Partner daruje sperma, váš názor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bondatrova
11.6.15 20:42
@hanyny píše:
Tak se pak podělte i o své porozené děti, můžete je taky darovat, přece nejsi takový hamoun, aby sis je nechávala pro sebe :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
12.6.15 10:17
@j.a.n.i1 píše:
@Manonka A myslíš, že se tohle nemůže stát i normálně? Přesnou statistiku těžko někdo má, protože lidi se tím nechlubí, ale kdo ví, kolik dětí není počato s manželem/partnerem matky, ale bůh ví s kým jiným…

Tak najneskor ked mlada pride ukazat pana Uzasneho mamicke, tak panovi Uzasnemu, ako aj mamicke dojde, ze nie su celkom koser par. Ale ked mlada dovedie domov pana darcu, tak nikto nepozna, ze to v skumavke pred rokmi bolo od nadejneho zata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.15 19:02
@hanyny píše:
Tak se pak podělte i o své porozené děti, můžete je taky darovat, přece nejsi takový hamoun, aby sis je nechávala pro sebe :mrgreen:

Co s darováním mají společného moje děti? Já daruji jen buňku, která se každým dnes bude vyvýjet v jiné ženě nemá to s mým dítětem nic společného totéž u spermie.

Ale chápu tvůj názor sto lidí sto názorů.

• Citovat
  • Upravit
1444
12.6.15 19:19

Jak to, že to nemá s tvým dítětem nic společného? To přece je tvoje dítě, jen s tím rozdílem, že ho odnosí, porodí a vychová jiná žena. Ale biologicky je to tvoje dítě, bez tebe by na světě nebylo.
A připrav se, že až se to jednou dozví a bude chtít poznat svou biologickou matku, tak na to bude mít právo a najde si tě. Takových případů už pár bylo, neboj, nebudeš první, které se něco takového stane, ani tvůj partner. :mrgreen: Pak mu můžeš vysvětlit, že je jen buňka a ne člověk, co nosí tvé geny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.15 19:45
@Anonymní píše:
Co s darováním mají společného moje děti? Já daruji jen buňku, která se každým dnes bude vyvýjet v jiné ženě nemá to s mým dítětem nic společného totéž u spermie.Ale chápu tvůj názor sto lidí sto názorů.

Ty darujes bunku, a clovek z tej bunky moze byt pre Tvoje deti pritazlivejsi nez ostatni, ale splodi s Tvojimi detmi geneticky zatazene potomstvo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SiriusGG
12.6.15 21:42
@Bábi Zlopočasná píše:
Ty darujes bunku, a clovek z tej bunky moze byt pre Tvoje deti pritazlivejsi nez ostatni, ale splodi s Tvojimi detmi geneticky zatazene potomstvo :nevim:

Jo a taky může zítra na zemi spadnout asteroid a vyhladit veškerý život.

• Citovat
  • Upravit
Bondatrova
12.6.15 21:49
@Bábi Zlopočasná píše:
Ty darujes bunku, a clovek z tej bunky moze byt pre Tvoje deti pritazlivejsi nez ostatni, ale splodi s Tvojimi detmi geneticky zatazene potomstvo :nevim:

Tak tímto bych se zrovna netrápila-velice nepravděpodobné, nejhorší je to, že si někdo nechce vůbec přiznat, že daruje vlastně
svoje dítě v té úplně nejranější formě…

• Citovat
  • Upravit
1444
12.6.15 21:55
@Bondatrova píše:
Tak tímto bych se zrovna netrápila-velice nepravděpodobné, nejhorší je to, že si někdo nechce vůbec přiznat, že daruje vlastně
svoje dítě v té úplně nejranější formě…

Taky to tak vnímám, ale já myslím, že těm ženám to taky dojde, ale až později, až porodí, nebo zestárnou, každé jindy, ale dojde jim to. A pak budou přemýšlet nad tím, že někde po světě chodí jejich dítě a oni o něm nic neví a budou přemýšlet, jak asi vypadá, že je třeba úplně stejné jako ona, nebo její maminka, sestra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
12.6.15 21:56

@Bondatrova A někdo si to uvědomuje a je mu to jedno. Nejspíš chce aby jeho geny byly rozesety po světě. Co tě na tom pořád rozčiluje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
12.6.15 22:00
@hanyny píše:
Taky to tak vnímám, ale já myslím, že těm ženám to taky dojde, ale až později, až porodí, nebo zestárnou, každé jindy, ale dojde jim to. A pak budou přemýšlet nad tím, že někde po světě chodí jejich dítě a oni o něm nic neví a budou přemýšlet, jak asi vypadá, že je třeba úplně stejné jako ona, nebo její maminka, sestra…

Přesně moje vnímání, jakou má tvář by asi bylo to poslední, co by mě zajímalo, ale hlavně bych přemýšlela nad tím, jaké má zázemí a je-li šťastné…

• Citovat
  • Upravit
Bondatrova
12.6.15 22:02
@boball píše:
@Bondatrova A někdo si to uvědomuje a je mu to jedno. Nejspíš chce aby jeho geny byly rozesety po světě. Co tě na tom pořád rozčiluje :think:

Takže vlastně takový ten „chlapský přístup“, takoví ti rádoby nadsamci taky rozsévají semeno všude možně a ještě se tím pyšní…

• Citovat
  • Upravit
1444
12.6.15 22:04

@boball Tak jestli to někdo dělá s plným vědomím, že po světě pak chodí jeho děti, které jsou třeba úplně stejné jako on/ona, nebo jako její/jeho máma, táta, brácha, že třeba zdědilo jeho/její nadání, že má po něm/ní křečové žíly a po mamince a ségře třeba žaludeční vředy a že po dědovi zdědil ten výborný hudební sluch, tak jestli si toto všechno ten někdo uvědomuje a je mu to jedno, tak to je dost šílené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
12.6.15 22:11

@hanyny Pro tebe šílené pro jiného ne. Někdo to třeba vidí tak, že má skvělé děti a sám by už další nemohl mít, no tak je poskytně někomu jinému. No a přemýšlet jestli náhodou budou mít žaludeční vředy po rodině příde zase ujeté mně. To by člověk nemohl mít žádné děti, když by takto uvažoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
12.6.15 22:19

@boball Ale to jsem uvedla jako příklad, to mě zas nechytej za slovo, moc dobře víš, jak jsem to myslela, nechtěla jsem jmenovat nemoci, které předáš dětem, ale že to dítě zdědí všechno, podobu, nadání, nemoci, prostě vše. A že je prostě geneticky tvoje a můžeš se stokrát tvářit, že předáváš jen buňku, předáváš své dítě se vším všudy, co k tobě patří. O tom jsem mluvila.
Pokud si to ti dárci uvědomují a nevadí jim to, tak v tom případě je to v pořádku. Ale většina lidí, která daruje, pořád blekotá něco o buňkách, ale nikdo z nich nepřizná, že daruje své dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
12.6.15 22:28

@hanyny No protože dítě je prostě slovo které se k tomu nehodí. Ten člověk předává svůj genetický materiál z kterého se narodí člověk možná s tvou podobou a dispozicemi k nějaké chorobě. Nicméně pokud máš víc dětí, tak jistě pozoruješ, že je každé jiné, jak podobou, tak chováním, jedno chrchlá celej život, druhé, je zdravé jak hřib a pod.Geny se dokážou zamíchat jak v mixeru, takže se prostě narodí nějaký člověk, který by se jinak nenarodil a já fandím tomu, že i žena která by nemohla být matkou může díky takovým dárcům mít vlastně své dítě. Já to tak cítím a problém bych s tím neměla. Je to v rovině teorie, nemám už na dárcovství věk. Rozumím i těm kterým to vadí, ale nerozumím tomu, proč tolik výkřiků pro nic. Těm co tohle nevyhovuje, nikdo nenutí darovat ani příjmat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí