Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Samy píše:evidentně ti ležím v žaludku já, to o té zimě, že ji mám ráda, jsem totiž psala já. Ale u ná suž zase sníh není, dnes je tam od začátku týdne konečně relativně normálně - teploměr ukazuje devět stupňů, zataženo, dokonce u sluníčko chvílemi vykoukne za mrakem.
Mám stejný pocit. Že by přece jen přišlo jaro?
@bmimino píše:
O jaru se nedá mluvit, zima se vrátila
Antiperle též padaly z nebe, ale nebyly to antiperle, byla to hromada krup.
Polévka kroupová by nebyla úplně marná, ještě bych do ní přidala česnek.
@Samy píše:
Polévka kroupová by nebyla úplně marná, ještě bych do ní přidala česnek.
I krásné velikonoce bez krupek i antiperlí přeju všem!!!
@Mablanka píše:
I krásné velikonoce bez krupek i antiperlí přeju všem!!!
Mrskačka proběhne ve velkém stylu, přemýšlím, kam se schovat…
To já se koledníků nebojím, očekávám jen malá dítka a před nimi se snad budou dospělí chovat dobře.
Už tu byl první koledníček.
Ypsilonem začínající koledu asi neznal, takže jako většina spustil tradiční Hody, hody doprovody, dejte vejce malovaný. Letos chodí docela dost koledníků, děti jdou po mlsotách a jsou to spíš dospělí, kdo si sáhnou pro klasické obarvené vajíčko.
@Samy píše:
Ypsilonem začínající koledu asi neznal, takže jako většina spustil tradiční Hody, hody doprovody, dejte vejce malovaný. Letos chodí docela dost koledníků, děti jdou po mlsotách a jsou to spíš dospělí, kdo si sáhnou pro klasické obarvené vajíčko.
Oni by též radši čokoládové, ale nechtějí je „krást“ dětem, mají charakter!
Raději se nemají přetvařovat, pak tu tvrdím, jak charakterní máme koledníky, a vypadám jako pitomec. ![]()
@Samy píše:
Raději se nemají přetvařovat, pak tu tvrdím, jak charakterní máme koledníky, a vypadám jako pitomec.
Copak? Koledníci zlobili? To u nás to bylo v pohodě.. Dospělí nedošli žádní a děti všechny naráz, tak jsem měla brzy hotovo.
Oslava Velikonoc už je pryč, teď ještě večer udělat vajíčkovou pomazánku nebo plněná vejce a bude po svátkách.
Chybička se vloudila, musela jsem svůj příspěvek smazat. Nicméně byl o tom, že jsem chorá..a jdu umřít do postele!