Partner se urazil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14604
21.1.22 12:11
@Zatimtajnej píše:
Skvělý…dneska by se to řešilo rozvodem. Pepř v lívancích je úžasně elegantní :-)Příspěvek upraven 21.01.22 v 09:13

Ale pikantní věci povzbuzují libido :P takže za to vlastně mohla sama :P :P :P měla mu vařit mléčnou kaši bez chuti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
21.1.22 12:13
@JanaDaR píše:
@Dlouhá punčoška ženská je v menopauze, která je oproti mužskému ekvivalentu kratičká, také příjemná dle věku partnera? Ženské nejsou obecně zlatíčka a chlapi nejsou obecně pitomci. Chlapi v tomhle věku bojují sami se sebou bez ohledu na věk partnerky. Ostatně proto jsem jí psala, pokud si s tím neumí poradit, nechť se přesune o dům dál.

Zdá se, že jsme si neporozuměly.
Bavíme se o zakladatelce a jejím přiteli.
O jejich nesouladu, který je způsoben věkovým nesouladem - ona mladá, ráda by pořád, on o dost starší - pořád už není jeho frekvence. Ona s jiným partnerem - pravděpodobně mladším a náruživějším a on s věkově přiměřenější partnerkou, jejíž nároky nebudou tak vysoké - spokojenost.

Nemluvíme o chlapech v andropauze a ženách v menopauze obecně.

Nakonec se spolu shodneme, že by se zakladatelka měla přesunout o dům dál.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.22 17:40

Dost jsme se teď pohádali. Odešel ven.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
21.1.22 17:44
@Anonymní píše:
Dost jsme se teď pohádali. Odešel ven.

Proč se zbytečně hádáte místo důstojného ukončení? :roll:

• Citovat
  • Upravit
3730
21.1.22 17:46

Pokud je ti 30 jsi sexuálně na vrcholu kdežto on už ne. Je to tak. S tím se nedá nic dělat než jen to najít si jiného mladsiho. Aspoň čtyřicátníka. Jinak se budeš jen trápit. Nejlepší věk ženy je mezi 30 a 40 lety. Je mi 34 vím o čem mluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.22 17:58

Protože stale ho mám ráda, zvykla jsem si na něj. A neumím si to představit být bez něj :(

• Citovat
  • Upravit
7571
21.1.22 18:09
@JiříkMazlík píše:
@free333 chudák takhle ho trápit :lol: ještě dostane infarkt :mrgreen:
To mi připomíná mého fotra co obskoci cokoliv co má díru a to už mu je 62 :lol:
Věčně nemá peníze ale clavin si koupí :mrgreen: a ozve se jedině když mu dojde tabák :mrgreen:
Ale třeba budu mít ještě sourozence :D
:mrgreen: Njn, nekdo na to je a ani relat. vysokej vek a malo penez mu v sexovani nezabrani.
Mam exkolegyni v mem veku 40let, ma celkem 7sourozencu, z cehoz 5 je „nevlastnich“, primo jeji otec ma aktualne 61, ma 3lete dite, pricemz neni nijak movitej, celej zivot smrdel korunou.

Proste typicky rozsevac :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42429
21.1.22 18:15
@Švédka87 píše:
Pokud je ti 30 jsi sexuálně na vrcholu kdežto on už ne. Je to tak. S tím se nedá nic dělat než jen to najít si jiného mladsiho. Aspoň čtyřicátníka. Jinak se budeš jen trápit. Nejlepší věk ženy je mezi 30 a 40 lety. Je mi 34 vím o čem mluvím.

Sexuálně je to ještě lepší po 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
21.1.22 18:31
@Anonymní píše:
Protože stale ho mám ráda, zvykla jsem si na něj. A neumím si to představit být bez něj :(

Kdo chce kam, pomozme mu tam.

Pak tu ale nefňukej, že málo sexujete

• Citovat
  • Upravit
3854
21.1.22 18:48

Já ti teda nevím, ale v padesáti 2× tejdně, to je docela slušný skóre. Neříkám, že nejsou nadrženejší kousky, ale viděl bych to jako slušnej záběr. Ono 2× týdně je docela normální i pro třicátníky, záleží na délce vztahu.
Pokud ty chceš 5× týdně, budeš muset zvážit jestli raději neuděláte doma nějaký kompromis (autoerotika, převést část svého libida do jiných činností, milenec…). Jinak ti asi nezbývá, než si najít jiného parťáka, protože já myslím, že tohle lepší nebude a sám ti to i říká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.22 19:11

Nemusí být hned styk, ale mazlení, chci se ho dotýkat všude atd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.22 19:32
@Anonymní píše:
Nemusí být hned styk, ale mazlení, chci se ho dotýkat všude atd.

Ty jsi marná.. neptej se na rady když je slyšet nechceš… Lepší to už nebude tak se s tím smiř.. přímou té si o tom a pokud to nezvládne a ty neustoupis tak jděte od sebe.. on chytne i fakt z tebe a ty budeš stejně nespokojená.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
4303
21.1.22 19:33

Bože to je zase příspěvek 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
21.1.22 20:38

@Betty MacDonald Tak se mám aspoň na co těšit. To už asi manžela ale klepne :D

• načítám...