Partičkovská abeceda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5010
15.9.15 08:43

Zvážím, zda nedat výpověď u stávajícího zaměstnavatele. Ale marně tápu, kam poslat případnou žádost o místo pro Mrazíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
15.9.15 11:25
@Samy píše:
Zvážím, zda nedat výpověď u stávajícího zaměstnavatele. Ale marně tápu, kam poslat případnou žádost o místo pro Mrazíka.

Air mall poštou, na obálku napiš "густо́й лес, Сиби́рь " a on už si to tam někdo vyzvedne, neboj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
15.9.15 13:17

Jasně, mohlo mě to taky hned napadnout, adresovat to na ruský les a Sibiř. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
15.9.15 13:42
@Samy píše:
Jasně, mohlo mě to taky hned napadnout, adresovat to na ruský les a Sibiř. :lol:
Řízky k obědu tam ale asi dostávat nebudeš, nejspíš si budeš muset sama něco ulovit v závějích…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
15.9.15 13:55

Chtěla bych nějaký kompromis, něco mezi řízkem a vlastním lovem, ať mám aspoň nějakou šanci se nadlábnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
15.9.15 14:16
@Samy píše:
Chtěla bych nějaký kompromis, něco mezi řízkem a vlastním lovem, ať mám aspoň nějakou šanci se nadlábnout.

To by šlo - obalilo by se kuře ve strouhance, částečně usmažilo, ale jen tak, aby mohlo ještě běhat, a ty bys ho mohla lovit. Určitě bys ho chytila, myslím, že by to nebyl z jeho strany nějaký rychlý běh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
16.9.15 10:45

Houby s octem, než chytat živé kuře, raději si natrhám v lese nějaké listí, plody a sem tam kořínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
17.9.15 14:20
@Samy píše:
Houby s octem, než chytat živé kuře, raději si natrhám v lese nějaké listí, plody a sem tam kořínek.

Koukej si ale udělat zásoby, než přijde sníh!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
17.9.15 15:48
@Klementyna píše:
Koukej si ale udělat zásoby, než přijde sníh!

humory tady čtu, ale vážně, radši lopatu tady než zlaté sáně na Sibiři, já nerada závěje a mráz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
17.9.15 16:58
@Emilie píše:
humory tady čtu, ale vážně, radši lopatu tady než zlaté sáně na Sibiři, já nerada závěje a mráz.

Zevlují nám tu kolem baráku už několik dní kopáči a jde jim to pomalu od ruky, neleň, vezmi lopatu a přijď jim na pomoc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
18.9.15 06:13

Copak kopáči, nám předělávají několik okolních ulic a večer, jak fučel neskutečný vítr, to bylo venku jak prachová bouře, místy nebylo vidět na krok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
18.9.15 07:27
@Samy píše:
Copak kopáči, nám předělávají několik okolních ulic a večer, jak fučel neskutečný vítr, to bylo venku jak prachová bouře, místy nebylo vidět na krok.

Kouřové signály, určitě to byly kouřové signály! Nenastěhoval se vám do sousedství nějaký Indián?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
18.9.15 08:33

Nevím o něm, asi se ještě kromě kouře nestihl projevit. To se ještě asi máme na co těšit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
18.9.15 12:49
@Samy píše:
Nevím o něm, asi se ještě kromě kouře nestihl projevit. To se ještě asi máme na co těšit. :mrgreen:

Tomahawk ti prolétne kolem ucha, ani nemrkneš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
18.9.15 18:48

Šmankote, to bude tady na sídlišti pěkné rodeo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie