Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak když si ve 30 nabrnknu 52 letýho, tak musím přece počítat s tím, že to bude jiný než když budu mít stejně starhé jako jsem já.. Jestli by byl pros ex 1-2× týdně, tak si myslím, že to není tak hrozný.. jsou chlapi, kteří jsou rádi že se k tomu donutí jednou měsíčně
![]()
.. buď se s tím smíříš a nebo si najdi jiného chlapa.. hodný jsou i mezi tvými ročníky, jen musíš hledat
Tak mrla jsem i staršího a byl výkonej dost, minimálně dvakrát za den mohl…
Sice mu nestojí ale je milionář a má rakovinu v posledním stádiu co?
![]()
Je už proste STAREJ, což mluví za všechno, ale ty si to asi neuvědomuješ, a ty jsi naopak pro ženy v sexuálně nejaktivnějším období
najdi si vrstevníka nebo ještě lépe dvacetiletého, ten bude moct i víckrát denně a rad
pač i my po třicítce to často stihame tak jednou dvakrát tejdně ![]()
Nechoď se léčit. Najdi si náruživějšího (mladšího) chlapa a problém je vyřešen. Tohle se nezlepší a pokud je na tebe kvůli tomu navíc hnusnej, tak není co řešit. Logicky zdravá 30 letá ženská nebude spokojená se sexem jednou týdně, zvlášť ne v novém vztahu ![]()
@Zatimtajnej píše:
Přesně. Z pohledu chlapa říkám, že jsi to trefila.
Jojo, myslím, že pán je z mladic už do smrti vyléčen a rád se v budoucnu, až se vzpamatuje, poohlédne po nějaké vrstevnici.
I když i tam jeho frekvence a možnosti v sexu možná nebudou stačit ![]()
@Anonymní píše:
Je mi 30. Jemu by stačilo 1 týdne, možná dvakrát. Já mu řekla, že toto měl říct na začátku. Prostě nemá nějak chuť. Prý se mám jít léčit. A není to vztah kvůli penězům, bohatý fakt není. Jen, že byl hodný atd.
Prosimte, jakou vidíš budoucnost v tomhle vztahu? ![]()
@free333 chudák takhle ho trápit
ještě dostane infarkt ![]()
To mi připomíná mého fotra co obskoci cokoliv co má díru a to už mu je 62 ![]()
Věčně nemá peníze ale clavin si koupí
a ozve se jedině když mu dojde tabák ![]()
Ale třeba budu mít ještě sourozence ![]()
@free333 píše:
Myslím si, že o rozchodu mluví z důvodu, že si uvědomil, že na Tebe do budoucna nestačí a z jeho strany bude hůř.
Píšeš, že ze začátku i řešil léky na podporu erekce, on je na hraně svých sil.
Tak to je ale naprosto přirozené, pán 50+ je podle mě ještě dobrej. Zajímalo by mě, kolikrát to potřebuješ ty, protože dvakrát týdně je obvyklé i pro třicátniky.
A jemu asi došlo, že svůj limit nepřekročí… Dost záleží i na tom, jakým způsobem ta hádka proběhla, jestli jsi na něj ječela nevybíravým způsobem, tak se mu ani nedivím.
Já bych se mu omluvila, opravdu si myslím, že by potřeboval spíš pochválit
@free333 píše:
Jojo, myslím, že pán je z mladic už do smrti vyléčen a rád se v budoucnu, až se vzpamatuje, poohlédne po nějaké vrstevnici.I když i tam jeho frekvence a možnosti v sexu možná nebudou stačit
To není sranda!
![]()
Fakt nejsi nymfomanka.
Partner moc dobře ví, že na Tebe nemá.
Protože je to zbabělý stařík, tak obviní Tebe.
Najdi si chlapa, který bude věkově přiměřený.
Hodně štěstí🙋♀️
@JiříkMazlík píše:
@free333 chudák takhle ho trápitještě dostane infarkt
To mi připomíná mého fotra co obskoci cokoliv co má díru a to už mu je 62
Věčně nemá peníze ale clavin si koupía ozve se jedině když mu dojde tabák
Ale třeba budu mít ještě sourozence
@Anonymní píše:
Je mi 30. Jemu by stačilo 1 týdne, možná dvakrát. Já mu řekla, že toto měl říct na začátku. Prostě nemá nějak chuť. Prý se mám jít léčit. A není to vztah kvůli penězům, bohatý fakt není. Jen, že byl hodný atd.
Je už starý, s tím nic neuděláš
A počítej že to lepší rozhodně nebude a pokud musel už brát i podpůrné léky tak je velká chyba i na tvé straně ![]()
@JiříkMazlík píše:
@free333 chudák takhle ho trápitještě dostane infarkt
To mi připomíná mého fotra co obskoci cokoliv co má díru a to už mu je 62
Věčně nemá peníze ale clavin si koupía ozve se jedině když mu dojde tabák
Ale třeba budu mít ještě sourozence
Ty se smejes, ale dva ctyricatnici v mem okolí měli v nedávné době po nadměrném řádění úrazy
náhlá celková slabost a kýla
ne kazdej je asi tak vitální jako tvůj tatik ![]()