Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Samy píše:
Lidské plány jsou jedna věc, realita druhá věc.
Co si budeme namlouvat, stárneme, za měsíc mi bude o rok víc.
@Emilie píše:
Co si budeme namlouvat, stárneme, za měsíc mi bude o rok víc.
Cílem této diskuze doufám není uvést člověka do depky! Já mám narozeniny už za 14 dní a radost z toho věru nemám
![]()
@Klementyna píše:
Cílem této diskuze doufám není uvést člověka do depky! Já mám narozeniny už za 14 dní a radost z toho věru nemám![]()
Myslím, že mým cílem věru není tě v depku uvést. ![]()
To já sice budu slavit narozky až v příštím roce, nicméně z narůstajících číslic moc nadšená nejsem.
@Samy píše:
To já sice budu slavit narozky až v příštím roce, nicméně z narůstajících číslic moc nadšená nejsem.
Máme to ale pořád lepší než jepice, která žije jen jeden den ![]()
@Klementyna píše:
Máme to ale pořád lepší než jepice, která žije jen jeden den
No tak hlavy vzhůru, bude líp
@Emilie píše:
No tak hlavy vzhůru, bude líp
Přístup je to dobrý, ale buďme na pozoru, vlk taky sliboval!
Láry fáry, to jsou samé hezké řečičky a skutek utek! Nebo utekl?
@Samy píše:
Láry fáry, to jsou samé hezké řečičky a skutek utek! Nebo utekl?
Litr vína další sem!, inu, byla jsem na dětské slavnosti, my rodiče si užili své, děti také, těžko říct, kdo se měl líp!
Pokud jsi měla litr vína pro sebe, tak ta oslava asi měla pěkný spád. ![]()
@Samy píše:
Pokud jsi měla litr vína pro sebe, tak ta oslava asi měla pěkný spád.
Doufám, že nedopadla jak Růža v písničce Průša je úchyl. Včera mi to náhodně vyskočilo na youtube a hezky jsem si zavzpomínala, slyšela jsem ji snad po dvaceti letech ![]()
@Klementyna píše:
Doufám, že nedopadla jak Růža v písničce Průša je úchyl. Včera mi to náhodně vyskočilo na youtube a hezky jsem si zavzpomínala, slyšela jsem ji snad po dvaceti letech
Chachá, a to si představte, v první třídě jsem měla spolužačku, ta se jmenovala Růža Průšová. No, kdyby ta písnička byla známá tehdá, ta by si to asi užila, chudáček.
@Emilie píše:
Chachá, a to si představte, v první třídě jsem měla spolužačku, ta se jmenovala Růža Průšová. No, kdyby ta písnička byla známá tehdá, ta by si to asi užila, chudáček.
Kvůli tomu jménu si zajisté užila i později, kdy písnička vznikla
Já bych se tak tedy nechtěla jmenovat ![]()
To musela mít velkou msůlu, když se zrovna trefili do jejího jména, když psali text pro tenhle song.
@Samy píše:
To musela mít velkou msůlu, když se zrovna trefili do jejího jména, když psali text pro tenhle song.
Gramofon by určitě zlostí rozšlapala, toto z něj zaslechnout ![]()