Partner daruje sperma, váš názor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40270
17.3.15 13:37

@veronika67
No u tebe jsem zatím nic humorného nezaznamenala, jen uražený ješitný poštěkávání. Ale že ti teda leží v žaludku.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
17.3.15 15:11

@Camael me? Nevim kdo tady misto komentaru k tematu pise uplne z cesty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
17.3.15 18:47
@araw píše:
Jenže ten tvůj názor prostě blbost je. Matka (biologická) je a VŽDY a v každém případě ta, od které je vejce. prostě to tak je. A žádné „bříško“ s tím nic nemá co dělat. Druhá věc je, kdo se o to bude starat a komu dítě bude říkat mami, ale fakt je, že vejce = matka BIOLOGICKÁ :lol: :lol: A klíííd kočko, nebo ti praskne cévka a budeš tahat nožičku (vzhledem k tomu bříšku :lol: :lol: )
:pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
3395
17.3.15 19:01
@araw píše:
Jenže ten tvůj názor prostě blbost je. Matka (biologická) je a VŽDY a v každém případě ta, od které je vejce. prostě to tak je. A žádné „bříško“ s tím nic nemá co dělat. Druhá věc je, kdo se o to bude starat a komu dítě bude říkat mami, ale fakt je, že vejce = matka BIOLOGICKÁ :lol: :lol: A klíííd kočko, nebo ti praskne cévka a budeš tahat nožičku (vzhledem k tomu bříšku :lol: :lol: )

Ja v kliidu jsem zlato ;-) a muj nazor blbost neni. Vejce je jen vejce. Neni oplodnene a vejce neni dite. Dite to bude az bude oplodnene. Takze ta, ktere patrilo JEN NEOPLODNENE VEJCE pro me neni matkou ditete, ktera jiz to vejce dostala a u ktere se dite zrodi a u ktere bude vyrustat. (Ano biologicky, geny bude mit te, ktre vajicko patřilo to je logicky :roll: ) ale nebude to jeho matka. Tecka. Proste se smir s tim, ze na to nekteri koukaji z jineho uhlu pohledu a videji to jinak. A nerikej ze je to blnost lrotoze blbist je rikat svemu neoplodnemu vajicku dite :mrgreen: a co jako. Taky ti to necpu. Tak se proste musis smirit stim, ze to kazdej vidi jinak. A kdyz daruju vajicko tak proste nedaruji dite. To je rozdil darovat VAJICKO a darovat DITE. Mela bys tolerovat nazory a pohled jinych a ne se chvastat ze tvuj nazor je pravda vsechny ostatni jsou blbost. :roll: ja jsem narozdil od vas dvou (tebe s bondratovou) schopna prijmou i nazor jinyh (vas). Ale to vy evidentne nedokazete :-D coz je smutny ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
17.3.15 19:07

@veronika67
Fakt nevíš? Já ti můžu poradit.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
17.3.15 19:11
@Bondatrova píše: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk:

A to je jediny co ty dokazes napsat vit :mrgreen: a ze jsi na to co jsem ti vcera odepisovala nic nenapsala? Ti dosla slova? Asi jo kdyz jsem te setrela vit? :-D kdyz jsem se neopakova ja ale ty :-D kdyz ja se snazila vest primeri a prijmout, ze mas jiny nazor a ze se nechci zbytecne dohadovat…narozdil od tebe :-D zensky jako sorry ale jste fakt vtipny. :-D mam z vas dost. S takovejma co nedokazou tolerovat nazor druhych a vnucujou jim nazor svuj fakt nehodlam dal ztracet cas ;-) Takze radsi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
17.3.15 19:35
TVL,
@veronika6913 píše:
A to je jediny co ty dokazes napsat vit :mrgreen: a ze jsi na to co jsem ti vcera odepisovala nic nenapsala? Ti dosla slova? Asi jo kdyz jsem te setrela vit? :-D kdyz jsem se neopakova ja ale ty :-D kdyz ja se snazila vest primeri a prijmout, ze mas jiny nazor a ze se nechci zbytecne dohadovat…narozdil od tebe :-D zensky jako sorry ale jste fakt vtipny. :-D mam z vas dost. S takovejma co nedokazou tolerovat nazor druhych a vnucujou jim nazor svuj fakt nehodlam dal ztracet cas ;-) Takze radsi :mavam:

Bez na EBAY a kup prvni mozek, co uvidis… ;) Ale honem, jinak napachas jeste vic skody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
17.3.15 19:43
@veronika6913 píše:
A to je jediny co ty dokazes napsat vit :mrgreen: a ze jsi na to co jsem ti vcera odepisovala nic nenapsala? Ti dosla slova? Asi jo kdyz jsem te setrela vit? :-D kdyz jsem se neopakova ja ale ty :-D kdyz ja se snazila vest primeri a prijmout, ze mas jiny nazor a ze se nechci zbytecne dohadovat…narozdil od tebe :-D zensky jako sorry ale jste fakt vtipny. :-D mam z vas dost. S takovejma co nedokazou tolerovat nazor druhych a vnucujou jim nazor svuj fakt nehodlam dal ztracet cas ;-) Takze radsi :mavam:

Teď jsi mě pobavilala. :mrgreen: :mrgreen: Ne, opravdu jsi mě nesetřela, tak buď v klidu :lol:
Dítě rovná se vejce!!!
Náhradní matka rovná se, když to řeknu blbě jen inkubátor.
Krev je krev a na tom nic nezměníš.

• Citovat
  • Upravit
Bondatrova
17.3.15 19:45
@veronika6913 píše:

Jo, protože s ní souhlasím, mám na to stejný názor. Nechápu, co znamená to VIT :mrgreen: :mrgreen:
To píšeš pořád dokola, to už není překlep.

• Citovat
  • Upravit
40270
17.3.15 20:00

@veronika6913
8o Kristova noho! To je teda taky úroveň.. :lol: nechápu, proč by měla @Bondatrova měnit svůj názor a už vůbec ne, proč by to mělo být podle toho tvého.
@Bondatrova, obdivuju tvou trpělivost! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
17.3.15 21:09
@Camael píše:
@veronika6913
8o Kristova noho! To je teda taky úroveň.. :lol: nechápu, proč by měla @Bondatrova měnit svůj názor a už vůbec ne, proč by to mělo být podle toho tvého.
@Bondatrova, obdivuju tvou trpělivost! :palec:

Luxusni profilovka… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
17.3.15 22:04

@Majk.w
Díky.. :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
18.3.15 07:08
@Camael píše:
@veronika6913
@Bondatrova, obdivuju tvou trpělivost! :palec:

Pane boze ty jsi taky asi trosku natvrdla vit? 8o cetla jsi poradne co jsem vse psala??? Celou dibu tady pisu, ze mame kazda NAZOR JINY a ze JA PRIJIMA TEN JEJICH NAZOR!!! Ja jsem totiz narozdil id nich schopna prijmout, ze se nase nazory ruzni a TEN SVUJ JIM NEVNUCUJI. NAROZDIL OD NICH. Ony totiz nejsou schopny proste orijmiut fakt, ze mam nazor jiny a ze na to koukam jinak a pisou mi ZE MUJ NAZOR JE BLBOST!! JA TO O JEJICH NAZORU TAKY NEPISU, NAOPAK RIKAM, ZE MAME KAZDA NAZOR JINY A ZE NECHCI HADAT TOTO JSEM PSALA JIZ NEKOLIKRAT!! JENZE ONI SI JEDOU FURT TU SVOJI A FURT MI VNUCUJOU TEN JEJICH NAZOR! Jako proc? Proc taky nemuzou rict jako ja, ok mame kazda jiny nazor a je to v pohode, nebudem se haat jelikoz bychom se stejne nepochopili apod… Proc se do me musej navazet a opakovat furt svuj nazor a rikat ze muj je blbost? Ja to jejich nazoru taky nerimam! Jediny co tady po nich chci je aby proste přijali fakt, ze se nase nazory ruzni a ze ja nejsem jedina kdo takovyto nazor ma :nevim: proste na to koukam trosku jinak nez ony. Ja jen nechapu proc ony to ale nedokazou prijmout. :nevim: ja jsem prijala to, ze ony na to koukaj jinak. Ony to ale proste nedokazou a musi mit za kazdou cenu pravdu ony :nevim: tak mi rekni kdo tady s kym ma trpelivost. Kdyz ja se tady celou dobu snazila dat bondatrove najevo, ze mame zkratka jine nazory a ze se nedokazeme pochopit tak nema smyls se dal hadat a ona tady pritom mlela porad tu svou misto toho aby to treba prijala…ja tohle proste nechapu. Nechapu ze neumi prijmout, ze ma nekdo taky jiny nazor nez ony :nevim:
predevcirem jsem ji to zopakovala nekolikrat, ze se nechci hadat a ze proste beru, ze mame kazda jiny nazor. Ona to ale dal a dal vesele ignorovala a povidala porad tu svoji protoze se evidentne chtela hadat a vnutit mi ten SVUJ nazor. Tak mi vcera proste uz ruply nervy a napsala jsem to co jsem napsala. Jenze to se mi nikdo nesmi divit když se tady sni snazim uzavrit celou dobu nejake příměří a vzit navedomi i jeji nazor a ona misto toho furt mele jedno a to same dokola a nedokaze taky prijmout, ze mam zkratka nazor jiny! Jako jsem z toho trochu smutna. Protoze jsem se vazne snazila uzavrit primeri s tim, ze se nase nazory ruzni a nebudeme to dal rozebirat. Jenze ona to ignorovala. Nehapu proc. Ja jim svuj nazor nevnucuju tak proc ony mi ten svuj nuti??? Ja jak ty pises po nikom nechci aby zmenil nazor!!! Tos vzala proboha kde??? Jen pisu ze se nase nazory ruzni a ze ja to na rozdil od nich dokazu prijmout, ze maji jiny nazor nez ja :nevim: a kdybys umela cist tak to vis!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.3.15 08:09

@veronika6913 Ahoj. Chodim se na emimino koukat uz nejakou dobu, ctu co me zaujme a tuto diskuzi jiz par dni sleduji..chtela jsem ti neco napsat, tak jsem se konecne alepson zaregistrovala ;-) a ted k tematu.. jen chci abys vedela, ze te chapu. Ja osobne treba mam uplne stejny nazor jako ty. Ale o to nejde. Spis je mi te docela lito. Ze zacatku si sice jinymi nazory trosku pohrdala. Ale pak si otocila a opravdu bylo znat, ze se snazis dat najevo, ze i ostatni nazory beres na vedomi..bohužel je take znat, ze ostatni diskutujici toto nedokazou a opravdu ignoruji, co jim pises. Snazi se mit jen tu svou pravdu. Proto jsem ti chtela napsat, at si v klidu. Ze opravdu nejsi jedina, kdo to vidi jako ty. Znam plno lidi, co na to koukaj stejne a ja jsem jedna z nich. A opravdu to neni blbost, jak tu nekdo psal ;-) jenze ty, narozdil od nekterych diskutujicich aspo dokazes prijmout i jine nazory, coz je fajn ;-) a proto si myslim, ze se nad ne klidne muzes povznést! Protoze v tomto jsi lepsi! :-) Kasli na ne, ty jejich nazor respektujes. Ony nazory druhych asi nerespektuji a musi mit za kazdou cenu pravdu.. :think: proto nema cenu se tu snimi dohadovat. ;-) zbytecne se nervujes :kytka: a ted uz i vis, ze v tom nejsi sama. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
18.3.15 08:14

@BaruskaD dekuju :hug: taky už na to vazne prdim. S nekym takovym, kdo nedokaze prijmout fakt, ze nekteri lidé maji odlisne nazory, se vazne nema cenu dohadovat. Sama si teda asi videla, ze je to furt dokola a ze ony ignoruji co jim pisu a reaguji jen na to, co se jim hodi.. takze vazne mas pravdu a dekuji za podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí