Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@suricata píše:
Tak jestli to dobře chápu, lesbičky nejsou nějak nadšené ze sexu s mužem, takže odhaduji, že oplodňuhící sex s člověkem, kteremu se sex se mnou ze své podstaty hnusí není žádné užívání…
Tak když to dobře zahrajou, tak dvě nakrucující se nahý holky, co si hrajou sami se sebou.. Já nevím. Jim to tak zafungovalo… ![]()
@hanyny píše:
@Honza 12
Podle mě, pokud se ti lidé takto narodili (jako homosexuálové nebo lesby) tak to asi mělo nějaký význam a prostě není jim dáno mít děti, protože nejsou schopni je přirozeně stvořit se svým partnerem - partnerkou.
Tak zrušíme zdravotnictví. Když někdo onemocní, tak to má nějaký význam, neměla by mu být poskytnuta léčba a necháme ho zemřít… Musí se s tím vypořádat přirozeně. No a pak hurá zpátky na stromy nebo do jeskyní.
@SiriusGG píše:
Tak zrušíme zdravotnictví. Když někdo onemocní, tak to má nějaký význam, neměla by mu být poskytnuta léčba a necháme ho zemřít… Musí se s tím vypořádat přirozeně. No a pak hurá zpátky na stromy nebo do jeskyní.
Jo taky mě to napadlo a ještě zakažme rozvody a rozchody, protože je přece nepřípustné aby to dítě vychovával někdo jiný než jeho biorodiče…
@SiriusGG A jak to spolu souvisí? Já tvrdím, že každý život, který vznikne, máme povinnost zachránit a to i ty počaté životy, ne až ty porozené.
Ale bavím se tady o přirozenosti vzniku života a o právu dítěte na otce a matku. Nevím, jestli chápeš smysl celé této diskuze, ten tvůj příspěvek je úplně mimo.
@j.a.n.i1 píše:
Jo taky mě to napadlo a ještě zakažme rozvody a rozchody, protože je přece nepřípustné aby to dítě vychovával někdo jiný než jeho biorodiče…
Ale při rozvodu nebo rozchodu přece nezaniká právo jednoho z rodičů na dítě, pokud jsou lidé rozumní, tak se vždycky domluví na nějakém společném výchovném působení, to dítě tím nepřichází o rodiče, pořád ví, kdo je jeho otec, matka, babička, děda a teta. To už taky trochu pleteš hrušky s jabkama.
@hanyny píše:
@SiriusGG A jak to spolu souvisí? Já tvrdím, že každý život, který vznikne, máme povinnost zachránit a to i ty počaté životy, ne až ty porozené.
Ale bavím se tady o přirozenosti vzniku života a o právu dítěte na otce a matku. Nevím, jestli chápeš smysl celé této diskuze, ten tvůj příspěvek je úplně mimo.
Chápu smysl této diskuze. A souhlas. Můj příspěvek je mimo, ale jen kvůli tomu, že je to reakce na ten tvůj, který je taky úplně mimo téma.
Když už aplikuješ nějakou myšlenku, tak musíš se vším všudy a né jenom tam kde se ti to hodí.
@hanyny píše:
Ale při rozvodu nebo rozchodu přece nezaniká právo jednoho z rodičů na dítě, pokud jsou lidé rozumní, tak se vždycky domluví na nějakém společném výchovném působení, to dítě tím nepřichází o rodiče, pořád ví, kdo je jeho otec, matka, babička, děda a teta. To už taky trochu pleteš hrušky s jabkama.
Jo, myslíš, zejména v těch případech, kdy se rozejdou ještě v těhotenství a pro jistotu ani otec není napsaný v RL, aby si náhodou nemohl dělat nějaké nároky na dítě a rychle se tam zapíše nový partner…
@j.a.n.i1 píše:
Jo, myslíš, zejména v těch případech, kdy se rozejdou ještě v těhotenství a pro jistotu ani otec není napsaný v RL, aby si náhodou nemohl dělat nějaké nároky na dítě a rychle se tam zapíše nový partner…
Tak pokud to tomu chlapovi je jedno, že má dítě a celý život so o něho nezajímá, tak je to chudák, ne chlap. Pokud by se bránil, tak ten nárok na to, aby mohl aspoň částečně být se svým dítětem, mít bude. O tom byl asi i ten film Kawasakiho růže, ne? I když ten měl i politický podtext.
Já tedy neznám nikoho osobně, ale pochybuju, že by to bylo většinou tak idylické, jak nám tu Honza tvrdí. Četla jsme např. příběh ze zahraničí, kde dvěma lesbám k miminku pomohl kamarád. Lesby se rozešly a jedna zůstala s dítětem sama. A po milém otci vymáhala peníze. ![]()
@Twin_Star píše:
Já tedy neznám nikoho osobně, ale pochybuju, že by to bylo většinou tak idylické, jak nám tu Honza tvrdí. Četla jsme např. příběh ze zahraničí, kde dvěma lesbám k miminku pomohl kamarád. Lesby se rozešly a jedna zůstala s dítětem sama. A po milém otci vymáhala peníze.
Na to není třeba lesbický vztah. Je u nás 50% rozvodovost hetero manželství a další část lidí tiše trpí. O sexuální orientaci to určitě nebude.
@SiriusGG píše:
Na to není třeba lesbický vztah. Je u nás 50% rozvodovost hetero manželství a další část lidí tiše trpí. O sexuální orientaci to určitě nebude.
Ale pokud je dítě z normálního bisexuálního vztahu, tak se předpokládá, že v případě rozvodu má ten partner vyživovací a pokud možno i výchovnou povinnost. Pokud se lesby tváří, že chlapa potřebují jen na oplodnění a jinak ne a nějaký hlupák jim na to skočí, tak mu vcelku přeju ten pád na hubu, když zjistí, že není jen rozsévač semena, ale podle práva i otec s vyživovací povinností. Na to ten hrdina asi nepomyslel, stejně jako ti hrdinové, co chodí prodávat své sperma.
@hanyny píše:
Ale pokud je dítě z normálního bisexuálního vztahu, tak se předpokládá, že v případě rozvodu má ten partner vyživovací a pokud možno i výchovnou povinnost. Pokud se lesby tváří, že chlapa potřebují jen na oplodnění a jinak ne a nějaký hlupák jim na to skočí, tak mu vcelku přeju ten pád na hubu, když zjistí, že není jen rozsévač semena, ale podle práva i otec s vyživovací povinností. Na to ten hrdina asi nepomyslel, stejně jako ti hrdinové, co chodí prodávat své sperma.
A ti, co daruji sperma, pak maji nejakou vyživovací povinnost?
to je asi trosku neco jineho, nemyslis?
@SiriusGG píše:
Reagovala jsem na Honzovo tvrzení, že chlap po dárcovství semene lesbickým kamarádkám nemá žádný problém a tím to pro něj hasne…
@Twin_Star píše:
@SiriusGGReagovala jsem na Honzovo tvrzení, že chlap po dárcovství semene lesbickým kamarádkám nemá žádný problém a tím to pro něj hasne…
A taky jsem psal, že zatím nemá problém..
Jsem zvědav jak to ty dvě udělají, když se rozejdou. Ale předpokládám, že dítko bude s tou co ji porodila… Ale do toho nevidím…
@hanyny píše:
No jo, to je jeho riziko, když do toho jde..