Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SiriusGG Podívej, já tady nemíním ztrácet čas dohledáváním nějakých důkazů, abych tě uspokojila. Několikrát to tady psaly holky, co žijí v zahraničí - USA, Německo, že se to tam děje a vždy soud vyhověl. Taky tady někdo uváděl, že naše soudy se řídí těmi německými, takže by pravděpodobně rozhodly stejně. Prostě právo člověka znát svoji identitu je povýšeno nad právo zachovat anonymitu.
Pokud se chceš držet zub nehty své naivity, že u nás to tak není, tak ti přeju, ať ti to vydrží co nejdéle ![]()
@filome píše:
Vždyt je to na dobrou věc, pomohl tím třeba dost rodinám. A že má někdy děti, tak at si má. Kolik matek dalo své dítě k adopci a běhá jim jich po světe? Neřešte toBylo to na dobrou věc
A az sa tych dost deti postreta, vdaka podobnym (zdedenym) vlastnostiam si mozu krasne padnut do noty, a moze sa rozbehnut krasne pribuzenske krizenie. Vsak byvale ceskoslovensko je jedna velka dedina ![]()
@hanyny píše:
@SiriusGG Podívej, já tady nemíním ztrácet čas dohledáváním nějakých důkazů, abych tě uspokojila. Několikrát to tady psaly holky, co žijí v zahraničí - USA, Německo, že se to tam děje a vždy soud vyhověl. Taky tady někdo uváděl, že naše soudy se řídí těmi německými, takže by pravděpodobně rozhodly stejně. Prostě právo člověka znát svoji identitu je povýšeno nad právo zachovat anonymitu.
Pokud se chceš držet zub nehty své naivity, že u nás to tak není, tak ti přeju, ať ti to vydrží co nejdéle
Takže víš kulové. To jsem přesně čekal. Děkuji.
Promiň, ale ta naivní jsi tu ty. ![]()
@hanyny píše: …abych tě uspokojila:
Mě žádné uspokojení nechybí.
Darování vajíček, spermatu je nechutný byznys, nic jiného než byznys.
Dozvědět se, že jsem z darovaného vajíčka/spermatu, tak si připadám jak prašivý pes a nepochopila bych svoje bio rodiče, proč to kdy udělali.
Je mi z tohoto zle.
@Bábi Zlopočasná píše:
A az sa tych dost deti postreta, vdaka podobnym (zdedenym) vlastnostiam si mozu krasne padnut do noty, a moze sa rozbehnut krasne pribuzenske krizenie. Vsak byvale ceskoslovensko je jedna velka dedina
Podle Bible pocházíme z Adama a Evy. Takže příbuzenské křížení je posvěceno církví ![]()
@Bondatrova píše:
Darování vajíček, spermatu je nechutný byznys, nic jiného než byznys.
Dozvědět se, že jsem z darovaného vajíčka/spermatu, tak si připadám jak prašivý pes a nepochopila bych svoje bio rodiče, proč to kdy udělali.
Je mi z tohoto zle.
doufám že tvoje děti budou moct mít děti..protože jak ne, a využijou něco takového, tak se jich asi zřekneš a svých vnoučat taky.. ![]()
@Hugomír píše:
Podle Bible pocházíme z Adama a Evy. Takže příbuzenské křížení je posvěceno církví
Hm, nad tím jsem přemýšlela a v Bibli je psáno, že měli 2 syny, tak by mě zajímalo jak je možné, že je nás tolik.
@smurfka píše:
doufám že tvoje děti budou moct mít děti..protože jak ne, a využijou něco takového, tak se jich asi zřekneš a svých vnoučat taky..
To bude volba mých dětí, osobně bych nesouhlasila s tím, aby někdy můj syn/dcera darovali/byli obdarováni, ale pokud by se tak rouzhodli, snažila bych se je pochopit a musela bych se s tím nějak smířit, ale příznivcem těchto věcí rozhodně nejsem..
@Bozka007 píše:
Hm, nad tím jsem přemýšlela a v Bibli je psáno, že měli 2 syny, tak by mě zajímalo jak je možné, že je nás tolik.
Zřejmě hermafroditi ![]()
@Bondatrova píše:
To bude volba mých dětí, osobně bych nesouhlasila s tím, aby někdy můj syn/dcera darovali/byli obdarováni, ale pokud by se tak rouzhodli, snažila bych se je pochopit a musela bych se s tím nějak smířit, ale příznivcem těchto věcí rozhodně nejsem..
a pokud bys ty nebo tvuj muž nemohli mít děti..? byla bys raději doživotně bez dětí, nebo vyzkoušela všechno pro to abys je měla.. ![]()
@Bondatrova píše:
A ty si naivne myslis, ze by se te dospeli jedinci ptali na tvuj nazor?
![]()
@Hugomír píše:
Podle Bible pocházíme z Adama a Evy. Takže příbuzenské křížení je posvěceno církví
uff ještě že v něco takového nevěřim:o))
@smurfka píše:
a pokud bys ty nebo tvuj muž nemohli mít děti..? byla bys raději doživotně bez dětí, nebo vyzkoušela všechno pro to abys je měla..
nechtěla bych darované vajíčko, ani sperma, radši bych zůstala bez dětí, v tom mám jasno