Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Samy píše:
Chcípala jsem vedrem též, a to nejsem ryba, nýbrž jiné znamení.Dnes už bylo venku aspoň trochu líp.
Převážnou část republiky zasáhly bouřky, u nás na jihu zahřmělo 2× a toho deště taky moc nespadlo.
@Bomer píše:
@Mablanka. emimino.cz/profil/mablanka/ Opravdu? U nas na Trebonsku neco malo nakapalo
Ono mě to nepřekvapuje, tady je pořádný déšť zázrak.
@Mablanka píše:
Ono mě to nepřekvapuje, tady je pořádný déšť zázrak.
Kousek od Sahary bydlíš, nebo kde? Já se tam přestěhuju, déšť není můj přítel ![]()
@Klementyna píše:
Kousek od Sahary bydlíš, nebo kde? Já se tam přestěhuju, déšť není můj přítel
Láskou k dešti taky zrovna neoplývám, ale když je potřeba napršet, tak se nedá nic dělat.
To u nás tedy v noci na včerejšek byla slušná bouřka, obloha blesk za bleskem, hromy jako blázen. Dnes je venku konečně pěkně - pod mrakem, fouká vítr, stupňů jenom 18. ![]()
18 stupňů? U nás 22 a protivný vítr. Ale nevadí, zase bude líp
Po probuzení dnes následoval pro mě příjemný pohled na teploměr, venku 10 stupňů a pofukuje vítr.
@Samy píše:
Po probuzení dnes následoval pro mě příjemný pohled na teploměr, venku 10 stupňů a pofukuje vítr.
Radost mi tohle pocasi dela taky. Konecne se da vyjit ven, bez propoceni, ci zablacenych bot ![]()
@Bomer píše:
Radost mi tohle pocasi dela taky. Konecne se da vyjit ven, bez propoceni, ci zablacenych bot
To jo, Aale o víkendu má být teplo. Co máte v plánu na víkend?
@Mablanka píše:
To jo, Aale o víkendu má být teplo. Co máte v plánu na víkend?
Dát se drobet do kupy..
@Bjustřík píše:
Dát se drobet do kupy..
Ypsilonový tvar bazénu na koupáku sice nemáme, ale obdélník nám bude bohatě stačit. Takže my zkrátka zítra razíme na bazén!
@Klementyna píše:
Ypsilonový tvar bazénu na koupáku sice nemáme, ale obdélník nám bude bohatě stačit. Takže my zkrátka zítra razíme na bazén!
No má být opět hezky.
@Bjustřík píše:
No má být opět hezky.
Yhned mi ukažte člověka, který za mě napíše větu na „Y“, protože já už nic nevím ![]()
@Klementyna píše:
Yhned mi ukažte člověka, který za mě napíše větu na „Y“, protože já už nic nevím
Ypsilonka je skvělé divadlo.. ![]()