Partner daruje sperma, váš názor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30137
11.4.15 22:16
@Bondatrova píše:
noo, pro mě těžké, v květnu to bude 6 let, co mě to drží, mezitím dva vztahy, ale stejně jsem nikdy nezapomněla, teď bude mít ten dotyčný, jak ho miluji 45let, má o 4 roky mladší partnerku, tak možná spolu počnou dítě…

A jestli počnou, tak budeš mět impuls jít životem dál, a třeba i s někým novím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
11.4.15 22:20
@Honza 12 píše:
Teď nevím co na to napsat.. Tohle je dost citlivé… ;)

a hodně osobní a těžké

• Citovat
  • Upravit
30137
11.4.15 22:30
@Bondatrova píše:
a hodně osobní a těžké

Jsi se zasekla někde.. Kde je to krásné a zároveň těžké.. A podle toho, jak píšeš, to nemá budoucnost… Docela v pasti děvenko. Ale to nějak půjde. Život máš jen jeden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
11.4.15 22:40
@Honza 12 píše:
Jsi se zasekla někde.. Kde je to krásné a zároveň těžké.. A podle toho, jak píšeš, to nemá budoucnost… Docela v pasti děvenko. Ale to nějak půjde. Život máš jen jeden…

No on bude mít 45 let, děti vždy chtěl, akorát každá vycouvala kvůli jeho povaze-i já, jen jsem to v sobě ještě nezpracovala.
Dítě mu přeji i vzhledem k jeho věku, jeho partnerka má 41 let a dospělého syna a zvláštní, že byl vždy na hodně mladší ženy.

• Citovat
  • Upravit
30137
11.4.15 22:44
@Bondatrova píše:
No on bude mít 45 let, děti vždy chtěl, akorát každá vycouvala kvůli jeho povaze-i já, jen jsem to v sobě ještě nezpracovala.
Dítě mu přeji i vzhledem k jeho věku, jeho partnerka má 41 let a dospělého syna a zvláštní, že byl vždy na hodně mladší ženy.

Nezpracovala? Srdce proti rozumu, to je vždycky bitva? To je z jedné písničky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
11.4.15 22:50
@Honza 12 píše:
Nezpracovala? Srdce proti rozumu, to je vždycky bitva? To je z jedné písničky…

No to jo a díky za pokec, pomohlo mi se trochu vypovídat chlapovi. okolí už tím docela zatěžuji, že se takovým bláznem vůbec zabývám.

• Citovat
  • Upravit
30137
11.4.15 22:52
@Bondatrova píše:
No to jo a díky za pokec, pomohlo mi se trochu vypovídat chlapovi. okolí už tím docela zatěžuji, že se takovým bláznem vůbec zabývám.

Na to jsem slyšel nějakou průpovídku. Vejdi, nebo odejdi.. Ale nestůj ve dveřích..
Blokuješ průchod… Dalším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.15 16:53

Anonym-je to citlivé téma.
Chtěla jsem založit podobné téma, ale jak koukám, tak tady už je.
Jsem s partnerem 8 měsíců, jemu je 32 roků, za dob svých vysokoškolských studií daroval několikrát sperma, žil jen s matkou a neměl peníze, byla to pro něj jistá forma přivýdělku.
Partner se s tím dodnes nějak nesrovnala vadí mu, že má na světě svoje bio děti.
Abych řekla pravdu, tak mně to taky vadí.
Jak byste se k tomu stavěli vy?

• Citovat
  • Upravit
72725
15.5.15 16:58
@Anonymní píše:
Anonym-je to citlivé téma.
Chtěla jsem založit podobné téma, ale jak koukám, tak tady už je.
Jsem s partnerem 8 měsíců, jemu je 32 roků, za dob svých vysokoškolských studií daroval několikrát sperma, žil jen s matkou a neměl peníze, byla to pro něj jistá forma přivýdělku.
Partner se s tím dodnes nějak nesrovnala vadí mu, že má na světě svoje bio děti.
Abych řekla pravdu, tak mně to taky vadí.
Jak byste se k tomu stavěli vy?
že jste oba trubky.. co na tom řešíte? Když on daroval, věděl, co dělá. A Tobě do toho nic není.. Jako sorry, ale tohle myšlení je fakt neskutečný.. :zed: i kdyby mu běhalo po světě 100 dětí, tak je to fuk, však nemá žádný závazky, nic.. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
15.5.15 17:02

@martina.se tak nějak

mmch zakladatelko, doporučuji jeden díl Simpsnů přesně na tohle téma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
15.5.15 17:03

Kdyby to dělal někdy dávno, co jsme spolu nebyli, tak by mi to asi nevadilo. Ale kdyby to dělal teď, to by mi vadilo teda sakra moc. Co bylo bylo, to nemá cenu ani smysl řešit :) A že má někde třeba biologický děti bych taky neřešila. Třeba je ani nemá. A pokud jo, stejně mají jinýho tátu. Navíc šance, že by se spolu někdy potkali a ještě k tomu se poznali je mizivá, řekla bych :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
15.5.15 17:06

No ted je tak nejak pozde na takovedle premysleni. Za sebe musim rict, ze mne by to nevadilo, kdyz by partner daroval spermie pred tim, nez mne poznal. Behem naseho vztahu uz ano (co je doma, to se pocita) ;o).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.5.15 17:11

Muj partner taky daroval..( už jsme spolu chodili )…nevadí mi to, otázka jeho " cizích " dětí mě nějak netrápí..pokud ti to vadí tak si o tom promluvte..co chceš řešit tady :nevim:
POkud mu vadí že má na světě " svoje " děti tak to je snad riziko povolání ne? šel do toho a vědět o tomto " riziku "…ale penízky mu byli dobrý že..
Bud ráda že máš chlapa který má zdravé sperma - to je v dnešním světě skoro zázrak.

Příspěvek upraven 15.05.15 v 17:12

• Citovat
  • Upravit
2242
15.5.15 17:11

Vadilo by mi to, ale smířila bych se s tím. Můžeš to nějak změnit? Nemůžeš, tak se tím netrap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.5.15 17:13

Nijak, už je to věc dávno minulá a s vámi dvěma už to vlastně nemá nic společného. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky