Partičkovská abeceda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
2.5.15 21:43
@Samy píše:
Přemýšlím, kdo to u vás doma řádil. :lol: Předpokládám, že asi zedník, ale to už je teď jedno. Já dnes měla volné odpoledne, tak jsem vyrazila provětrat sebe i kolo. :pankac:

Objela jsi pole lesy lán a hledala toho zedníppa? Není to něco jako Jožin z bažin? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
2.5.15 22:38

Netuším, tady u nás se nic a nikdo takový nevyskytuje. Ujela jsem 32 km, ale zedníppa jsem nepotkala. :think: ;) Možná nějakého zedníka, ale evidentně i ti byli ve stavu víkendovém, tedy nepracující, takže těžko rozeznat na první pohled. Prostě normální sobotní výjev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
3.5.15 00:57

Vysnila jsem si, že mě chlap vezme pod tu třešeň a políbí, ale nějak se k tomu neměl, asi zapoměl :roll:…tak jsem mu to připoměla a nakonec polibek byl :dance: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
3.5.15 07:09
@katkak9 píše:
Vysnila jsem si, že mě chlap vezme pod tu třešeň a políbí, ale nějak se k tomu neměl, asi zapoměl :roll:…tak jsem mu to připoměla a nakonec polibek byl :dance: :)

Lepší je si po sobě příspěvek přečíst a nespěchat… :D jasně, že to byl zedník a v tabletu šotek, který mi přehazuje písmenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
3.5.15 07:52

Aspoň hned bylo o čem si tu psát. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
3.5.15 08:26
@Samy píše:
Aspoň hned bylo o čem si tu psát. :)

To je pravda. A co plány na dnešek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
3.5.15 08:32

@Mablanka Kam mam jit a co delay, kdyz leje jak z konve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
3.5.15 09:15
@Bomer píše:
@Mablanka Kam mam jit a co delay, kdyz leje jak z konve?

Ekosystém vody holt funguje, s tím se nedá nic dělat :think: Tady neprší, tak jel manžel s většíma dětma do Dinoparku Vyškov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
3.5.15 11:13

@Klementyna Vazne? U nas uz taky prestalo, ale je mokro a rozblacino, idealni pocasi na valeni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
3.5.15 11:29
@Bomer píše:
@Klementyna Vazne? U nas uz taky prestalo, ale je mokro a rozblacino, idealni pocasi na valeni :D

I děti i psi (koukám, že máš v profilovce psa) při návratu z tohoto počasí vypadají „krásně“, nebudeš vědět, koho čistit dřív!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
3.5.15 13:58

@Klementyna vazne mas pravdu, deti nemam, ale psi tkapky na dlazbe krasne nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
3.5.15 20:00

U nás dnes vůbec nepršelo, takže jsem s dítkem trajdala venku na kole. A viděla jsem kachnu s úplně malými káčaty, měla jich neskutečných třináct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
3.5.15 23:14
@Samy píše:
U nás dnes vůbec nepršelo, takže jsem s dítkem trajdala venku na kole. A viděla jsem kachnu s úplně malými káčaty, měla jich neskutečných třináct.

To máte kachnu přebornici, tady u nás na rybníku je kachna s jedenácti a na řece jsme viděli též jednu a ta jich měla 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
6.5.15 22:54
@Klementyna píše:
To máte kachnu přebornici, tady u nás na rybníku je kachna s jedenácti a na řece jsme viděli též jednu a ta jich měla 9.

9 taky stačí, i tak má co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
7.5.15 06:53

To máš recht. Ještě že pro kachny to tak příroda dobře zařídíla, že většinou se jí mláďata sama krásně drží a plavou v houfu. Kdežto udržet děti v jednom chumlu je dost nemožné, někdy přímo sci-fi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák