Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@katkak9 píše:
Někdy bych ráda vyrazila na jeho koncert…ale sehnat lístek je docela problém
Možná by pomohl menší úplateček na patřičných místech ![]()
@Klementyna píše:
Možná by pomohl menší úplateček na patřičných místech
Chápu to správně, že dáváš úplatky?
@Mablanka píše:
Chápu to správně, že dáváš úplatky?
Yá? Nikdy! Ale byla bych ráda, kdyby někdo chtěl dát úplatek mně, třeba nějaký ten milionek…
@Samy píše:
Kdopak asi jen tak daruje milion?![]()
Nevím, nikdy jsem nikoho takového nepotkala, a to ho hledám už dvacet let! ![]()
@katkak9 píše:Štědrá ty jsi žena, nehlásíš se náhodou dobrovolně jako dárce milionu?
Tak já ti přeju, ať ho brzy najdeš
Ukazuje se v televizi často, že dárci míří svými miliony do politiky. Že by prachy znamenaly politiku?
@Samy píše:
Ukazuje se v televizi často, že dárci míří svými miliony do politiky. Že by prachy znamenaly politiku?
Utopie = neúplatný politik
Ale nekažme si politikou hezké ráno, pojďme se radši bavit o fialkách ![]()
Chlubit bych se klidně mohla, kvetou mi totiž zase africké fialky. Já se k nim chovám macešsky a ony se mi opět odvděčily kvetením.
@Samy píše:
Chlubit bych se klidně mohla, kvetou mi totiž zase africké fialky. Já se k nim chovám macešsky a ony se mi opět odvděčily kvetením.
My máme doma dvě fialky, kluci si je přinesli ze školky, sami si ji zasadili. Jednomu krásně roste a ta druhá chudinka chcípá, přesto že má úplně stejnou péči. Musím někde sehnat jinou a nenápadně vyměnit, ať není malej smutnej…
@Klementyna píše:
My máme doma dvě fialky, kluci si je přinesli ze školky, sami si ji zasadili. Jednomu krásně roste a ta druhá chudinka chcípá, přesto že má úplně stejnou péči. Musím někde sehnat jinou a nenápadně vyměnit, ať není malej smutnej…
Já mám fialky 2,ta jedna krásně kvete, ta druhá je teprv malinká
@Mablanka píše:
Já mám fialky 2,ta jedna krásně kvete, ta druhá je teprv malinká
Ale ale, mluví se tu o mně
?
@fialka09 píše:
Ale ale, mluví se tu o mně?
Extravagantní nick máš, takže asi ano ![]()
@fialka09 píše:
Ale ale, mluví se tu o mně?