Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zatimtajnej píše:
Skvělý…dneska by se to řešilo rozvodem. Pepř v lívancích je úžasně elegantníPříspěvek upraven 21.01.22 v 09:13
Ale pikantní věci povzbuzují libido
takže za to vlastně mohla sama
měla mu vařit mléčnou kaši bez chuti ![]()
@JanaDaR píše:
@Dlouhá punčoška ženská je v menopauze, která je oproti mužskému ekvivalentu kratičká, také příjemná dle věku partnera? Ženské nejsou obecně zlatíčka a chlapi nejsou obecně pitomci. Chlapi v tomhle věku bojují sami se sebou bez ohledu na věk partnerky. Ostatně proto jsem jí psala, pokud si s tím neumí poradit, nechť se přesune o dům dál.
Zdá se, že jsme si neporozuměly.
Bavíme se o zakladatelce a jejím přiteli.
O jejich nesouladu, který je způsoben věkovým nesouladem - ona mladá, ráda by pořád, on o dost starší - pořád už není jeho frekvence. Ona s jiným partnerem - pravděpodobně mladším a náruživějším a on s věkově přiměřenější partnerkou, jejíž nároky nebudou tak vysoké - spokojenost.
Nemluvíme o chlapech v andropauze a ženách v menopauze obecně.
Nakonec se spolu shodneme, že by se zakladatelka měla přesunout o dům dál.
@Anonymní píše:
Dost jsme se teď pohádali. Odešel ven.
Proč se zbytečně hádáte místo důstojného ukončení? ![]()
Pokud je ti 30 jsi sexuálně na vrcholu kdežto on už ne. Je to tak. S tím se nedá nic dělat než jen to najít si jiného mladsiho. Aspoň čtyřicátníka. Jinak se budeš jen trápit. Nejlepší věk ženy je mezi 30 a 40 lety. Je mi 34 vím o čem mluvím.
Protože stale ho mám ráda, zvykla jsem si na něj. A neumím si to představit být bez něj ![]()
@JiříkMazlík píše:
@free333 chudák takhle ho trápitještě dostane infarkt
To mi připomíná mého fotra co obskoci cokoliv co má díru a to už mu je 62
Věčně nemá peníze ale clavin si koupía ozve se jedině když mu dojde tabák
Ale třeba budu mít ještě sourozence
Proste typicky rozsevac ![]()
@Švédka87 píše:
Pokud je ti 30 jsi sexuálně na vrcholu kdežto on už ne. Je to tak. S tím se nedá nic dělat než jen to najít si jiného mladsiho. Aspoň čtyřicátníka. Jinak se budeš jen trápit. Nejlepší věk ženy je mezi 30 a 40 lety. Je mi 34 vím o čem mluvím.
Sexuálně je to ještě lepší po 40.
@Anonymní píše:
Protože stale ho mám ráda, zvykla jsem si na něj. A neumím si to představit být bez něj
Kdo chce kam, pomozme mu tam.
Pak tu ale nefňukej, že málo sexujete
Já ti teda nevím, ale v padesáti 2× tejdně, to je docela slušný skóre. Neříkám, že nejsou nadrženejší kousky, ale viděl bych to jako slušnej záběr. Ono 2× týdně je docela normální i pro třicátníky, záleží na délce vztahu.
Pokud ty chceš 5× týdně, budeš muset zvážit jestli raději neuděláte doma nějaký kompromis (autoerotika, převést část svého libida do jiných činností, milenec…). Jinak ti asi nezbývá, než si najít jiného parťáka, protože já myslím, že tohle lepší nebude a sám ti to i říká.
Nemusí být hned styk, ale mazlení, chci se ho dotýkat všude atd.
@Anonymní píše:
Nemusí být hned styk, ale mazlení, chci se ho dotýkat všude atd.
Ty jsi marná.. neptej se na rady když je slyšet nechceš… Lepší to už nebude tak se s tím smiř.. přímou té si o tom a pokud to nezvládne a ty neustoupis tak jděte od sebe.. on chytne i fakt z tebe a ty budeš stejně nespokojená.. ![]()
@Betty MacDonald Tak se mám aspoň na co těšit. To už asi manžela ale klepne ![]()
@Švédka87 píše:
@Betty MacDonald Tak se mám aspoň na co těšit. To už asi manžela ale klepne
Ale, on to přežije ![]()