Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
HA ještě zvyšuje pravděpodobnost infarktu apod., hlavně u kuřaček. Takže s tou neohrožeností žen bych byla fakt opatrná.
A když se přidají dlouhodobé alergie, záněty (třeba zkažený zub) a vyšší hladina LDH, je zaděláno na Pepku
Jinak, statistika: http://www.heart.org/…m_449846.pdf
@Takyjedna Není vše ztraceno, začni chlastat. Sice si zničíš játra a urychlíš úhyn neuronů, ale zachráníš cévy!
@Takyjedna píše:
@lokasenna mno, já si myslím, že méně je někdy více. V přírodě jsou 2 druhy živočichů - jedni supervýkonní, superplodní, co svojí energii investují bezhlavě a mají mraky mláďat (některé druhy ryb i tisíce) a brzy se unaví a chcípnou a druzí, co se více šetří, plodí mláďat míň, ale zato se o svoje potomstvo kvalitněji a déle starají. Já jsem živočich číslo 2 a hledám sobě rovné
Osobně se snažím oba přístupy kombinovat. Žiji v monogamním vztahu a do výchovy svých dětí z nej vzešlých investuji čas, energii, prostředky atd. Zároveň daruji sperma přes inzerát (bez sexu). Zcela anonymně na klinice bych se bál, že jej pak aplikují kdejaké Romce či podobně a to bych fakt nechtěl.
@MN23456 píše:
Osobně se snažím oba přístupy kombinovat. Žiji v monogamním vztahu a do výchovy svých dětí z nej vzešlých investuji čas, energii, prostředky atd. Zároveň daruji sperma přes inzerát (bez sexu). Zcela anonymně na klinice bych se bál, že jej pak aplikují kdejaké Romce či podobně a to bych fakt nechtěl.
Za to byyh partnera vyhodila na ulici, kdyby chtěl darovat.
V zivote bych jako chlap nedaroval sperma leda stim ze bych to dite udelal normalni cestou a bylo by moje a byl bych zapsany v rodnem liste
@B4RC3LON4 píše:
V zivote bych jako chlap nedaroval sperma leda stim ze bych to dite udelal normalni cestou a bylo by moje a byl bych zapsany v rodnem liste
Taky bych to nevydýchala, kdyby přítele něco takového napadlo.
Dobrý den, hledám s partnerkou otce pro naše miminko. Chtěly bychom někoho kdo nemá žádné nemoce typu AIDS, HIV apod. Někoho kdo by o dítě dále nejevil zájem, jen poskytl sperma. Budu ráda když se někdo najde a popřípadě bychom se setkali a domluvili co a jak. Děkujeme