Partner daruje sperma, váš názor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3395
14.6.15 07:02
@Anonymní píše:
Blábol na entou, bylo mi 22, taky jsem darovala, byla jsem hloupá, dnes je mi 28 a beru to tak, že někde žije moje dítě.

Hele, na nazor nekoho, neni moc slusne napsat „blabol na entou“! Mela by sis, mila zlata, uvedomit, ze kazdy clovek to vnima a citi jinak. To ze ty toho ted litujes, je jen a jen tvuj problem. Nekdo daruje opakovane a rozhodne to nebere jako ty - ze mu po svete beha dite. Uvedom si laskave, ze ja nejsem zdaleka jedina s timto nazorem. To ostatne muzes zjistit i v jinych, podobnych diskuzich. Taky nepisu o tvem nazoru, ze je to blábol na entou i kdyz by si to mnoho lidi take mohlo myslet. Takze se prosimte kroť, ano?! A nauc se respektovat to, ze je na svete mnoho lidi a ze nekdo ma nazor takovy a nekdo makový. Pro nekoho je to nemozne (darovat), protoze by nesnesli zit s pocitem, ze po svete beha jejich dite. Pro nektere je totalni hloupost, povazovat svoje vajicko za dite. Nekomu je to jedno uplne. Proste to kazdy vnima uplne jinak. A rozhodne neni na miste, psat o nazoru nebo pocitu „nekoho“, ze je to „blabol na entou“. To je jen tvuj nazor. Jelikoz ho mas jiny. Ale mela by ses chovat trochu slusne a respektovat i to, ze jsou prostě na svete lidi, co to berou krapitek jinak nez ZROVNA TY! :roll: nemuzes nikomu vnucovat to, jak to vidis ty! Nemas na to právo. Kazdy ma pravo na svuj pohled na vec a ty bys toto mela respektovat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
14.6.15 07:08
@Twin_Star píše:
Souhlasím s předchozí anonymní. Když ti nějaká náhradní matka donosí tvé vajíčko, tak to není tvoje dítě? Hm?
:mrgreen: ja uz jsem vse napsala. Ty si projed podobne diskuze, abys zjistila jak to vnimaji zeny, co to vidi jako ja. Ja totiz nemam cas ani naladu ti to tady opakovat a vysvetlovat muj (a nejen muj) pohled na vec. Protoze to by taky mohlo byt furt dokola a me to fakt nebavi, nezlob se..;-) :-D zkratka se damy smirte s tim, ze nejsou na svete jen lidi, co to vidi stejne jako vy. Naucte se respektovat nazory a pocity druhych ;-) ja vas pohled na vec take respektuji. Nechapu, ale respektuji. A nerypu do vas kvuli tomu. Proste to vidite jinak a tak to je. Vic nemam potrebu do toho stourat ani vas za to urazet. Takze, mejte se :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
14.6.15 07:33

@veronika6913 Trochu mi připadá, že reaguješ jak potrefená husa. Proč tolik emocí kvůli názorům druhých? Taky jsem četla i jiné diskuze, vím, jak to někteří vnímají. Předpokládám, že tys darovala nebo přijala darované a evidentně s tím nejsi srovnaná, podle toho, jak reaguješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
14.6.15 08:05

@veronika6913 Jediný kdo čílí, jsi ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
14.6.15 08:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
14.6.15 08:55

Jsem divná tím, že je mi úplně jedno, že dítě ve mně roste? Ze beru těhotenství jen jako nutné zlo? Že se těším, až se to dítě narodí? Že prostě to rostoucí bříško nijak neprožívám? Kromě toho, že jsem na sebe opatrná, dodržuji správnou životosprávu vše co k těhotenství patří?

• Citovat
  • Upravit
101702
14.6.15 09:29

@hanyny A proč hned každý, kdo má jiný názor než ty musí být s něčím nesrovnaný, potlačovat ten jediný správný (tvůj) pocit nebo něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
14.6.15 09:29
@veronika6913

Proč se tak rozčiluješ?

• Citovat
  • Upravit
14.6.15 09:42

A tak docela chapem, ked niekto tvrdi ze ‚o nic nejde‘, tak ozve iny, ktory VIE NA VLASTNEJ KOZI ze tam problem je, a ze sa ozve sposobom ‚je to blbost‘.

A hanbim sa, skor prezriem ono ‚je to blbost‘ od niekoho kto to na vlastnej kozi zaziva nez ‚neurazaj a respektuj‘ od niekoho kto teoretizuje :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
14.6.15 09:51
@veronika6913 píše: :mrgreen: ja uz jsem vse napsala. Ty si projed podobne diskuze, abys zjistila jak to vnimaji zeny, co to vidi jako ja. Ja totiz nemam cas ani naladu ti to tady opakovat a vysvetlovat muj (a nejen muj) pohled na vec. Protoze to by taky mohlo byt furt dokola a me to fakt nebavi, nezlob se..;-) :-D zkratka se damy smirte s tim, ze nejsou na svete jen lidi, co to vidi stejne jako vy. Naucte se respektovat nazory a pocity druhych ;-) ja vas pohled na vec take respektuji. Nechapu, ale respektuji. A nerypu do vas kvuli tomu. Proste to vidite jinak a tak to je. Vic nemam potrebu do toho stourat ani vas za to urazet. Takze, mejte se :mavam:

Ale přece, když nějaká jiná ženská jako náhradní matka odnosí tvoje vajíčko a prožije celý ten proces rostoucího a složitého vývoje v bříšku, na který pořád kladeš takový důraz, tak stejně to dítě je biologicky napůl tvoje, vždyť nese tvoji celou genetickou informaci, ne jen nějaký ten gen, jak jsi psala.

Opravdu by mě zajímalo, jak to tedy bereš, to, že náhradní matka ti odnosí vajíčko, tak je to tedy její dítě a s tebou to už nemá nic společného, protože jsi ho nenosila těch 9 měsíců pod srdcem? Ty jsi tedy dodala jen tu buňku a tím to pro tebe hned na začátku skončilo?

Nechci opravdu rýpat…

• Citovat
  • Upravit
9335
14.6.15 10:27
@Bábi Zlopočasná píše:
A tak docela chapem, ked niekto tvrdi ze ‚o nic nejde‘, tak ozve iny, ktory VIE NA VLASTNEJ KOZI ze tam problem je, a ze sa ozve sposobom ‚je to blbost‘.A hanbim sa, skor prezriem ono ‚je to blbost‘ od niekoho kto to na vlastnej kozi zaziva nez ‚neurazaj a respektuj‘ od niekoho kto teoretizuje :oops:

Souhlas. Něčí prožitek na vlastní kůži má pro mě taky váhu. Aspoň takovou, abych se nad tím aspoň zamyslela, i když to neznám a pochybuju o tom. Zato horlivé obhajování jednoho správného názoru a rozčilování spíš zavání tím, že to člověku v hloubi duši vrtá hlavou a že spíš touží po tom, aby to tak bylo, než že to tak opravdu cítí a považuje za správné. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
14.6.15 10:40
@Takyjedna píše:
Souhlas. Něčí prožitek na vlastní kůži má pro mě taky váhu. Aspoň takovou, abych se nad tím aspoň zamyslela, i když to neznám a pochybuju o tom. Zato horlivé obhajování jednoho správného názoru a rozčilování spíš zavání tím, že to člověku v hloubi duši vrtá hlavou a že spíš touží po tom, aby to tak bylo, než že to tak opravdu cítí a považuje za správné. ;)

Vystihlas to správně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
14.6.15 10:44
@j.a.n.i1
@j.a.n.i1 píše:
@hanyny A proč hned každý, kdo má jiný názor než ty musí být s něčím nesrovnaný, potlačovat ten jediný správný (tvůj) pocit nebo něco podobného?

Podle toho, jak ten člověk reaguje, jednoznačně v té reakci je hodně emocí, je vidět, že podle způsobu reakce s tím má dotyčná vnitřní problém. Je to můj názor, ty můžeš mít názor jiný. Všichni tady jen předkládáme své názory a obhajujeme je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
14.6.15 10:54
@hanyny píše:
@j.a.n.i1Podle toho, jak ten člověk reaguje, jednoznačně v té reakci je hodně emocí, je vidět, že podle způsobu reakce s tím má dotyčná vnitřní problém. Je to můj názor, ty můžeš mít názor jiný. Všichni tady jen předkládáme své názory a obhajujeme je.

Možná je problém jen v tom, že je moc velká egoistka a chce jen, aby ostatní měli názor jako ona? A kdo s jejímu názoru staví, tak to blbě snáší a snaží se obhajovat..

• Citovat
  • Upravit
9335
14.6.15 10:59
@Bondatrova píše:
Možná je problém jen v tom, že je moc velká egoistka a chce jen, aby ostatní měli názor jako ona? A kdo s jejímu názoru staví, tak to blbě snáší a snaží se obhajovat..

Jo, když si trochu v mozkově zatopím a pokusím se na chvilku o soustředění, tak jo, tak to vypadá na průnik mého světa (myšlení) s tvým. 8) Egoismus je taky nejistota a volání o pozornost, vlastně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí