Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Měly jsme tu velkou, tedy dlouhou absenci. Nikde nikdo, pusto, prázdno, prostě nikde nic.
@Samy píše:
Měly jsme tu velkou, tedy dlouhou absenci. Nikde nikdo, pusto, prázdno, prostě nikde nic.
Co naplat, skromnost stranou, budu se do toho muset obout.
@Emilie píše:
Co naplat, skromnost stranou, budu se do toho muset obout.
Také jsem se do toho dnes obula, tedy do nových bot, jauvajs, levá pata samá krev ![]()
@Klementyna píše:
Také jsem se do toho dnes obula, tedy do nových bot, jauvajs, levá pata samá krev
Vím, že nové boty rozchodit to někdy dost bolí, takže sucítím.
@Emilie píše:
Vím, že nové boty rozchodit to někdy dost bolí, takže sucítím.
Myslím, že už mě nikdo nedonutí ty boty znovu obout! Velikost 39, nemá někdo zájem? ![]()
@Klementyna píše:
Myslím, že už mě nikdo nedonutí ty boty znovu obout! Velikost 39, nemá někdo zájem?
Musím se přiznat, já nakupuju ve sportu. Ne lodičky, ale kánoe.
@Emilie píše:
Musím se přiznat, já nakupuju ve sportu. Ne lodičky, ale kánoe.
Extra kánoe to jsou, tenisky, žádné lodičky, jen bohužel si já trubka měla vzít o číslo větší velikost ![]()
To já mám problém vždy najít boty, které by mi seděly a nedřely nohy. Po některých nových botech mívám nohy samý puchýř. ![]()
@Samy píše:Řešením by bylo jak Karel Hynek Mácha chodit bos
To já mám problém vždy najít boty, které by mi seděly a nedřely nohy. Po některých nových botech mívám nohy samý puchýř.
@Klementyna píše: Řešením by bylo jak Karel Hynek Mácha chodit bos
Souhlasit bych chtěla, ale nemohu, nerada asfalt na chodidlech.
@Emilie píše:
Souhlasit bych chtěla, ale nemohu, nerada asfalt na chodidlech.
Chodit bosy bychom tedy mohly jen v zimě plus jaro, podzim, a na léto by holt člověk musel snést obuv ![]()
@Klementyna píše:
Chodit bosy bychom tedy mohly jen v zimě plus jaro, podzim, a na léto by holt člověk musel snést obuv
Vida, tak tohle mě vážně nenapadlo, to je ale nápad!
Dobrý nápad by to byl, pokud by místní chodníky neodrazovaly místy už jen svým povrchem od chůze bez bot. Občas lze najít na chodníku i nějaký psí exkrement, zřejmě jako bonus. ![]()
@Samy píše:
Dobrý nápad by to byl, pokud by místní chodníky neodrazovaly místy už jen svým povrchem od chůze bez bot. Občas lze najít na chodníku i nějaký psí exkrement, zřejmě jako bonus.
Starostliví pejskaři to tam zřejmě nechávají pro nás bosonožce jako bahenní lázeň pro naše chodidla ![]()