Partner se urazil

Anonymní
21.1.22 08:15

Partner se urazil

Mám partnera a je starší (je mu 52). Na svůj věk vypadá dobře. Když jsme se dali dohromady, měl skoro vždy problém s erekcí. Byl i na urologii, vše OK, dostal léky na podporu erekce, pomohlo to. Jenže pak ty léky ani nebyly potřeba.

Včera jsme se a partnerem dost pohádali. Že chci často se mazlit a sex. Často se večer chci přitulit, pritom on se se mnou miloval dobrovolně a teď mi to vyčítá. Prý jsem nymfomanka a mám se jít léčit.

Ptala jsem se ho jestli ho vůbec přitahují, prý jo. Nebo je to normální u mužů 50+, že už zájem o sex nemají? Testosteron má OK.

Ráno mluvil o rozchodu. Odešla jsem do práce a on chtěla jsem mu teď volat, vypl si tel. 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
21.1.22 08:16

Tak asi záleží, jak často to chceš.. 50+ už opravdu není mladý hřebec, co chce denně, má i jiné zájmy :mrgreen: pokud je ti 20, tak se nesouladu nedivím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18639
21.1.22 08:17

Tak stárne a začíná si to uvědomovat, ze už není takový samec. Mužské ego :nevim: narazil si mladou a spatne se přiznává, ze na ni už asi nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15151
21.1.22 08:20

Bude už jen hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
21.1.22 08:21

A kolik je tobě? jinak tyhle problemy resi i mladsi lide, jestli jsi mladounka, tak byl asi vyjanceny a chtel drzet krok, a ted se vraci ke sve prirozene potrebe. Nekdo je proste ‚uchyl‘ a nekdo to ma na pohodu.

Mozna nema takovou potrebu tuleni a mazleni. Otazkou je, jestli tebe bude snizena potreba projevu lasky frustrovat a jak moc :nevim:

Kazdopadne, on potrebuje ubrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
21.1.22 08:25

Posli dedka do pr.del. e

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.22 08:29

Je mi 30. Jemu by stačilo 1 týdne, možná dvakrát. Já mu řekla, že toto měl říct na začátku. Prostě nemá nějak chuť. Prý se mám jít léčit. A není to vztah kvůli penězům, bohatý fakt není. Jen, že byl hodný atd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.22 08:29

Jestli měl problémy už dříve, tak to asi nebude otázka věku, ale problém je někde jinde. Můj muž je stejného věku a problémy nemá. Může bez problémů kdykoliv, každý den. I když tu frekvenci po 20 letech denně teda už nemáme. Je teda pravda, že se mu nedaří po dvou lahvích vína. :lol: Ale tam opět není problém s erekcí, ale spíš s citlivostí.
Doufám, že chápete anonym. :)

• Citovat
  • Upravit
40410
21.1.22 08:30
@Anonymní píše:
Mám partnera a je starší (je mu 52). Na svůj věk vypadá dobře. Když jsme se dali dohromady, měl skoro vždy problém s erekcí. Byl i na urologii, vše OK, dostal léky na podporu erekce, pomohlo to. Jenže pak ty léky ani nebyly potřeba.

Včera jsme se a partnerem dost pohádali. Že chci často se mazlit a sex. Často se večer chci přitulit, pritom on se se mnou miloval dobrovolně a teď mi to vyčítá. Prý jsem nymfomanka a mám se jít léčit.

Ptala jsem se ho jestli ho vůbec přitahují, prý jo. Nebo je to normální u mužů 50+, že už zájem o sex nemají? Testosteron má OK.

Ráno mluvil o rozchodu. Odešla jsem do práce a on chtěla jsem mu teď volat, vypl si tel. 8o

Myslím si, že o rozchodu mluví z důvodu, že si uvědomil, že na Tebe do budoucna nestačí a z jeho strany bude hůř.
Píšeš, že ze začátku i řešil léky na podporu erekce, on je na hraně svých sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.1.22 08:32
@Anonymní píše:
Je mi 30. Jemu by stačilo 1 týdne, možná dvakrát. Já mu řekla, že toto měl říct na začátku. Prostě nemá nějak chuť. Prý se mám jít léčit. A není to vztah kvůli penězům, bohatý fakt není. Jen, že byl hodný atd.

Najdi si sobě rovného, no.. evidentně se vyjádřil jasně a ty to stále nechápeš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.1.22 08:34
@free333 píše:
Myslím si, že o rozchodu mluví z důvodu, že si uvědomil, že na Tebe do budoucna nestačí a z jeho strany bude hůř.
Píšeš, že ze začátku i řešil léky na podporu erekce, on je na hraně svých sil.

Přesně. Z pohledu chlapa říkám, že jsi to trefila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
21.1.22 08:39
@Anonymní píše:
Je mi 30. Jemu by stačilo 1 týdne, možná dvakrát. Já mu řekla, že toto měl říct na začátku. Prostě nemá nějak chuť. Prý se mám jít léčit. A není to vztah kvůli penězům, bohatý fakt není. Jen, že byl hodný atd.

V jednom má ale pravdu, že by ses měla jít léčit. Léčit z toho, že si vybíráš dědky, kterým nestojí :D :pankac: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.22 08:39

Tak když si ve 30 nabrnknu 52 letýho, tak musím přece počítat s tím, že to bude jiný než když budu mít stejně starhé jako jsem já :nevim:.. Jestli by byl pros ex 1-2× týdně, tak si myslím, že to není tak hrozný.. jsou chlapi, kteří jsou rádi že se k tomu donutí jednou měsíčně :D :D.. buď se s tím smíříš a nebo si najdi jiného chlapa.. hodný jsou i mezi tvými ročníky, jen musíš hledat ;)

• Citovat
  • Upravit
53518
21.1.22 08:40
@Anonymní píše:

Nezbývá ti nic jiného, pokud chceš častější sex, najít někoho jiného. Protože se to nejspíš už nezlepší.

Příspěvek upraven 21.01.22 v 08:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.1.22 08:42
@Kutil Tom píše:
V jednom má ale pravdu, že by ses měla jít léčit. Léčit z toho, že si vybíráš dědky, kterým nestojí :D :pankac: :andel:

Asi tak, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria