Partner před a po :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
182
19.8.20 22:30
@Janli píše:
Paní Morálka zas přišla kázat… :mrgreen:
Jo, můj partner se vybarvil, ale dřív než jsem si s ním pořídila majetek a děti. Nebyla jsem blbá, ani naivní, ani slepá a zavčas jsem ho poslala zpátky mamince. Zato kolem sebe pořád vidím naivky co čekají, že mimísek a svatba udělá z nepoužitelnýho idiota Jamese Bonda kříženýho s chůvou Fine… Ono nejde ani tak o vybarvení, většinou je to tak, že všichni okolo ví svý, ale dotyčná je slepá, hluchá a blbá… prozře až s miminem a hypotékou na krku…

Nekáže, vznesla jen dotaz k zamyšlení. A souhlasim spis s ni nez s tebou. Clovek se muze zmenit kdykoliv. Nejde o naivitu. V zivote muze dojit k ruznym situacim, tezkym překážkám. Ne kazdy je zvladne a je jako driv. Nemusi ten clovek vylozene pít nebo delat jine ptakoviny, proste se změní.. A ta zenska muze byt stejne obezretna jako ty, mit nekolik let uzasneho chlapa, jako ty… naivne jak pises si myslet, ze prece me se to nemuze stat.Ja jsem si vybrala dobre, nejsem prece nejaka naivka.. Člověk míní, život mění… Aby ses jednou i ty nedivila… ;) Kolik takovych bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.8.20 22:39

@Terodaktil po roce, po dvou, po deseti letech?? :mrgreen: Hm…to bereš ale hopem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.20 22:48

Přesně, s nástupem dětí se muži mění obzvlášť. Něco k lepšímu něco k horšímu a více se vybarví vlastnosti, které předtím přehlížíte :palec: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.20 07:44

Ano. Změnil. A já se také změnila. Jsme spolu 13 let, spoustu jsme toho oba za ty léta prožili a to nás změnilo. I děti nás změnily. Kdo říká, že ne, tak si lže do kapsy… Po druhém dítěti se naše pohledy na svět začali rozcházet natolik, že to vypadá, že půjdeme od sebe. A to nejsme žádní blázni… Oba rozumní, vydělávání, děti plánované… Normální rodina při pohledu zvenčí téměř dokonale působící…

• Citovat
  • Upravit
26853
20.8.20 09:16

Ale po narozeni ditete se prece zmeni i zena. Zmeni se chod cele rodiny. Proste ten maly clovicek nove promicha karty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.8.20 09:37

@Šimelda v prvním vztahu jsem se ošklivě spálila a pak jsem hledala partnera rozumem. Děti jsem si s ním pořídila až po deseti letech, až jsem si jím a jeho osobností byla jistá. Zažili jsme spolu zlý a ještě horší. Jo, změnil se, ale k lepšímu. Pokud si někdo upíchne dítě po dvou letech, kdy je ještě zaslepený láskou, tak se nesmí divit. Ale pořád jde o naivitu. Jinak musím konstatovat, že jsi celkem přející osůbka, taková škodolibá co? Zakladatelky diskuze a postoje znám, tohle není její první diskuze.

• Citovat
  • Upravit
6650
20.8.20 10:30

@cecetka Dítě sice zamíchá karty, ale že by z chlapa, co se může pro rodinu roztrhnout najednou stal nezodpovědný lump naopak to opravdu ne. Já se třeba i po dětech nezměnila, změnily se okolnosti, na které musím reagovat, mám víc zkušeností, ale ten základ je pořád stejný. S věkem se vlastnosti prohlubují, ale v povaze jsou pořád, jen je buď ten druhý přehlížel, nebo mu dřív nevadily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.8.20 10:39
@Heivka píše:
@cecetka Dítě sice zamíchá karty, ale že by z chlapa, co se může pro rodinu roztrhnout najednou stal nezodpovědný lump naopak to opravdu ne. Já se třeba i po dětech nezměnila, změnily se okolnosti, na které musím reagovat, mám víc zkušeností, ale ten základ je pořád stejný. S věkem se vlastnosti prohlubují, ale v povaze jsou pořád, jen je buď ten druhý přehlížel, nebo mu dřív nevadily.

Co to je roztrhnout pro rodinu? Jak se může roztrhnout, když ji ještě nemá? Je úplně něco jiného se roztrhnout pro ženu a pro ženu s dětmi.
To je přece nepřenositelná zkušenost, to nemůžeš vědět dopředu, co to s člověkem udělá, když se narodí dítě :nevim: .

@Janli píše:
@Šimelda v prvním vztahu jsem se ošklivě spálila a pak jsem hledala partnera rozumem. Děti jsem si s ním pořídila až po deseti letech, až jsem si jím a jeho osobností byla jistá. Zažili jsme spolu zlý a ještě horší. Jo, změnil se, ale k lepšímu. Pokud si někdo upíchne dítě po dvou letech, kdy je ještě zaslepený láskou, tak se nesmí divit. Ale pořád jde o naivitu. Jinak musím konstatovat, že jsi celkem přející osůbka, taková škodolibá co? Zakladatelky diskuze a postoje znám, tohle není její první diskuze.

Přijdeš mi hodně… jak to říct… zahořklá?
Nemůžeš ho přece znát zcela dokonale. Nastane situace, kterou jste ještě nezažili, a prostě nevíš. Navíc člověk se opravdu může s věkem a zkušenostmi měnit.

Já to znám naopak, můj ex si mě prý vybral rozumově, že jsem byla nejlepší bla bla, akorát mi to jaksi tehdy opomněl říct. A nefungovalo to, z mnoha i dalších vážných důvodů. Třeba i proto, že takový člověk do toho v krizi nedá úplně všechno.
Teď mám muže z lásky, oboustranně to tam prostě je, zapadáme do sebe tak, jak jsem to nikdy nezažila, a je to něco naprosto nesrovnatelného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.8.20 10:49

@Lucie_Sx zahořklá? To fakt nee… :mrgreen:. Přemýšlím, jakou situaci jsme spolu ještě nezažili… neplujem na růžovým obláčku, máme toho za sebou hodně. Oba dva jsme si toho druhýho vybrali rozumem a láska přišla později. O to je větší. Ale to je jedno, o mě tahle diskuze není. Já si stojím za tím, že ve většině případů se nejedná o změnu charakteru, ale o úder reality, kterou někdo nechtěl a neuměl vidět…

• Citovat
  • Upravit
6650
20.8.20 10:51

@Lucie_Sx Tak třeba vidím jak pomáhá a angažuje se v původní rodině, jestli když padnu nemocná tak se o mě postará i kdyby to mělo znamenat že bude vytírat pozvracený záchod. A taky hodně řekne jak funguje jeho původní rodina, jestli si pomáhají, mají se rádi. Těch znaků je ohromné množství, stačí nebýt zaslepená a všímat si. Někdo tomu říká intuice, ale je to o tom si všímat a třeba se i zamyslet nad tím, co si o novém partnerovi myslí mí blízcí i když se mi to v tu chvíli nelíbí. Třeba moje švagrová je expert na zaslepenost, u jejího ex jí všichni kolem říkali, že to není dobrý chlap, ona přehlížela jasné znaky nevěry a pak se hrozně divila, když jí řekl že ji chtěl jen kvůli dítěti, protože jeho milenka, kterou miluje, je starší a děti už mít nechce a že spolu klidně budou žít protože mají syna, kdyby měli dceru, tak by viděla jen pár korun na alimemtech. A ano, když se to stalo, tak švagrová naříkala jak se mohl tak změnit, že před dítětem a svatbou to byl tak skvělý chlap. Ono je to těžké, někteří lidé prostě pravdu vidět nechtějí ať se děje, co se děje a pak říkají jak se někdo náhle změnil. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
20.8.20 11:00
@Janli píše:

Ja si zase vsimam vasich nazoru a postoju, ktere jsou podle meho nazoru castokrat mimo misu.
Ja se divim, ze jste se vubec nekdy ve vztahu spalila, kdyz jste tak dokonala co se tyce cuchu na lidi :wink: takova vedma, ktera vi. To kdyby umely vsechny zeny na svete neni emimino.
Nikdy nevite jestli se i dospely chlap chytne spatne party, jestli ho neco nezacne zrat, treba i vy toho vaseho, zit s takovou dokonalou partnerkou nemusi byt lehke.
A ze jste mely deti az po 10letech? Tak to budte rada, ze to vyslo, protoze pak jsou tady diskuze 35+ a nemam partnera ani dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
20.8.20 11:11

Ale to víš, že lidi se zase tolik nemění :mrgreen: Já to věděla dřív, ale byla jsem mladá, naivní a blbá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.8.20 11:15
@Janli píše:
@Lucie_Sx zahořklá? To fakt nee… :mrgreen:. Přemýšlím, jakou situaci jsme spolu ještě nezažili… neplujem na růžovým obláčku, máme toho za sebou hodně. Oba dva jsme si toho druhýho vybrali rozumem a láska přišla později. O to je větší. Ale to je jedno, o mě tahle diskuze není. Já si stojím za tím, že ve většině případů se nejedná o změnu charakteru, ale o úder reality, kterou někdo nechtěl a neuměl vidět…

Tak jestli tam tu lásku máte, tak je to v pořádku, ne? :-)

Akorát nechápu tu poslední větu, sama jsi zažila manipulátora, tak to musíš vědět. Že někdy člověk nemá šanci. Nebo prostě nemá dostatek zkušeností :nevim: - já bych taky třeba nepozna slušného feťáka nebo nějakého pedofila (viz V síti - vypadali úplně normálně!!) nebo nevím, takových typů je. Vůbec nevím, na co bych si dávala pozor. Atd. atd.
Jsou věci / situace, kdy se dotyčný může velice slušně přetvařovat po dlouhou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.8.20 11:34
@Heivka píše:
@Lucie_Sx Tak třeba vidím jak pomáhá a angažuje se v původní rodině, jestli když padnu nemocná tak se o mě postará i kdyby to mělo znamenat že bude vytírat pozvracený záchod. A taky hodně řekne jak funguje jeho původní rodina, jestli si pomáhají, mají se rádi. Těch znaků je ohromné množství, stačí nebýt zaslepená a všímat si. Někdo tomu říká intuice, ale je to o tom si všímat a třeba se i zamyslet nad tím, co si o novém partnerovi myslí mí blízcí i když se mi to v tu chvíli nelíbí. Třeba moje švagrová je expert na zaslepenost, u jejího ex jí všichni kolem říkali, že to není dobrý chlap, ona přehlížela jasné znaky nevěry a pak se hrozně divila, když jí řekl že ji chtěl jen kvůli dítěti, protože jeho milenka, kterou miluje, je starší a děti už mít nechce a že spolu klidně budou žít protože mají syna, kdyby měli dceru, tak by viděla jen pár korun na alimemtech. A ano, když se to stalo, tak švagrová naříkala jak se mohl tak změnit, že před dítětem a svatbou to byl tak skvělý chlap. Ono je to těžké, někteří lidé prostě pravdu vidět nechtějí ať se děje, co se děje a pak říkají jak se někdo náhle změnil. :nevim:

Zřejmě jsi s nikým takovým, co se vydrží přetvařovat dlouhodobě, zatím jenom neměla zkušenost :nevim:. Buď ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
20.8.20 12:38

@Lucie_Sx Ale setkala, naštěstí jen v profesním životě a stálo mě to naštěstí jen pár tisíc za právní služby, protože ten člověk kromě toho že byl ha.zl byl naštěstí i úplně hloupej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí