Partner nechce dítě, co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.11.21 08:09

@unuděná tak nevím jakého chlapa máte doma vy, ale ten můj opravdu nikomu nelípne…
A ano probírali jsme to celé a plánovali.

• Citovat
  • Upravit
53190
9.11.21 08:11
@Anonymní píše:
@unuděná tak nevím jakého chlapa máte doma vy, ale ten můj opravdu nikomu nelípne…
A ano probírali jsme to celé a plánovali.

Ten můj taky ne a k tomu nemá dluhy, to byl sarkasmus, víš? ;) Protože nepřijde mi vůbec normální plánovat rodinu, pokud má jeden z partnerů dluhy, vůbec nechápu, že na to přišla řeč. Jak dlouho bude trvat, než bude bez dluhů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
9.11.21 08:24
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx dluhy, bohužel.
Jsme sice spolu jen rok, ale řekl mi to teprv včera.
Vysvětlil že to je důvod k tomu dítěti i bytu.
Tím pádem to chápu

Vy jste rok spolu, asi spolu i nějaký čas bydlíte a Ty se teď dozvíš, že má dluhy?
Co všechno ještě nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.21 09:58

@unuděná ale tady nikdo rodinu neplánuje.
Já nad dětmi ještě nepřemýšlela dokud mi neřekl, že on nechce.
Pardon ale tohle už je si myslím dost osobní věc jak dlouho v tom bude..zase vám tady nepotřebuju vypisovat detaily všeho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.21 09:58

@gebča no já doufám, že už vím všechno 🥺

• Citovat
  • Upravit
53190
9.11.21 10:00
@Anonymní píše:
@unuděná ale tady nikdo rodinu neplánuje.
Já nad dětmi ještě nepřemýšlela dokud mi neřekl, že on nechce.
Pardon ale tohle už je si myslím dost osobní věc jak dlouho v tom bude..zase vám tady nepotřebuju vypisovat detaily všeho.

Takže vy jste se o dětech vůbec nebavili, přesto chodí každý den domů a hned mezi dveřmi hlásí, že žádné děti nikdy nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.21 10:03

@unuděná bavilo se o větším bytě a on přešel z toho na děti.

• Citovat
  • Upravit
25897
9.11.21 10:05
@Anonymní píše:
@gebča no já doufám, že už vím všechno 🥺

No, asi ano. Jsi naivní ne-li přímo hloupá. Chlap má dluhy, na férovku ti řekne, že děti nikdy nechce a ty s ním chceš zůstat. Ne, nezmění se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.21 10:07

@divine woman bylo mi vysvětleno, že děti nechce kvůli tomu, že má dluhy.
Chápu ho a stojím za jeho názorem taky.

• Citovat
  • Upravit
53190
9.11.21 10:07
@Anonymní píše:
@unuděná bavilo se o větším bytě a on přešel z toho na děti.

Psala jsi, že ti pořád připomíná, že dítě nechce.
Takže buď děláš pořád něco, co ho nutí ti to připomínat (například se nad těmi poznámkami shovívavě usmíváš?), nebo je mimo :nevim:
Jestli je to tak, že jste se o tom jednou bavili v souvislosti s bytem a on nebyl přístupný ani diskuzi ve stylu „až doplatíš dluhy, pár let si užijeme a pak můžeme sehnat větší byt a uvidíme“, tak nejspíš názor vážně nezmění a ztrácíš s ním čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.11.21 10:08
@Anonymní píše:
Chápu ho a stojím za jeho názorem taky.

Kdyby ty děti chtěl, tak ti klidně řekne to, co jsem psala výš. Zaplatím dluhy, něco našetříme a pak uvidíme. Naopak ti ale striktně říká, že je nechce a nebude chtít. Ale je to jako do dubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
9.11.21 10:10
@Anonymní píše:
Chápu ho a stojím za jeho názorem taky.

Vždyť si dělej co chceš. Už jen být se zadluženým jedincem je dobrá diagnóza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8852
9.11.21 10:22
@divine woman píše:
Vždyť si dělej co chceš. Už jen být se zadluženým jedincem je dobrá diagnóza.

Přesně tak…nechápu, že sis toho dříve nevšimla… legálně asi nepracuje, co??? Ve svém věku si můžeš vybírat, proboha..proč být s někým takovým, neperspektivním už teď!!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.21 14:38

@truelly mě se líbí jak máte všechny přehnane připomínky vážně 🙃 člověk chce vědět a poradit a vy hned začnete člověka osočovat a urážet.
Je to pracující člověk, ke dluhu se dostal bohužel přes strejdu který mu umřel ale to jsou detaily které vážně nepotřebuje nikdo z vás vědět…

• Citovat
  • Upravit
53190
9.11.21 14:42
@Anonymní píše:
@truelly mě se líbí jak máte všechny přehnane připomínky vážně 🙃 člověk chce vědět a poradit a vy hned začnete člověka osočovat a urážet.
Je to pracující člověk, ke dluhu se dostal bohužel přes strejdu který mu umřel ale to jsou detaily které vážně nepotřebuje nikdo z vás vědět…

Kdepa, ty nechceš vědět a poradit, ty jsi jen chtěla ujistit, že jeho „nechci nikdy dítě“ se může změnit na „miláčku, už bysme si mohli pořídit miminko“. Tak si drž palce, to je tak jediné, co můžeš, diskuze ti evidentně k ničemu nepomůže, i kdyby ti 50 lidí napsalo totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová