Partner se urazil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
21.1.22 08:44
@Anonymní píše:
Tak když si ve 30 nabrnknu 52 letýho, tak musím přece počítat s tím, že to bude jiný než když budu mít stejně starhé jako jsem já :nevim:.. Jestli by byl pros ex 1-2× týdně, tak si myslím, že to není tak hrozný.. jsou chlapi, kteří jsou rádi že se k tomu donutí jednou měsíčně :D :D.. buď se s tím smíříš a nebo si najdi jiného chlapa.. hodný jsou i mezi tvými ročníky, jen musíš hledat ;)

Tak mrla jsem i staršího a byl výkonej dost, minimálně dvakrát za den mohl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.1.22 08:44

Sice mu nestojí ale je milionář a má rakovinu v posledním stádiu co? :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
21.1.22 08:45

Je už proste STAREJ, což mluví za všechno, ale ty si to asi neuvědomuješ, a ty jsi naopak pro ženy v sexuálně nejaktivnějším období :lol: najdi si vrstevníka nebo ještě lépe dvacetiletého, ten bude moct i víckrát denně a rad :palec: pač i my po třicítce to často stihame tak jednou dvakrát tejdně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.1.22 08:45

Nechoď se léčit. Najdi si náruživějšího (mladšího) chlapa a problém je vyřešen. Tohle se nezlepší a pokud je na tebe kvůli tomu navíc hnusnej, tak není co řešit. Logicky zdravá 30 letá ženská nebude spokojená se sexem jednou týdně, zvlášť ne v novém vztahu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40416
21.1.22 08:49
@Zatimtajnej píše:
Přesně. Z pohledu chlapa říkám, že jsi to trefila.

Jojo, myslím, že pán je z mladic už do smrti vyléčen a rád se v budoucnu, až se vzpamatuje, poohlédne po nějaké vrstevnici.

I když i tam jeho frekvence a možnosti v sexu možná nebudou stačit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
21.1.22 08:50
@Anonymní píše:
Je mi 30. Jemu by stačilo 1 týdne, možná dvakrát. Já mu řekla, že toto měl říct na začátku. Prostě nemá nějak chuť. Prý se mám jít léčit. A není to vztah kvůli penězům, bohatý fakt není. Jen, že byl hodný atd.

Prosimte, jakou vidíš budoucnost v tomhle vztahu?  8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.1.22 08:56

@free333 chudák takhle ho trápit :lol: ještě dostane infarkt :mrgreen:
To mi připomíná mého fotra co obskoci cokoliv co má díru a to už mu je 62 :lol:
Věčně nemá peníze ale clavin si koupí :mrgreen: a ozve se jedině když mu dojde tabák :mrgreen:
Ale třeba budu mít ještě sourozence :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
21.1.22 08:56
@free333 píše:
Myslím si, že o rozchodu mluví z důvodu, že si uvědomil, že na Tebe do budoucna nestačí a z jeho strany bude hůř.
Píšeš, že ze začátku i řešil léky na podporu erekce, on je na hraně svých sil.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
42459
21.1.22 08:59

Tak to je ale naprosto přirozené, pán 50+ je podle mě ještě dobrej. Zajímalo by mě, kolikrát to potřebuješ ty, protože dvakrát týdně je obvyklé i pro třicátniky.
A jemu asi došlo, že svůj limit nepřekročí… Dost záleží i na tom, jakým způsobem ta hádka proběhla, jestli jsi na něj ječela nevybíravým způsobem, tak se mu ani nedivím.
Já bych se mu omluvila, opravdu si myslím, že by potřeboval spíš pochválit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.1.22 08:59
@free333 píše:
Jojo, myslím, že pán je z mladic už do smrti vyléčen a rád se v budoucnu, až se vzpamatuje, poohlédne po nějaké vrstevnici.I když i tam jeho frekvence a možnosti v sexu možná nebudou stačit :)

To není sranda! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
21.1.22 09:00

Fakt nejsi nymfomanka.
Partner moc dobře ví, že na Tebe nemá.
Protože je to zbabělý stařík, tak obviní Tebe.
Najdi si chlapa, který bude věkově přiměřený.

Hodně štěstí🙋‍♀️

• Citovat
  • Upravit
316
21.1.22 09:00

A co bys po dědovi chtěla? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.1.22 09:01
@JiříkMazlík píše:
Věčně nemá peníze ale clavin si koupí :mrgreen: a ozve se jedině když mu dojde tabák :mrgreen:
Ale třeba budu mít ještě sourozence :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
21.1.22 09:01
@Anonymní píše:
Je mi 30. Jemu by stačilo 1 týdne, možná dvakrát. Já mu řekla, že toto měl říct na začátku. Prostě nemá nějak chuť. Prý se mám jít léčit. A není to vztah kvůli penězům, bohatý fakt není. Jen, že byl hodný atd.

Je už starý, s tím nic neuděláš :? A počítej že to lepší rozhodně nebude a pokud musel už brát i podpůrné léky tak je velká chyba i na tvé straně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
21.1.22 09:03
@JiříkMazlík píše:
Ale třeba budu mít ještě sourozence :D

Ty se smejes, ale dva ctyricatnici v mem okolí měli v nedávné době po nadměrném řádění úrazy :P náhlá celková slabost a kýla :P :P :P ne kazdej je asi tak vitální jako tvůj tatik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí