Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravím, partner mi každý den oznamuje, že nechce dítě a že bych se měla zamyslet do budoucna. Táhne mu na 30 a oznamuje mi že je na 95% rozhodnutý, že nebude dítě.
Opravdu moc ho miluju a opouštět ho nechci i když jsem doufala, že dítě bude. Říká, že nepotřebuje aby po něm někdo zůstal, nepotřebuje dávat lásku dítěti jako jiní, že to jsou starostí.
Prosím vás…změní se to?
Jsem od něj mladší o 7let.
Spíš mě přijde, že se tě chce zbavit…tím jak to popisujes.. hodně štěstí.
@unuděná píše:
Kdyby ty děti chtěl, tak ti klidně řekne to, co jsem psala výš. Zaplatím dluhy, něco našetříme a pak uvidíme. Naopak ti ale striktně říká, že je nechce a nebude chtít. Ale je to jako do dubu.
Nejspis vi, ze je hned tak nesplati, splacet nechce, nebo ze stejne naseka dalsi.
@Cenarius píše:
Akorát tohle je to rozhodnutí, kdy pak už jsou důsledky nezvratné a není cesty zpět. Dokážeš se smířit s tím, že budes mít celý svůj život bez dětí? Na tomhle fóru těchto příběhů najdeš mraky.
Bez dětí a v garsonce. To je sen. ![]()
Teď mi nějak unikl význam, proč teda byla diskuze založena…po přečtění zakladatelčiných příspěvků měním názor. Dlužník co nikdy nechce děti je prostě príma partie a moje rada zní: Ano, čekej
jistě se změní a všechno bude chumláčkově růžové. To jsi chtěla zřejmě slyšet. Tak smělě do toho. Držím palce ![]()