Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bondatrova píše:
Já jsem taky ráda za to příměří, které jsi nabídla, taky jsem to trochu přehnala a nechala se unést.
Máš pravdu, každý to může vidět jinak.
@Bondatrova píše:
Já jsem taky ráda za to příměří, které jsi nabídla, taky jsem to trochu přehnala a nechala se unést.
Máš pravdu, každý to může vidět jinak.
Aneb jak dlouho trva, nez zenam dojde jedna jednocha vec… ![]()
@Majk.w píše:
Aneb jak dlouho trva, nez zenam dojde jedna jednocha vec…
@Majk.w píše:
jj komunismusKdyz si vsichni vsechno dame, tak budeme mit svet dohromady…
Je to 5 let, co jsem se dozvěděla, že partner daroval sperma prostě typické macho, rozešla jsem se s ním, nebudu žít s chlapem, který má někde plno děcek a ještě se tím pyšní.
@Anonymní píše:
Je to 5 let, co jsem se dozvěděla, že partner daroval sperma prostě typické macho, rozešla jsem se s ním, nebudu žít s chlapem, který má někde plno děcek a ještě se tím pyšní.
@Anonymní píše:
Příspěvek upraven 05.04.18 v 10:32
@Arcanum píše:
Nečetla jsem diskuzi, takže se omlouvám za OT, ale slyšela jsem, že chtějí schválit zákon o tom, že děti mají právo znát identitu rodičů, nebo něco v tom smyslu. Kdoví jaké budou v budoucnu zákony, taky se může stát, že někdo bude mít u baráku frontu dědiců.
To je nějaká blbina né? To že daruješ sperma, neznamená, že máš někde děti, notabene dědice… ![]()
Pokud je partner svéprávný a vlastní občanský průkaz, tak si se svým spermatem může dělat co uzná za vhodné a jako bonus třeba darovat ledvinu ![]()
@Honza 12 píše:
To je nějaká blbina né? To že daruješ sperma, neznamená, že máš někde děti, notabene dědice…
Příspěvek upraven 05.04.18 v 10:31
@Arcanum píše:
Pokud to tvoje sperma oplodní něčí vajíčko, tak z toho vznikne dítě, živý člověk,
který bude mít přesně to samé DNA, jako máš ty. Třeba ti bude i velmi podobné, bude mít třeba náběh na stejné nemoci, nebo bude chytré na matiku, přesně jako ty, nebo tvoje děti, které jsi zplodil „normální“ cestou. Třeba by ho jednou velmi zajímalo, z čí spermie vznikl/a
Tak jistě. Zajímat by ho to mohlo.. Ale pořád to bude cizí člověk, byť s částí mojí DNA. Nebo to dává nějakej nárok na to, aby jen kvůli tomu byl mým dědicem?
p. s. Sperma sem nedaroval..
@Honza 12 píše:-
Tak jistě. Zajímat by ho to mohlo.. Ale pořád to bude cizí člověk, byť s částí mojí DNA. Nebo to dává nějakej nárok na to, aby jen kvůli tomu byl mým dědicem?
p. s. Sperma sem nedaroval..
Příspěvek upraven 05.04.18 v 10:30