Partner na neschopence hlídá, já brigáda?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Jasně že může. Měla jsem to samé - ex dlouhodobě ulehnul - vyhřezlá ploténka. První měsíc tedy nešlo, nemohl se hýbat, ale potom zvládal pečovat, já makala na 3 směny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme to taky tak. Manžel měl úraz a byl asi 4 měsíce doma. Já chodila na brigádu normálně na směny. U rodičáku si můžeš přivydělat kolik chceš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berunkab3 píše:
Měli jsme to taky tak. Manžel měl úraz a byl asi 4 měsíce doma. Já chodila na brigádu normálně na směny. U rodičáku si můžeš přivydělat kolik chceš.
Mne slo spis o to jestli to neni treba zneuzivani nemocnyho nebo tak
diky
@martina.se
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mne slo spis o to jestli to neni treba zneuzivani nemocnyho nebo takdiky
@martina.se
Prosím Tě, jaký zneužívání nemocnýho?
Ty se taky staráš na RD o mrně i když jsi nemocná. Pokud to chlap zvládne, tak není co řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@martina.se
Taky jsem to tak kdysi měla. Manžel onemocněl, ulehl na 4 měsíce. Našla jsem si brigádu na pár hodin denně, ten příjem akorát dorovnal to, o co přišel na nemcenské. A když mu přijde kontrola, tak ji bude zajímat, jestli je doma, případně jestli dodržuje vycházky. A kdyby se ptali, co děti a kde je matka, vždycky může říct, že jsi šla nakoupit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@martina.se
zneužiješ? spíš ho zachráníš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracvovat můžeš, on může hlídat, ale musí i s dítětem dodržovat harmonogram vycházek (pokud nějaké má).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zneužívání nemocného??? Copak to je za termín? Když dítě může pohlídat a ty máš šanci něco vydělat tak to toho využij jen musí dodržovat vycházky nikdo ti přeci nebude kontrolovat jestli leží v pyžamu v posteli ![]()
mimochodem ty když marodíš tak se o dítě nestaráš??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zneužívání nemocného mě pobavilo
, ne neboj, je to v pohode. Aspon si vycistis hlavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky chlap zacal marodit se zadama, rozpocet klesne, naklady ne. Ja mam moznost brigady (pobiram rodicak). Muze partner hlidat nebo ne? Z hlediska ne/legalnosti… diky.
Anonym prosim zachovat, nebudu to sirit aby mi pak nebouchla brigoska