Partner na neschopence hlídá, já brigáda?

Anonymní
12.12.13 08:22

Partner na neschopence hlida, ja brigada

Holky chlap zacal marodit se zadama, rozpocet klesne, naklady ne. Ja mam moznost brigady (pobiram rodicak). Muze partner hlidat nebo ne? Z hlediska ne/legalnosti… diky.

Anonym prosim zachovat, nebudu to sirit aby mi pak nebouchla brigoska

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
12.12.13 08:26

Jasně že může. Měla jsem to samé - ex dlouhodobě ulehnul - vyhřezlá ploténka. První měsíc tedy nešlo, nemohl se hýbat, ale potom zvládal pečovat, já makala na 3 směny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
12.12.13 08:35

Měli jsme to taky tak. Manžel měl úraz a byl asi 4 měsíce doma. Já chodila na brigádu normálně na směny. U rodičáku si můžeš přivydělat kolik chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.13 08:38
@berunkab3 píše:
Měli jsme to taky tak. Manžel měl úraz a byl asi 4 měsíce doma. Já chodila na brigádu normálně na směny. U rodičáku si můžeš přivydělat kolik chceš.

Mne slo spis o to jestli to neni treba zneuzivani nemocnyho nebo tak :oops: diky :jazyk: @martina.se

• Citovat
  • Upravit
339
12.12.13 08:41
@Anonymní píše:
Mne slo spis o to jestli to neni treba zneuzivani nemocnyho nebo tak :oops: diky :jazyk: @martina.se

Prosím Tě, jaký zneužívání nemocnýho? 8o Ty se taky staráš na RD o mrně i když jsi nemocná. Pokud to chlap zvládne, tak není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
12.12.13 08:41
@Anonymní píše:

Taky jsem to tak kdysi měla. Manžel onemocněl, ulehl na 4 měsíce. Našla jsem si brigádu na pár hodin denně, ten příjem akorát dorovnal to, o co přišel na nemcenské. A když mu přijde kontrola, tak ji bude zajímat, jestli je doma, případně jestli dodržuje vycházky. A kdyby se ptali, co děti a kde je matka, vždycky může říct, že jsi šla nakoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.12.13 08:53
@Anonymní píše:

zneužiješ? spíš ho zachráníš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.12.13 09:11

Pracvovat můžeš, on může hlídat, ale musí i s dítětem dodržovat harmonogram vycházek (pokud nějaké má).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27685
12.12.13 10:14

Zneužívání nemocného??? Copak to je za termín? Když dítě může pohlídat a ty máš šanci něco vydělat tak to toho využij jen musí dodržovat vycházky nikdo ti přeci nebude kontrolovat jestli leží v pyžamu v posteli :nevim:

mimochodem ty když marodíš tak se o dítě nestaráš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.12.13 10:18

Zneužívání nemocného mě pobavilo :-D, ne neboj, je to v pohode. Aspon si vycistis hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat