Partner se urazil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14127
21.1.22 10:14

Řekla bych, ze ty prasky na zacatku byly kvuli psychice. Hodnej chudej chlap si narazil mladou kost a nedal to. Pak dobry, ale furt nestiha a je uz vypsychlej

Netrap vas a pristup na rozchod, tohle nedate. Ty nevypadas nemocne, ze bys potrebovala tatku, tak se porozhlidni po nekom svezejsim. Na chlapa, jehoz jedina prednost je ‚hodnej‘, mas čas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
21.1.22 10:19
@Markéta80 píše:
@FlorenceF Jenkins ne chyba je u ní protože i když věděla že potřebuje léky tak s ním je. přece musela vědět že věkový rozdíl je velký a bude už jen hůř :?

Nee, vsak jsi cetla, ze se rozchodil, to bylo psychicky, proste chtel udelat dojem a rozhodil se celej. Ja to zazila, dokonce u dvou, a vzdycky z toho byla velka laska a hooodne skvelyho sexu. Pro leky jsme teda neleteli, stacilo pockat. Ja se s novym chlapem taky napoprve neudelam a divoka jsem dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
21.1.22 10:27

@FlorenceF Jenkins a ona v hlavě nakakáno.

• Citovat
  • Upravit
19388
21.1.22 10:32
@FlorenceF Jenkins píše:
Jako konstantne? 8o

No já s ním tak dlouho nebyla, ale prostě byl fakt vykonnej. Jen jsem chtěla říct, že někteří po 50 pořád můžou
A jo, myslím, že by mu to vydrželo, sportovec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
21.1.22 10:33
@g.sandova píše:
No já s ním tak dlouho nebyla, ale prostě byl fakt vykonnej. Jen jsem chtěla říct, že někteří po 50 pořád můžou
A jo, myslím, že by mu to vydrželo, sportovec..

Jo, jako jsou naruzivci, ale vyjimkama bych neargumentovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.22 10:36

Tak už mi zavolal, že se rozejít nechce.

Jenže on mi řekl, že prostě muž nezvládne se milovat třeba 5× týdně, že to jediné zvládne puberťák. Že když muži dojde semeno tak není chuť.

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
21.1.22 10:38
@Anonymní píše:
Tak už mi zavolal, že se rozejít nechce.Jenže on mi řekl, že prostě muž nezvládne se milovat třeba 5× týdně, že to jediné zvládne puberťák. Že když muži dojde semeno tak není chuť.

Tak už prostě tolikrát nemůže, no. To je normální vývoj. Kdyby ti bylo osmnáct, věřila bych, že nevíš. Ale na podobnou neznalost jsi stará.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.22 10:39

A včera při hádce řekl, že už dopředu se boji, co kdyz budu večer chtít sex.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.22 10:40

Já vím, že je to už věkem. Ale jinak jsme spolu vycházeli dobře.

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
21.1.22 10:43
@Anonymní píše:
Já vím, že je to už věkem. Ale jinak jsme spolu vycházeli dobře.

Máš dvě možnosti, nebudeš od něj vyžadovat tolik sexu a v mezičase si poradíš sama, nebo od něj odejdeš a budeš hledat výkonnějšího. Ovšem co tak pozoruji, i mnozí mladí muži sexuálním aktivitám neholdují a bývá problém je k tomu dostat aspoň dvakrát měsíčně.

• Citovat
  • Upravit
19388
21.1.22 10:47
@FlorenceF Jenkins píše:
Jo, jako jsou naruzivci, ale vyjimkama bych neargumentovala :nevim:

Nojo, ale neber mi iluze, to jsou pí 50 většinou impotenti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42428
21.1.22 10:51
@g.sandova píše:
Nojo, ale neber mi iluze, to jsou pí 50 většinou impotenti?

Ne, nejsou, ale úbytek šťávy je už většinou poznat. Ale je to individuální.
Mě spíš děsí to velký procento nešukavců mezi tricátníkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
21.1.22 10:51

Zakladatelko, na 52 let je vlastně ještě dobrý, že chce aspoň 1 nebo 2× týdně :) To si musíš srovnat sama, jak to chceš. On je vlastně normální a i ty. Jen jste věkově nekompatibilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
21.1.22 10:52
@Anonymní píše:
Tak už mi zavolal, že se rozejít nechce.Jenže on mi řekl, že prostě muž nezvládne se milovat třeba 5× týdně, že to jediné zvládne puberťák. Že když muži dojde semeno tak není chuť.

Ale zvládne a nemusí to být puberťák.
Zas zbabělecký výmluvy. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
21.1.22 10:54

@Dlouhá punčoška co je na tom zbabělého, pokud fyzicky nemůže? Hlavně že ženským se v této oblasti omlouvá kdeco.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky