Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Samy píše:
Přemýšlím, kdo to u vás doma řádil.Předpokládám, že asi zedník, ale to už je teď jedno. Já dnes měla volné odpoledne, tak jsem vyrazila provětrat sebe i kolo.
Objela jsi pole lesy lán a hledala toho zedníppa? Není to něco jako Jožin z bažin? ![]()
Netuším, tady u nás se nic a nikdo takový nevyskytuje. Ujela jsem 32 km, ale zedníppa jsem nepotkala.
Možná nějakého zedníka, ale evidentně i ti byli ve stavu víkendovém, tedy nepracující, takže těžko rozeznat na první pohled. Prostě normální sobotní výjev.
Vysnila jsem si, že mě chlap vezme pod tu třešeň a políbí, ale nějak se k tomu neměl, asi zapoměl
…tak jsem mu to připoměla a nakonec polibek byl
![]()
@katkak9 píše:
Vysnila jsem si, že mě chlap vezme pod tu třešeň a políbí, ale nějak se k tomu neměl, asi zapoměl…tak jsem mu to připoměla a nakonec polibek byl
![]()
Lepší je si po sobě příspěvek přečíst a nespěchat…
jasně, že to byl zedník a v tabletu šotek, který mi přehazuje písmenka
@Samy píše:
Aspoň hned bylo o čem si tu psát.
To je pravda. A co plány na dnešek?
@Bomer píše:
@Mablanka Kam mam jit a co delay, kdyz leje jak z konve?
Ekosystém vody holt funguje, s tím se nedá nic dělat
Tady neprší, tak jel manžel s většíma dětma do Dinoparku Vyškov.
@Klementyna Vazne? U nas uz taky prestalo, ale je mokro a rozblacino, idealni pocasi na valeni ![]()
@Bomer píše:
@Klementyna Vazne? U nas uz taky prestalo, ale je mokro a rozblacino, idealni pocasi na valeni
I děti i psi (koukám, že máš v profilovce psa) při návratu z tohoto počasí vypadají „krásně“, nebudeš vědět, koho čistit dřív!
@Klementyna vazne mas pravdu, deti nemam, ale psi tkapky na dlazbe krasne nejsou
U nás dnes vůbec nepršelo, takže jsem s dítkem trajdala venku na kole. A viděla jsem kachnu s úplně malými káčaty, měla jich neskutečných třináct.
@Samy píše:
U nás dnes vůbec nepršelo, takže jsem s dítkem trajdala venku na kole. A viděla jsem kachnu s úplně malými káčaty, měla jich neskutečných třináct.
To máte kachnu přebornici, tady u nás na rybníku je kachna s jedenácti a na řece jsme viděli též jednu a ta jich měla 9.
@Klementyna píše:
To máte kachnu přebornici, tady u nás na rybníku je kachna s jedenácti a na řece jsme viděli též jednu a ta jich měla 9.
9 taky stačí, i tak má co dělat.
To máš recht. Ještě že pro kachny to tak příroda dobře zařídíla, že většinou se jí mláďata sama krásně drží a plavou v houfu. Kdežto udržet děti v jednom chumlu je dost nemožné, někdy přímo sci-fi.