Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Majk.w no právě a ja se snazila ustoupit kdyz jsem ji psala ze beru i jeji nazor.
ale tady byla nejaka snaha zbytecna. No nic kaslu tady na to
@veronika6913 píše:![]()
tak tak… chudacci deti, ktere zkonci nedej boze treba v ubrousku nebo na prosteradle…
to jsi pak uz asi vrah
Tak jsem to celé přelouskala a opět se bavím.
Z češtiny jsi asi teda odmaturovala, ale v biologii nebo v přírodopise na ZŠ-tuším 7. třída jsi asi zrovna chyběla, když dokážeš na takovou blbinu kladně reagovat…
![]()
btw… SSSSkončí.
@Bondatrova neboj, už mám svůj telefon, tak už to bude bez chyb
![]()
@veronika6913
Máme co jinýho, ale to bych byla stejně trapný kolovrátek jako ty a na to nemám čas, ani náladu.
Ale když ses tak sáhodlouze rozepsala o své kvalitní češtině, tak jen: maturitou bych se neoháněla, tu má dneska každý, navíc tahle výmluva na telefon je taky trapná, u tebe to zdaleka není jen o jedné chybě. Ty tvoje bláboly furt dokolečka dokola snad nemůžou bavit nikoho dlouho. Hoď si na hlavu ručník, nebo tě z toho velevážnýho přístupu k diskuzím brzy šlehne. ![]()
@Camael
jojo vždyť jo
ten telefon není výmluva, ten co jsem měla půjčený, měl uložena slova a sekal se, když jsem klikla na text a chtěla něco přepsat nebo opravit, tak mě to hodilo úplně někam jinam.
Takže jsem fakt neměla náladu to opravovat, jelikož to bylo fakt o nervy. Teď už mám zpět svého miláčka a zase se mi píše krásně.
zaplat pánbůh
ale myslet si můžeš co chceš, to je mi fakt upřímně úplně jedno.
a věř, že státnice fakt nemá každej.
Měj se zlato ![]()
@veronika6913 píše:
@Camaeljojo vždyť jo
ten telefon není výmluva, ten co jsem měla půjčený, měl uložena slova a sekal se, když jsem klikla na text a chtěla něco přepsat nebo opravit, tak mě to hodilo úplně někam jinam.
Takže jsem fakt neměla náladu to opravovat, jelikož to bylo fakt o nervy. Teď už mám zpět svého miláčka a zase se mi píše krásně.
zaplat pánbůh
ale myslet si můžeš co chceš, to je mi fakt upřímně úplně jedno.
a věř, že státnice fakt nemá každej.
Měj se zlato
Asi ti to není až tak jedno, když máš potřebu to tady tak sálodlouze obhajovat.
@Bondatrova píše:
Asi ti to není až tak jedno, když máš potřebu to tady tak sálodlouze obhajovat.
Jen jsem to napsala na vysvětlení
to neni žádný sáhodlouhý obhajování
ale je mi jasný, že mi stejně neuvěří, takže ano, je mi jedno, co si myslí ![]()
@Calathea jojo. Moc ti děkuji za to, že se ti líbilo to „příměří“. Tím jsi mi fakt teď udělala radost a jsem ráda, že alespoň někdo vnímá, co píšu. Z toho jak se teď do mě navážej ohledně pravopisu..věř, že mám z toho už spíš srandu
i když mě trochu mrzí, že jsou takové.. :-/ Je přeci jasný, že jsou lidi s více názory a měli by se vzájemně brát. ![]()
Já si zas nedokážu představit, že bych dělala náhradní matku. To bych nezvládla. Naopak darování vajíček by mi nečinil žádné problémy.
no jo, zkrátka to máme každá jinak
ale ještě jednou díky za to pochopení!!! ![]()
@veronika6913
Normálně vysvětluješ takhle zdlouhavě vše, co jde říct jednou větou?
Poznámku o státnicích nepobírám, každopádně na dnešních VŠ ji získá průměrně odolný šimpanz, já uznávám jen státnice z určitých škol, popřípadě složené do určité minulé doby.
A k tématu, ty se tu ještě furt dohaduješ, jestli vejce, nebo slepice, nebo tu už budeš řešit jen svůj přístup? Já tě totiž předtím ani nečetla (hrozný slohy), reagovala jsem až na ten konkrétní výbušný příspěvek, proto neřeším nějaký pokusy o smír a tak.
Já tady víceméně vlastně už nic neřešim ani se s nikým ne dohaduju
jen vždy reaguji na prispevek a odpovím ![]()
@Camael jinak co ty uznáváš nebo neuznáváš je mi taky celkem putna ![]()
@veronika6913
No, mně jsi ty v podstatě putna celá, já se jen bavila, jak to žereš.. ![]()
@Camael píše:
@veronika6913
No, mně jsi ty v podstatě putna celá, já se jen bavila, jak to žereš..
Jsem ráda, že jsem tě pobavila ![]()
@veronika6913 píše:
@Calathea jojo. Moc ti děkuji za to, že se ti líbilo to „příměří“. Tím jsi mi fakt teď udělala radost a jsem ráda, že alespoň někdo vnímá, co píšu. Z toho jak se teď do mě navážej ohledně pravopisu..věř, že mám z toho už spíš srandui když mě trochu mrzí, že jsou takové.. :-/ Je přeci jasný, že jsou lidi s více názory a měli by se vzájemně brát.
Já si zas nedokážu představit, že bych dělala náhradní matku. To bych nezvládla. Naopak darování vajíček by mi nečinil žádné problémy.no jo, zkrátka to máme každá jinak
ale ještě jednou díky za to pochopení!!!
Já jsem taky ráda za to příměří, které jsi nabídla, taky jsem to trochu přehnala a nechala se unést.
Máš pravdu, každý to může vidět jinak.