Partner před a po :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9000
19.8.20 20:37

Mám zkušenost s manipulátorem a násilníkem a ten člověk se vydržel přetvařovat první rok, dál už ne. A ani nevěřím tomu, že by se někdo po letech zásadním způsobem změnil. Můj chlap je pořád stejný. Lidí kolem mě taky, treba se časem nějak projevili, ale bylo to v nich vždycky a ty náznaky zpětně vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.8.20 20:42
@Lucie_Sx píše:
Bohužel, změna po dítěti se odhadnout moc nedá… ani u ženy, ani u muže.
A pak tu máme zástup různých manipulátorů, narcisů, domácích násilníků či záletníků, kteří mají přímo v popisu práce projevit se až poté, co je protějšek dostatečně zaháčkovaný.

Násilníka, manipulátora a záletníka jsem měla doma, přetvařování vydrželo asi dva roky. Taky doufal, že si mě miminem zaháčkuje. Ani omylem, stačí používat na myšlení mozek a ne pohlavní orgán a dělohu..

• Citovat
  • Upravit
3032
19.8.20 20:43
@Uiii píše:
Spíš, když ženský to mimčo nemaj, tak všechnu péči přenášejí na partnera. To dělá ten náš mateřskej pud, kterej, ať chceme nebo ne, se prostě projeví. (Někde jsem o tom četla zajímavý článek) No, chlap si zvykne a když se mimino narodí, tak kouká jak blázen, že už ženská není stoprocentní a nezvládá vše co doposud sama běžně dělala… A teď je otázkou, za jak dlouho se z toho šoku chlap vzpamatuje a jestli vůbec.

No naštěstí doma takového nemám, ten by malou i kojil kdyby mohl. :D Ale něco na tom co si napsala bude. Každopádně spíše kolikrát nechápu, že si to nechají líbit, kde mají svoji hrdost no. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
19.8.20 20:44

@Terodaktil z minuty na minutu? Co je to za pitomost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
19.8.20 20:51

@Terodaktil Můj partner se po letech změnil, ze solidního kluka je solidní dospělý. Ony povahové rysy se s věkem nemění (pokud nejde o nově poropuknuvší duševní chorobu) ale prohlubují. Takže je-li někdo v mládí neustále nezodpovědný, ztrácí věci, zapomíná na schůzky, těžko z něj bude člověk na kterého se mohu spolehnout. Bohužel jsem si všimla že spousta žen neustále omlouvá úplně absurdní chování svého partnera že se to změní až (bude dítě, změní práci, ona zhubne,…) což se nestane. Moje babička mi kdysi poradila že muže mám vybírat hlavně hlavou, srdce má jít až jako druhé. Měla pravdu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3795
19.8.20 20:53
@Prof. Farnsworth píše:
Já jo, třeba Ivetu Bartošovou změnil vlak k nepoznání z minuty na minutu.

Sakra, to mi nedělej! Poprskala jsem si tablet čajem na dobrou noc a probudila jsem psa. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
19.8.20 20:55
@Anonymní píše:
Změnil z minuty na minutu, i když jsme oba doufali a chvíli i věřili, že se vše vrátí do svých původních kolejí - nevrátilo - stačila autonehoda :( Oba se s tím vyrovnáváme dodnes a každý trochu po svém, ale jedeme dál, je zbytečné ohlížet zpět a žít v tom coby - kdyby - je třeba užívat si to, co máme dnes ;)

Ale to není běžná situace, taky takovou proměnu máme v rodině, ale ten člověk byl 40 minut de facto mrtvý, tam se nedá očekávat že se vzbudí a vše bude jako dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
19.8.20 20:58

Z minuty na minutu ne, ale ja klidne pujdu s kuzi na trh a reknu, ze my jsme se zmenili oba. Nic ve zlem, nevim kdo tu psal o 3letem vztahu, to vite jeste velke kulove :lol: My jsme spolu 17 let, od 21. A jo, jsme oba jini. A zacalo se to lamat az tak po 8 letech. A zrovna asi tak pred rokem-dvema me totalne prekvapil (ne pozitivne). Takze vsechny dokonale zdravim a preji, at jim to vydrzi I do dalsich let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
19.8.20 21:16
@beruska9 píše:
Z minuty na minutu ne, ale ja klidne pujdu s kuzi na trh a reknu, ze my jsme se zmenili oba. Nic ve zlem, nevim kdo tu psal o 3letem vztahu, to vite jeste velke kulove :lol: My jsme spolu 17 let, od 21. A jo, jsme oba jini. A zacalo se to lamat az tak po 8 letech. A zrovna asi tak pred rokem-dvema me totalne prekvapil (ne pozitivne). Takze vsechny dokonale zdravim a preji, at jim to vydrzi I do dalsich let.

Jsi mě asi blbě pochopila. Samozřejmě, že tři roky nemůžeš srovnávat se sedmnácti lety a samozřejmě, že se může stát cokoliv. To se může stát i po třiceti letech. Ale snad určité povahové rysy vidím už teď. Takže předpokládám, že tam ty povahové rysy budou i za nějaký tři další roky.

Že je někdo třeba nevěrný… to se může stát i když to bude milionovej člověk. Může přijít zkrat nebo krize a pak člověk nezná ani sám sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59357
19.8.20 21:19

@Terodaktil ne nějaká extra změna fakt nenastala ;) jenže tady se vždy dočteme že ta změna že naprosto neskutečné a tak rychlá 8o nevěřím že ze super chlapa se přes noc stane psychopat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
19.8.20 21:26

Muj manzel se opravdu zmenil po porodu prvniho dite. Drive jsme jeli na dohode, po porodu proste sel na druhou kolej a to z duvodu, ze dite bylo narocne a rvalo 90% doby, co bylo vzhuru. I ted mi vycita, ze mi neco rika a ja to nevnimam. Marne se mu snazim vysvetlit, ze proste muj mozek je obcas preplnen… az pozde jsem prozrela, ze mama plnila dle ne na 100%, takze proto se s tim ted spatne vyrovnava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
19.8.20 22:07
@Terodaktil píše:
Neustale tady ctu, kdyz ma nejaka mamina, zena problem s partnerem vas dotaz „a to sis toho nevsimla driv?“ 8o Jako vazne? Copak vasi partneri se po x letech souziti nijak nevybarvili? V nicem nezmenili?
Je tezke posuzovat partnera v ramci zamilovanosti, po roce, po dvou, po 10letech.
Prece jste tady dospele zeny a vite, ze kazdy se muze zmenit z minuty na minutu. Tak proc porad odsuzujete ty, ktere nyni maji nejaky problem a ta vase vecna otazka: a tos nevedela driv?

NO, tak pokud to přijde v období po zamilovanosti, tak je prostě možnost se rozejít. Stejně tak po roce. Pokud si někdo v období zamilovanosti pořídí děti, majetky, půjčky…, pak nastává ten problém.
A jo, mění se i po 10ti letech, ale na nějaké extra kotrmelce nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
19.8.20 22:17

Jistě že se změnil…Nebo takhle, on se nezměnil, jen jsme se lépe poznali. Ale my jsme se nebrali, a neupichli si dítě po roce. ;) Člověk si musí projít s dotyčným určitymi srač. kami, aby ho poznal jak reaguje na dané situace.

• Citovat
  • Upravit
34322
19.8.20 22:21
@Janli píše:
Násilníka, manipulátora a záletníka jsem měla doma, přetvařování vydrželo asi dva roky. Taky doufal, že si mě miminem zaháčkuje. Ani omylem, stačí používat na myšlení mozek a ne pohlavní orgán a dělohu..

Pokud se dva roky přetvařuje a ty otěhotníš třeba po roce a půl, tak to vyřešíš jak…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.20 22:24

Asi Te zklamu, nezmenil, po skoro 20 letech je stale stejny, pred sestehovanim, po nem, pred ditetem, po nem i po smrti druheho ditete.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak