Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BaruskaD píše:
@veronika6913 Ahoj. Chodim se na emimino koukat uz nejakou dobu, ctu co me zaujme a tuto diskuzi jiz par dni sleduji..chtela jsem ti neco napsat, tak jsem se konecne alepson zaregistrovalaa ted k tematu.. jen chci abys vedela, ze te chapu. Ja osobne treba mam uplne stejny nazor jako ty. Ale o to nejde. Spis je mi te docela lito. Ze zacatku si sice jinymi nazory trosku pohrdala. Ale pak si otocila a opravdu bylo znat, ze se snazis dat najevo, ze i ostatni nazory beres na vedomi..bohužel je take znat, ze ostatni diskutujici toto nedokazou a opravdu ignoruji, co jim pises. Snazi se mit jen tu svou pravdu. Proto jsem ti chtela napsat, at si v klidu. Ze opravdu nejsi jedina, kdo to vidi jako ty. Znam plno lidi, co na to koukaj stejne a ja jsem jedna z nich. A opravdu to neni blbost, jak tu nekdo psal
jenze ty, narozdil od nekterych diskutujicich aspo dokazes prijmout i jine nazory, coz je fajn
a proto si myslim, ze se nad ne klidne muzes povznést! Protoze v tomto jsi lepsi!
Kasli na ne, ty jejich nazor respektujes. Ony nazory druhych asi nerespektuji a musi mit za kazdou cenu pravdu..
proto nema cenu se tu snimi dohadovat.
zbytecne se nervujes
a ted uz i vis, ze v tom nejsi sama.
Oni tihle „zastánci života“ co vidí dítě i ve vajíčku a tři dny starém plodu bývají obecně dost militantní…
@WontTell píše:
Oni tihle „zastánci života“ co vidí dítě i ve vajíčku a tři dny starém plodu bývají obecně dost militantní…
@WontTell píše:
Krasne receno! a asi je to tak no.. ![]()
@veronika6913
Spíš budeš natvrdlá ty, když nechápeš, na co jsem u tebe reagovala, viĎĎĎĎ (snad už si toho všimneš). Jen na vysvětlenou, vůbec se s tebou nehádám, co kdy čím je a není, komentovala jsem tvoje chování/styl/úroveň psaní, to mě zaujalo.
To je zajimava diskuze
Kdyz tedy povazujete vajicko za dite, potom mohu ja povazovat kazdou svou spermii take za dite? ![]()
V tom pripade bych s detmi ponekud plytval
![]()
@PhDr.Electrolux píše:
To je zajimava diskuzeKdyz tedy povazujete vajicko za dite, potom mohu ja povazovat kazdou svou spermii take za dite?
V tom pripade bych s detmi ponekud plytval
![]()
![]()
@PhDr.Electrolux Vajicko povazuju za dite pokud z nej dite vznikne.Kdyz daruji vajicka, tak je velka pravdepodobnost, ze z nej deti vzniknou, kdyz se daruji k tomuto ucelu.Kdyz dostanu menstruaci, tak dite z toho vejce nevzniklo.
,takze to vejce dite nebylo.Kdyz darujes spema, je to dite, kdyz hodis sperma na prosteradlo, do wc a tak…dite to neni.
P. S. S nikym se nehadam, je to jen MUJ nazor. ![]()
@Camael píše:
„@veronika6913“www.emimino.cz/…eronika6913/
Kristova noho! To je teda taky úroveň..
nechápu, proč by měla @Bondatrova:www.emimino.cz/…/bondatrova/ měnit svůj názor a už vůbec ne, proč by to mělo být podle toho tvého.
@Bondatrova, obdivuju tvou trpělivost!
Tak si po sobe precti, co jsi napsala
cituji: „nechapu, proc by mela bondatrova menit svuj nazor a uz vubec ne, proc by to melo byt podle tveho“.
Tak, na co zes to u me reagovala?? Asi sama nevis co pises jak tak koukam
ja reagovala na tento tvuj komentar a to velice spravne, jelikoz ja po nikom nikdy nechtela aby menil nazor ba naopak jsem rikala, ze beru, ze ma nazor jiny.
a pisu pres tel, takze sorry, ze se tolik nezabyvam zda nam nekde chybu, zda nekde chybi carka apod. Proste me nebavi se stim psanim s.rat a chci to mit vzdy rychle napsany a nektera slova mi tam skacou sama hlavne mam ted uplne blbej tel, jelikoz svuj mam v opravne a fakt nemam naladu opravovat takovou kravinu!!
. A nemusis me poucovat. Jedine slovo v mych příspěvcích, ktere neni spravne a vy mi ho predhodite
pritom mam jinak cestinu spravnou.
hi to je vazne legracni, nemate co jinyho, tak mi zacnete predhazovat jedine slovo, ktere mam v textu špatne:-D ale neboj, Z cestiny jsem odmaturovala, tak si hled laskave sveho. ![]()
@BaruskaD píše:
@veronika6913 Ahoj. Chodim se na emimino koukat uz nejakou dobu, ctu co me zaujme a tuto diskuzi jiz par dni sleduji..chtela jsem ti neco napsat, tak jsem se konecne alepson zaregistrovalaa ted k tematu.. jen chci abys vedela, ze te chapu. Ja osobne treba mam uplne stejny nazor jako ty. Ale o to nejde. Spis je mi te docela lito. Ze zacatku si sice jinymi nazory trosku pohrdala. Ale pak si otocila a opravdu bylo znat, ze se snazis dat najevo, ze i ostatni nazory beres na vedomi..bohužel je take znat, ze ostatni diskutujici toto nedokazou a opravdu ignoruji, co jim pises. Snazi se mit jen tu svou pravdu. Proto jsem ti chtela napsat, at si v klidu. Ze opravdu nejsi jedina, kdo to vidi jako ty. Znam plno lidi, co na to koukaj stejne a ja jsem jedna z nich. A opravdu to neni blbost, jak tu nekdo psal
jenze ty, narozdil od nekterych diskutujicich aspo dokazes prijmout i jine nazory, coz je fajn
a proto si myslim, ze se nad ne klidne muzes povznést! Protoze v tomto jsi lepsi!
Kasli na ne, ty jejich nazor respektujes. Ony nazory druhych asi nerespektuji a musi mit za kazdou cenu pravdu..
proto nema cenu se tu snimi dohadovat.
zbytecne se nervujes
a ted uz i vis, ze v tom nejsi sama.
To si veronika zalozila novej profil co…
![]()
Dítě není dle mého ani vejce ani spermie, dítě/a to ještě ne v pravém slova smyslu
/ vznikne teprve jejich spojením. Lékaři stanovují od jakého okamžiku již lze embryo /nikoliv samotné vejce a spermii/, popřípadě plod považovat za lidskou bytost.
Příspěvek upraven 18.03.15 v 11:21
@veronika6913 píše:
Tak si po sobe precti, co jsi napsalacituji: „nechapu, proc by mela bondatrova menit svuj nazor a uz vubec ne, proc by to melo byt podle tveho“.
Tak, na co zes to u me reagovala?? Asi sama nevis co pises jak tak koukamja reagovala na tento tvuj komentar a to velice spravne, jelikoz ja po nikom nikdy nechtela aby menil nazor ba naopak jsem rikala, ze beru, ze ma nazor jiny.
a pisu pres tel, takze sorry, ze se tolik nezabyvam zda nam nekde chybu, zda nekde chybi carka apod. Proste me nebavi se stim psanim s.rat a chci to mit vzdy rychle napsany a nektera slova mi tam skacou sama hlavne mam ted uplne blbej tel, jelikoz svuj mam v opravne a fakt nemam naladu opravovat takovou kravinu!!
. A nemusis me poucovat. Jedine slovo v mych příspěvcích, ktere neni spravne a vy mi ho predhodite
pritom mam jinak cestinu spravnou.
hi to je vazne legracni, nemate co jinyho, tak mi zacnete predhazovat jedine slovo, ktere mam v textu špatne:-D ale neboj, Z cestiny jsem odmaturovala, tak si hled laskave sveho.
Ja myslim, ze jsi plna komplexu z detstvi. Myslis, ze ti svet ublizil a tak musis za kazdou cenu se vsema bojovat a prosazovat to svoje. V nitru se citis malinka…
![]()
Nebo je to jenom vrozena hloupost?
@Majk.w píše:
Ja myslim, ze jsi plna komplexu z detstvi. Myslis, ze ti svet ublizil a tak musis za kazdou cenu se vsema bojovat a prosazovat to svoje. V nitru se citis malinka…![]()
Nebo je to jenom vrozena hloupost?
@veronika6913 píše:taky dobry
mysli si co chces. Ale ja myslim, ze jsem ji pochopila spravne a taky jsem na to spravne odpovedela
ale ona si evidentne nepamatuje, na co vcera reagovala
ja s nikym bojivat nechci
jen nevim Proc se teda do me pouštěj. Vzdyt jsem jeste zmenila trosku postoj a rikala bondatrove, ze beru i jeji nazor a ona to ale nevzala
a ty sam si rikal, ze mame tak trochu pravdu obe. Ja se fakt hadat nechtela a rozhodne nechci s nikym bojovat jen bych brala kdyby i treba ona nebo se smirila s tim, ze se nase nazory ruzni.
ona to ale nechce prijmout ja nejak nechapu proc nekdo nedokaze brat i nazory druhych
Znas to prislovi „Moudrejsi ustoupi“ ![]()
@veronika6913
Proč se tu pořád obhajuješ, vždyť to nemá žádný smysl.