Partičkovská abeceda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
4.9.15 18:30
@Klementyna píše:
Gramofon by určitě zlostí rozšlapala, toto z něj zaslechnout :think:

Tak ono v té době stačilo už jen to, že byla Rúžena. To si užila taky, furt na ní někdo pokřikoval, píchla ses.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
4.9.15 18:58
@Emilie píše:
Tak ono v té době stačilo už jen to, že byla Rúžena. To si užila taky, furt na ní někdo pokřikoval, píchla ses.

Skoro to vypadá jako pomsta od rodičů, takhle pojmenovat dítě může jen opravdový saďour :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.9.15 19:27
@Klementyna píše:
Skoro to vypadá jako pomsta od rodičů, takhle pojmenovat dítě může jen opravdový saďour :nevim:

Růžena… ikdyž tak se jmenuje moje babička, a jí to jméno moc sluší, ona je vážně jak babička z pohádek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
4.9.15 19:48
@Emilie píše:
Růžena… ikdyž tak se jmenuje moje babička, a jí to jméno moc sluší, ona je vážně jak babička z pohádek :srdce:

K babičce si to jméno dovedu představit, ale k miminku fakt ne. Ale jsou i horší jména pro miminka, co třeba taková Božena, Květa, neboli květák :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
5.9.15 13:53

Když chodí jedna rodina za sousedkou, která se jmenuje Božena, tak na ni pod okny volají Bobo. :nevim: Ostatní jí říkají Boženko, tvar Božena mi zní poněkud tvrdě. Ale každému se naštěstí líbí jiné jméno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
5.9.15 21:32
@Samy píše:
Když chodí jedna rodina za sousedkou, která se jmenuje Božena, tak na ni pod okny volají Bobo. :nevim: Ostatní jí říkají Boženko, tvar Božena mi zní poněkud tvrdě. Ale každému se naštěstí líbí jiné jméno. :palec:

O pár baráků dál mají jedni holčičku Jiřinu a normálně na ni volají Jiřino, mně to vždy přijde jak nadávka, no nevim nevim.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
6.9.15 09:11

Mohli by jí říkat Ino, to se mi ovšem ihned vybaví doktor Blažej. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.9.15 19:06
@Samy píše:
Mohli by jí říkat Ino, to se mi ovšem ihned vybaví doktor Blažej. :D

Jo copak Abrhám, toho jsem jako chlapa nomrálně Šafránkové záviděla, a čím je starší, tím je lepší, copak náš Pepík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
12.9.15 23:22
@Emilie píše:
Jo copak Abrhám, toho jsem jako chlapa nomrálně Šafránkové záviděla, a čím je starší, tím je lepší, copak náš Pepík…

Kluk jako buk… to býval. Ale mně se z českých herců nejvíc líbil mladý Jiří Bartoška. Teď už je to taky kmet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
13.9.15 06:47

Teď už je z něj šedivec, ale má svůj šarm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
13.9.15 07:33
@Samy píše:
Teď už je z něj šedivec, ale má svůj šarm.

Manželovi už též šediví vlasy, a to je mu o polovinu míň :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
13.9.15 09:34

Ňadra, tedy hruď mu asi taky časem zšediví. Ale někomu ty šediny sluší, je to pak na ně pěkný pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
13.9.15 11:21
@Samy píše: Ňadra, tedy hruď mu asi taky časem zšediví. Ale někomu ty šediny sluší, je to pak na ně pěkný pohled.

Dokonale šedivé vlasy jsou u chlapa ok, ale u ženské to je průser!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
13.9.15 17:30

Raději bych jako žena zvolila barvení vlasů než mít v nízkém věku šedé háro jako nějaký stařík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
14.9.15 21:18
@Samy píše:
Raději bych jako žena zvolila barvení vlasů než mít v nízkém věku šedé háro jako nějaký stařík.

Ku prospěchu by ti to ale mohlo být, pokud by ses nechala zaměstnat u ruského filmu jako děd maróz :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák