr tuleň měl vystoupení na parníku? A já o to přišla, teď budu mít špatnou náladu až do vánoc ![]()
@Klementyna píše:
Mistr tuleň měl vystoupení na parníku? A já o to přišla, teď budu mít špatnou náladu až do vánoc
Cestuj více, pak tě dobrá nálada nemine. Ale mine tě na účtu stav konstantních úspor.
@Emilie píše:
Cestuj více, pak tě dobrá nálada nemine. Ale mine tě na účtu stav konstantních úspor.
Rada to je zajímavá, ale trochu mi vadí ten nulový výnos ![]()
Sice můžeš ovlivnit výši konta, zda vydáš peníze na tuleně, ale ber to tak, že zážitky ti nikdo už nevezme.
Vlastně jo, možná Alzheimer. ![]()
@Samy píše:
Sice můžeš ovlivnit výši konta, zda vydáš peníze na tuleně, ale ber to tak, že zážitky ti nikdo už nevezme.Vlastně jo, možná Alzheimer.
Rada je to moudrá, protože tchán se taky vždycky těšil, jak vyleze na Mt Blanc, a už né, kyčle zlobí, už mu nepomůže ani hůl.