Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@svycarka píše:
@radkka no prave.. a zakladatelka psala, ze neustale pridava nove holky. To by partnerce asi vadit melo, pokud jak rikas, nechce zit s idi.otem
Tak on to asi nebude idio. t jen v jednom směru. Tohle dospělý a zralý člověk nedělá, určitě se to projevuje i jinak
Takže ano, tohle by mi vadilo, ale že je to vůl bych zjistila asi o něco dříve ![]()
@Anonymní píše:
Zjišťují,jestli je chyba na moji strane
Promiň, ale je. Než člověk proleze základku, střední, vysokou a nějakou tu práci, posbírá pár desítek minimálně známých a občas i kámošů opačného pohlaví. Takže to, že má chlap kamarádky, je jev naprosto normální a rozumná ženská to bere naprosto v pohodě.
A řeknu ti ještě jeden důvod, proč to já osobně nejen toleruju, ale jsem za to, budeš se divit, i ráda. Ono je totiž strašně fajn, když chlap má rád ženské. Ne ve smyslu že by ošu. al každou, kterou potká, ale rád je chrání a stará se o ně. Všichni mí kamarádi jsou chlapi, na které se můžu spolehnout, že mě po tahu nenechají samotnou jít městem, nebo kdyby byl nějaký průšvih, aspoň se pokusí mě chránit. A protože sama vím, jak je tenhle pocit bezvadný, vědět, že i když to jsou „jen“ kamarádi, tak se o mě starají, tak bych v životě nic nenamítala proti tomu, kdyby se můj chlap stejně choval k jeho kamarádkám. A zároveň jsem strašně vděčná slečnám těch mých kámošů, že to nejsou žádné fúrie a nic si z toho nevyvozujou. Ani z toho, když jdeme spolu na pivko, zatímco manželka s ročním dítětem je doma.
Mít rád lidi a starat se o ně je fajn věc, bez ohledu na pohlaví. Naopak izolace žádná sranda není, a izolace vynucovaná partnerem už vůbec ne. Být tebou, hodně rychle se sebou něco udělám.
@Anonymní píše:
@hanka.br. ano.Zjišťují,jestli je chyba na moji strane
@Korculalala 29
Zakladatelka
No, je na tvoji strane.
Kdyby memu muzi vadilo, ze si davam jemu nezname muze do FB, tak si budu tukat na celo…
Můj manžel si holky do přátel nepřidává a když už, tak to jsou spolužačky nebo kolegyně z práce, aby si tam přidával nějaké cizí baby, tak to dělají snad jenom puberťáci.
@Paola21 píše:
Můj manžel si holky do přátel nepřidává a když už, tak to jsou spolužačky nebo kolegyně z práce, aby si tam přidával nějaké cizí baby, tak to dělají snad jenom puberťáci.
Tak ja pochopila, ze nezname jsou pouze pro ni…proc by si do pratel nekdo pridaval cizi lidi???
Holky proč tu větu se sebedůvěru píšete tak pejorativne? Ne každý měl možnost si začít věřit, nebo se něco třeba zbortilo a už si člověk moc nevěří. Nevím, co je divného na tom, když si člověk nevěří. Musí se to jen naučit, ale rozhodne to nestojí za posměch.
Tady to většinou je tak, že ženské odpovídají stylem: ty naděláš, mě by to nevadilo, ty si nevěříš, chováš se jak puberťačka…A stát se to jim, tak by se chovaly stejně, neli hůř
@Anonymka19 píše:
Jsme na tom stejnějen já jsem se svým přítelem skoro rok
nedávno mu přišli asi 4 upozornění, že mu nějaké slečny potvrdili žádost
Tak jsem mu to normálně oznámila a jediné co mi na to odpověděl že jim to posílal už dávno a potvrdili to schválně až ted
![]()
Tak jsem se zeptala co s tím jako udělá a jednoduše si je odstranil
Tvou žárlivost plně chápu
Vůbec to není o tom že si málo věříš
Ale v tomhle světě jsou takové ku*vy, že jim je jedno jestli má chlap na ruce prstýnek, na fb fotky s rodinou a dělají vše pro to aby ho svedli.. je to na prd
A on se chudák nechá znásilnit pak, že jo…jsi mimo ani nevíš jak dle tebe svedení chudáčci se chovají na chatech, posílají své nahé intim fotky a chtějí vlézt na jaždou co s nimi pokecá pár slov, na všechno jsou vždycky dva.
@lilith1 Nikdo se tu ale nezmínil že za to může jen žena
Ale v dnešní době jsou tu prostě skoro samé ku*vy noo..;)
@Paola21 píše:
cizí jsou ale jen pro ni - on je nejspíš zná ne? ty znáš jednoho každého člověka co zná tvůj manžel? Hele já byla vdaná 18 let a stejně nemůžu říct že znám naprosto všechny známé co ex kdy měl… ![]()
Hezký den všem,
obracím se na vás s prosbou o… názor, klidně kritiku… Vlastně budu ráda, když mi řeknete, že jsem dětinská.
A teď k věci. S přitelem jsme spolu tři roky. Velice nehezké začátky, posléze překonáno a spokojený vztah. Nedávno jsem se na Facebooku narazila na jednu paní. Klikla jsem jí na profil a vidím tak u několika profilovek komentáře mého přítele „nádherná“, „nejkrásnější“, „božské tělo“ apod.
Komentáře jsou z prvního roku našeho vztahu a dost mě to mrzí.
Je to normální? Myslela jsem, že když spolu dva jsou, nepíšou tyhle lichotky jiným…
Momentálně příteli už nevěřím, to je totiž furt něco, a tak už jsem z toho unavená. Už se na něj ani netěším. Znechutil se mi.
Jo asi přeháním, ale zklamal mě.
Jak byste na to koukaly/i prosím vy?
@Anonymní píše:
Hezký den všem,obracím se na vás s prosbou o… názor, klidně kritiku… Vlastně budu ráda, když mi řeknete, že jsem dětinská.
A teď k věci. S přitelem jsme spolu tři roky. Velice nehezké začátky, posléze překonáno a spokojený vztah. Nedávno jsem se na Facebooku narazila na jednu paní. Klikla jsem jí na profil a vidím tak u několika profilovek komentáře mého přítele „nádherná“, „nejkrásnější“, „božské tělo“ apod.
Komentáře jsou z prvního roku našeho vztahu a dost mě to mrzí.
Je to normální? Myslela jsem, že když spolu dva jsou, nepíšou tyhle lichotky jiným…
Momentálně příteli už nevěřím, to je totiž furt něco, a tak už jsem z toho unavená. Už se na něj ani netěším. Znechutil se mi.
Jo asi přeháním, ale zklamal mě.
Jak byste na to koukaly/i prosím vy?
moc to řešíš, to už ani někomu veřejně nemůže napsat, že je hezká? ![]()
Ještěže nemám účet na žádné sociální síti. No jak by ses koukala na to, kdyby šel tvůj přítel s kamarády po ulici a řekl by to, co jsi tady uvedla nějaké ženské nebo o nějaké svým kámošům? Taky by se ti znechutil a nevěřila bys mu. Je to to samé jen tam to řekne a tam napíše, takže je to dohledatelne… Navíc je to už dva roky. Místo serfovani na netu a hledání dukazu jaký je to hulvat se mu raději věnuj nebo ti zdrhne úplně. Zabyvej se budoucnosti a vlastním sebevědomim. Mě když manžel řekne, hele to je hezká ženská řeknu jo je, nechápu co máš za problém…
Tak mě už zaráží popis nehezké začátky, to jaksi nechápu, protože začátku jsou přece ty nejkrásnější…s někým, s kým bych musela na začátku něco překonávat bych fakt nebyla…
ty komentáře mi taky přijdou přes čáru…on se s dotyčnou zná?