Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Honza 12 píše:
proč kulíš oči? Takových ženských je…
A co ty, ty jsi daroval?
@Bondatrova píše:
A co ty, ty jsi daroval?
Nedaroval. Nejak mě to nenapadlo mám dost jinejch starostí a zájmů.. Lenost a to, že by se mě nechtělo někde leštit hůlku, zvítězilo nad tím, že bych mohl někomu pomoci.. Ani nevím jestli za to platí…
@Honza 12 píše:
Nedaroval. Nejak mě to nenapadlo mám dost jinejch starostí a zájmů.. Lenost a to, že by se mě nechtělo někde leštit hůlku, zvítězilo nad tím, že bych mohl někomu pomoci.. Ani nevím jestli za to platí…
tAK POMOHL BY JSI neplodnému PÁRU A TO ZA To PŘECE STOJÍ, NE?
O peníze nejde, ale o dobrý skutek.
Mě to přišlo u přítele v pohodě..navíc většina toho materiálu jde stejně na různé výzkumy..jen malé procento jde přímo na darovaní..a i kdyby si ho někdo vybral tak bych to nebrala jako tragedii..
@Bondatrova píše:
tAK POMOHL BY JSI neplodnému PÁRU A TO ZA To PŘECE STOJÍ, NE?O peníze nejde, ale o dobrý skutek.
Tak já myslím těch co pomůžou je dost.. Nejsem spasitel.. Abych pomáhal každýmu. Sám si musím opatřit živobytí.. Člověk se musí otáčet..
@Anonymní píše:
Holky, chci se zeptat-partner chtěl darovat sperma a to mu vyšlo na výbornou. Pak mu ale dělali genetické testy a těma neprošel. Nevíte, v jakém případě nemusí být kvůli tomu přijat? V rodině nemají nikoho postiženého nebo tak něco
A co říkáš na toto, anonymní?
Nevadilo by ti, kdyby u vás za 18 let zaťukaly manželovi dveře, že chtějí poznat tatínka?
@hanyny píše:
Manželovi děti na dveře jsem chtěla napsat
Ta původní verze je lepší
![]()
@hanyny píše:
Manželovi děti na dveře jsem chtěla napsat
A tak to ho poznat zas chtít můžou. Ale co z toho? Co z toho bude mět ten chlap? Myslíš že ho bude zajímat nějak moc život cizích lidí? Nebo máš strach o majetek? Že by se mohl splašit. A rozplívat se, že sou to jeho dětičky? Že by chtěl do nich investovat? ![]()
@Honza 12 píše:
A tak to ho poznat zas chtít můžou. Ale co z toho? Co z toho bude mět ten chlap? Myslíš že ho bude zajímat nějak moc život cizích lidí? Nebo máš strach o majetek? Že by se mohl splašit. A rozplívat se, že sou to jeho dětičky? Že by chtěl do nich investovat?
Tak kdybych čistě teoreticky já darovala a někdy mi na dveře moje bio děti, tak bych je nemohla poslat pryč a říct jim, že jsou pro mě vlastně jen buňka, kterou jsem kdysi darovala a že s nimi nemám nic společného.
@Honza 12 No, majetek, to mě ani nenapadlo. Jen je pro mě taková zvláštní představa, že bych žila celou dobu v domnění, že jsem darovala nějaké buňky, někomu možná pomohla a tím to skončilo, mezitím bych měla vlastní rodinu a najednou by u mě zazvonila skupinka mladých lidí, kteří se vzájemně našli jako sourozenci a teď chtějí poznat mě - jako jejich matku nebo otce.
K takovému případu už došlo, sice ne u nás, ale je otázka času, kdy tato „novinka“ dorazí i k nám. ![]()
@hanyny píše:
@Honza 12 No, majetek, to mě ani nenapadlo. Jen je pro mě taková zvláštní představa, že bych žila celou dobu v domnění, že jsem darovala nějaké buňky, někomu možná pomohla a tím to skončilo, mezitím bych měla vlastní rodinu a najednou by u mě zazvonila skupinka mladých lidí, kteří se vzájemně našli jako sourozenci a teď chtějí poznat mě - jako jejich matku nebo otce.
K takovému případu už došlo, sice ne u nás, ale je otázka času, kdy tato „novinka“ dorazí i k nám.
A všichni budou chtít kapesný ![]()
twl