Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@katkak9 píše:
Yes, všichni už asi spí a nebo nikomu nešrotuje mozek v tuto pokročilou dobu… přidávám se k vám do spolku
Už jsem i stihla dočíst 2 stránky, které jste stihly popsat a koukám, že jste se pobavily na můj účet
. Za chybu se omlouvám, na svou poloslepotu mám papír! Mohu na vyžádání doložit! ![]()
@Mablanka píše:
Už jsem i stihla dočíst 2 stránky, které jste stihly popsat a koukám, že jste se pobavily na můj účet![]()
. Za chybu se omlouvám, na svou poloslepotu mám papír! Mohu na vyžádání doložit!
Tvrdý papír byl doufám použit, protože měkký by se ti mohl zmačkat a neměla bys žádný důkaz!
@Klementyna píše:
Tvrdý papír byl doufám použit, protože měkký by se ti mohl zmačkat a neměla bys žádný důkaz!
Zásadně měkký papír používají naši lékaři. Tvrdý je pro ně moc drahý, nevyplatí se.
Ekonomický přehled má šv malíčku. Já dnes musím do pojišťovny pro nějaké výpisy, tak jsem na tu naši zdravotní péči zvědavá, možná budu ještě koukat. ![]()
@Samy píše:
Ekonomický přehled má šv malíčku. Já dnes musím do pojišťovny pro nějaké výpisy, tak jsem na tu naši zdravotní péči zvědavá, možná budu ještě koukat.
To ale jen v případě, že nemáš poloslepotu jako Mablanka. Jestli jsi na tom stejně, neuvidíš skoro nic ![]()
Copak o to, já vidím dobře, ale třeba se dozvím, že mi lékáři účtovali i nějaké oční zákroky, ač jsem je nepodstoupila. Ještě uvidím.
@Samy píše:
Copak o to, já vidím dobře, ale třeba se dozvím, že mi lékáři účtovali i nějaké oční zákroky, ač jsem je nepodstoupila. Ještě uvidím.
Mám sice oči na prd, ale občas tomu, co musím číst nechci ani věřit. Zvlášť když jde o pojišťovnu a podobné instituce.
@Samy píše:
Evidentně už v tomto směru máš vlastní zkušenost.
To víš, že jo. ![]()
@Mablanka píše:
To víš, že jo.
O o o, decibely lásky, o o o, to je muzika…
@Klementyna píše:
O o o, decibely lásky, o o o, to je muzika…
A jakoupak muziku posloucháš?
@Mablanka píše:Šlágr tento hráli dnes v rádiu když jsem jela autem nakupovat a doteď mi zní v uších!
A jakoupak muziku posloucháš?
@katkak9 píše: Šíleně se mi líbí třeba Jarek Nohavica, to je borec
Co písnička, to zlato
Třeba Těšínská je moc pěkná píseň ![]()
Někdy bych ráda vyrazila na jeho koncert…ale sehnat lístek je docela problém ![]()