Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JanaDaR píše:
@Dlouhá punčoška co je na tom zbabělého, pokud fyzicky nemůže? Hlavně že ženským se v této oblasti omlouvá kdeco.
Zbabělec není, protože nemůže.
Ale proto, že zakladatelce vypráví, že pokud se chce milovat často je divná a měla by s tím něco dělat.
Kdyby na rovinu řekl - Děvče, mám Tě rád. Sex s Tebou mě baví, ale Tvému tempu prostě nestačím.
@Dlouhá punčoška poněvadž je frustrovaný, přichází pocity selhání, že už není dost chlap. Můj muž měl podobný výpadek asi tři měsíce, prostě nemohl. A byl protivný, protože je to člověk, protože se zlobil sám na sebe. Kdyby byl svět plný mistrů komunikace, rázem se vyřeší naprostá většina globálních problémů. Jsme lidi, ne stroje.
@Anonymní píše:
Tak už mi zavolal, že se rozejít nechce.Jenže on mi řekl, že prostě muž nezvládne se milovat třeba 5× týdně, že to jediné zvládne puberťák. Že když muži dojde semeno tak není chuť.
Kecá, nezvládne to akorát on, jiní klidně jo
Ale když je tak hodnej, tak mu řekni, že dobře, že s ním teda zůstaneš a na ten protivnej sex si najdeš někoho jiného, abys ho s tím netrápila
![]()
@JanaDaR píše:
Přesně. To je ale nějaký nový fenomén, ne?
Já osobně jsem se s tím nesetkala, ale podobný téma je tu skoro denně.
@Betty MacDonald no já jsem při svém nastavení na třicátníky už ale opravdu stará, takže neověřím. ![]()
@JanaDaR píše:
@Dlouhá punčoška poněvadž je frustrovaný, přichází pocity selhání, že už není dost chlap. Můj muž měl podobný výpadek asi tři měsíce, prostě nemohl. A byl protivný, protože je to člověk, protože se zlobil sám na sebe. Kdyby byl svět plný mistrů komunikace, rázem se vyřeší naprostá většina globálních problémů. Jsme lidi, ne stroje.
Máš pravdu, když máme doma muže a zrovna to nedopadne, svět se nezboří.
Tohle je jiný případ.
@Dlouhá punčoška no oni spolu také evidentně nejsou měsíc a půl… A některé věci snad každá dospělá žena ví, ne? Ona jim ta andropauza dává taky zabrat.
@Anonymní píše:
Mám partnera a je starší (je mu 52). Na svůj věk vypadá dobře. Když jsme se dali dohromady, měl skoro vždy problém s erekcí. Byl i na urologii, vše OK, dostal léky na podporu erekce, pomohlo to. Jenže pak ty léky ani nebyly potřeba.Včera jsme se a partnerem dost pohádali. Že chci často se mazlit a sex. Často se večer chci přitulit, pritom on se se mnou miloval dobrovolně a teď mi to vyčítá. Prý jsem nymfomanka a mám se jít léčit.
Ptala jsem se ho jestli ho vůbec přitahují, prý jo. Nebo je to normální u mužů 50+, že už zájem o sex nemají? Testosteron má OK.
Ráno mluvil o rozchodu. Odešla jsem do práce a on chtěla jsem mu teď volat, vypl si tel.
Byl blázen, že do vztahu s takto velkým věkovým rozdílem šel. Teď mu to došlo.
Muži 50+ zájem o sex samozřejmě mají, ale už to pro ně není středobod vesmíru.
@JanaDaR píše:
@Dlouhá punčoška no oni spolu také evidentně nejsou měsíc a půl… A některé věci snad každá dospělá žena ví, ne? Ona jim ta andropauza dává taky zabrat.
Ano, hlavně pokud mají víc jak o 20 let mladší ženu.
@FlorenceF Jenkins jenže ten věk nezastaví a rozhodně už teď bude jen hůř. ten věk většinu lidí jednou dožene.20 let rozdíl je prostě znát. A teď u nich budou hlavně hádky protože on by třeba chtěl ale ví že už to nezvládá tak raději to přehodí na ní že je nemocná
A ona má víceméně jenom jedno řešení které teď vidět nechce.
@g.sandova píše:
Nojo, ale neber mi iluze, to jsou pí 50 většinou impotenti?
Ja je zblizka neznam a iluze brat teda nechci
ale predpokladam, ze kdyz jsou velke rozdily v kategorii 30-50, tak budou i pozdeji
jen kraliku ubyva
a taky bych si tipla, ze to hlavni je chemie v tom paru, čím je človek starší, tim asi vic. Ale to uz teda fantaziruju…
@Dlouhá punčoška píše:
Zbabělec není, protože nemůže.
Ale proto, že zakladatelce vypráví, že pokud se chce milovat často je divná a měla by s tím něco dělat.
Kdyby na rovinu řekl - Děvče, mám Tě rád. Sex s Tebou mě baví, ale Tvému tempu prostě nestačím.
Tohle chlap NIKDY neřekne ![]()
@Markéta80 píše:
@FlorenceF Jenkins jenže ten věk nezastaví a rozhodně už teď bude jen hůř. ten věk většinu lidí jednou dožene.20 let rozdíl je prostě znát. A teď u nich budou hlavně hádky protože on by třeba chtěl ale ví že už to nezvládá tak raději to přehodí na ní že je nemocnáA ona má víceméně jenom jedno řešení které teď vidět nechce.
S timhle souhlas
@Dlouhá punčoška ženská je v menopauze, která je oproti mužskému ekvivalentu kratičká, také příjemná dle věku partnera? Ženské nejsou obecně zlatíčka a chlapi nejsou obecně pitomci. Chlapi v tomhle věku bojují sami se sebou bez ohledu na věk partnerky. Ostatně proto jsem jí psala, pokud si s tím neumí poradit, nechť se přesune o dům dál.
Přesně. To je ale nějaký nový fenomén, ne?