Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ó, tak to já budu asi jediná, kdo Ypsilonku nemusí. Ale jinak do divadla chodím ráda, ale mám ráda jiné herce a jinou tvorbu a hlavně jiný humor.
@Samy Radsi nez divadlo, mam radsi Tv, ale otacive hlediste v Krumlove je docela dobre.
@Bomer píše:
@Samy Radsi nez divadlo, mam radsi Tv, ale otacive hlediste v Krumlove je docela dobre.
Echt gold! Vlastně echt hlediště! Inu, zajisté je to zajímavé, sledovat divadlo a přitom se otáčet, to tedy neznám..
@Klementyna Mam pocit, ze kdyz sme tam byli se ZS, vsichni na otoceni cekali ![]()
@Bomer píše:
@Klementyna Mam pocit, ze kdyz sme tam byli se ZS, vsichni na otoceni cekali
I kdyby na jevišti hráli třeba Hamleta, stejně si z toho nikdo nic nepamatoval, protože všichni věnovali pozornost jen a jen točení, že ano ![]()
Ovšem tomu říkám odpověď za všechny prachy.
No ale někdy taky tápu, co napsat, takže to chápu. ![]()
@Samy Ursulo ti budu rikat, protoze vymyslet na tohle pismenko vetu je za trest ![]()
Ovšem to záleží na momentálním bystrém úsudku, jestli člověku zrovna nějaké vhodné slůvko na U naběhne na mysl.
@elis98 píše:
@Samy Slovy by se to snad vyjádřit dalo.
Opravdu me normalni veci napadli az po odedlani komentare! ::D
@Bomer píše:
Opravdu me normalni veci napadli az po odedlani komentare! ::D
Eskorta tě za to sice k výslechu nepovede, ale přece jen by to chtělo trochu zrychlit chod myšlenek ![]()
Když někdo už je třeba myšlenkami spící večer pře devátou, kdežto já dnes nějak nemohla ještě v jednu usnout a od pěti jsem už zase vzhůru. Už jsem sice druhou větu nechtěla psát, ale nechci zase končit na U, tak tedy ještě připíšu, že si jdu uvařit čaj. ![]()
@Samy Jsem na tom stejne, uz nemuzu usnout, ale usla sem uz o pulnoci.