Partner nechce děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.1.20 10:22

Je to možné :-)) ale to by mě celkem mrzelo…

• Citovat
  • Upravit
20858
6.1.20 10:26
@Anonymní píše: . Ale bydlíme v pronájmu a já bych ráda začala řešit společný domeček, finance a vůbec, jak co bude. *zakladatelka

Tak dokud on bude mít svou hypotéku, tak na nějaký společný finanční plánování můžete zapomenout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.20 10:35

Hele když nechce, musíš se zaměřit na sebe. Já to teď tak taky měla stejný problém a zaměřila jsem se na sebe a přišla na to, že v nepořádku je daleko víc věcí… :think: :roll:

Hodně štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.20 10:35

Nejsem blbá, to samozřejmě vím. Právě proto si myslím, že bych k té situaci měla alespoň něco vědět.

• Citovat
  • Upravit
1522
6.1.20 10:45

Karma je svině…Našla sis zadanýho chlapa se závazkama, tak si musela čekat že se z nich jen tak nevyváže, pět let není krátká doba, pokud se lidi nerozejdou ve zlým, ale v dobrým tak prostě jen tak vztahy mezi sebou nezpřetrhaj. Je to jen můj názor, ale prostě do vztahů se nemá zasahovat jako třetí osoba, měla si počkat až si to vyřeší a až pak s ním randit, teď se ti to jen vrací. Navíc maj spolu psy, přeci nemůžeš čekat že tohohle závazku se jen tak zbaví. Známou takhle chlap opustil taky před svatbou kvůli jiný a měli společně hypo ještě pět let, čekali až jim skončí fixace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.20 10:57

Děkuji za další názor. Máte pravdu. Takže čekat a doufat :zed:, víte, tady nejde ani tak o to, že nemůžu počkat. Já od něj nic nečekala a už vůbec ne to, že ji opustí. Na druhou stranu jsem v té chvíli byla šťastná jako blecha, protože jsem se do něj opravdu zamilovala. Ale možná když už odešel by měl myslet i na naši budoucnost? Jen vědět, že s ní počítá…

• Citovat
  • Upravit
1522
6.1.20 11:15

Hele když už od ní odešel, tak to měl vzít vážně se vším všudy a odprostit se od ní a psy si půjčovat a vozit k sobě, ale on to neudělal…Aby měli pořad společnej účet není normální, ta hypo může být samozřejmě zapeklitá, ale ne absolutní problém - rozhodně by to měli řešit, rodině tě měl představit…U té známé to bylo tak, že on se od ní pořádně neodprostil, přespával občas v jejich domě a jeho rodina tu novou nepřijala, na rodinné oslavy chodil s bývalou a ne s novou…Ale u nich to bylo i tím že spolu byli 16let. Prostě chlap se závazkama není legrace, já osobně bych mu tohle netolerovala, rok je dlouhá doba a vy spolu nemůžete začít šťastně žít pokud budete mít bývalou za prdelí. Ale zase pokud začneš teď dělat velké problémy, tak aby se ti taky nestalo aby se k bývalý nevrátil…ty sama musíš vědět jak moc tě miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.20 11:19

To je právě ono, podle mě se cítí, že ji něco dluží, protože ji v tom nechal…

• Citovat
  • Upravit
1522
6.1.20 11:22

Nechal jí v tom, ale rok je dostatečná doba, aby se zařídila jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.20 19:27

Máte pravdu, musím se tomu postavit čelem, promluvit si, bez obviňování, v klidu a poté si rozmyslet, co bude…děkuji všem

• Citovat
  • Upravit
14723
6.1.20 20:00
@Anonymní píše:
Nejsem blbá, to samozřejmě vím. Právě proto si myslím, že bych k té situaci měla alespoň něco vědět.

Každopádně máš právo být informovaná, jaké dluhy má partner, A NE, ŽE TI DO TOHO NIC NENÍ.
Takže když on někde splácí významnou sumu na něco, v čem ani nebydlí, tak to je něco nenormálního a zřejmě by to ve vztahu s někým jiným nemohlo pokračovat. Když má ta žena dost peněz, tak můžou tu hypo vyřešit a byt bude jen její. Tvůj přítel by měl mít zameteno a žít život s tebou.
On s tebou není na 100% a neplánuje být, pokud to neřeší.

Já bych volila rozchod, ani bych s ním nic dalšího neřešila. Hádáte se na jedno téma už dlouhodobě, čili s ním nehneš. Je svůj a pro sebe. Jasně ti řekl, že do jeho věcí ti nic není a děti s tebou mít nechce. Čili jsi pro něj dost nevýznamná, něco jako nula.
Jeho rodině bych se nepředstavovala, žije s tebou rok a styděl se za to, nebo či co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.20 21:45

On nic nesplácí, vše platí jeho ex partnerka, jen ji chodí výplata na jeho účet, protože ten byl zadán ke strhávání hypotéky. On vždy vezme její plat, nechá si na celou splátku hypo a zbytek ji přepošle. Takto má alespoň jistotu, že splácí.

• Citovat
  • Upravit
45688
6.1.20 22:05
@Anonymní píše:
On nic nesplácí, vše platí jeho ex partnerka, jen ji chodí výplata na jeho účet, protože ten byl zadán ke strhávání hypotéky. On vždy vezme její plat, nechá si na celou splátku hypo a zbytek ji přepošle. Takto má alespoň jistotu, že splácí.

No to se divim ze na tohle ta ex pristoupi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.20 22:24

Proč by nepřistoupila? Rozešli se v dobrém a myslím, že ví, že by ji neudělal žádný podraz. Navíc je to pro ni to nejlepší řešení, protože ji to samotné asi neschválili. Před chvílí jsem s přítelem mluvila a řekl mi, že když jsme se každý den hádali, tak ve mě neviděl matku svých dětí, že se to může třeba za rok změnit, ale že teď je nechce s nikým. Že se celý život někomu podřizoval a teď se na to necítí. Nevím, jestli spolknout ego a počkat, jak se to bude vyvýjet dál, celkem mě to vzalo :,( prý nechápe, co se teď divím, když mi to už řekl. Teď nám to klape, nehádáme se. Jen občas nějaká prkotina, ale to bych neřešila…

• Citovat
  • Upravit
1522
6.1.20 22:42
@Anonymní píše:
Proč by nepřistoupila? Rozešli se v dobrém a myslím, že ví, že by ji neudělal žádný podraz. Navíc je to pro ni to nejlepší řešení, protože ji to samotné asi neschválili. Před chvílí jsem s přítelem mluvila a řekl mi, že když jsme se každý den hádali, tak ve mě neviděl matku svých dětí, že se to může třeba za rok změnit, ale že teď je nechce s nikým. Že se celý život někomu podřizoval a teď se na to necítí. Nevím, jestli spolknout ego a počkat, jak se to bude vyvýjet dál, celkem mě to vzalo :,( prý nechápe, co se teď divím, když mi to už řekl. Teď nám to klape, nehádáme se. Jen občas nějaká prkotina, ale to bych neřešila…

To je hustý…Takže budeš čekat vlastně na to jestli v tobě uvidí matku svých dětí :D Buď spolkneš to ego a čekej, ale taky se může stát, že se to ani po letech nezmění a nebo ho pošli někam. Aby se člověk teď bál mu něco říct a pohádat… On možná přítel má v hlavě zmatek, šel moc rychle ze vztahu do vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí