Partner vybouchl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21054
29.7.21 21:25

@Nickjmeno tak když do koše nahážeš xx kg potravin, tak je to tíha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
29.7.21 21:42

Já řeším prošlé jídlo, když jsem doma sama. A mám klid. Muži obecně nemají rádi plýtvání - jídla, vody, energie. Oba máte pocit, že je toho na vás moc - tak jsou ty reakce trochu na hraně. Neřeš, stalo se. Buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
29.7.21 21:47
@Maria37 píše:
Já řeším prošlé jídlo, když jsem doma sama. A mám klid. Muži obecně nemají rádi plýtvání - jídla, vody, energie. Oba máte pocit, že je toho na vás moc - tak jsou ty reakce trochu na hraně. Neřeš, stalo se. Buď v klidu.

To o plýtvání, hlavně vodou, neplatí, pokud žiješ s průměrným Američanem :lol: Jinak souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3026
29.7.21 22:33

Tak určitě by mi někdo diktoval, co si muzu koupit. Muze i on koukat v lednicce na datum spotřeby a brát si přednostně věci, který maji těsně pred.
Ja bych nejdřív všechno zkontrolovala, jestli se to dá jist, a až pak bych to vyhodila.
Ovšem táhnout na dovolenou a zpet pizzu, to by mě nenapadlo ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
29.7.21 22:36

A jà ho docela chápu, ale nedivila bych se kdyby se omluvil až vychladne. Nic se nejí tak horké jak se uvaří a s Tebou to možná zacloumalo víc i díky hormonům. Já sama bych mu v těhotenství nejspíš hodila ten pytel s odpadem na hlavu, ale teď oproštěná od hormonů jeho rozčílení chápu. Ta frustrace z práce kdy vše je na něm, nemůže z ní odejít i když jí nesnáší a pak vidí takové mrhání. Samozřejmě to není primárně Tvoje vina, ale jestli měl dnes těžký den, tak prostě bouchl, to se stává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15286
30.7.21 06:08
@nototo píše:
Bože, je to fakt nutný? :roll:

Bože, je to nutný. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek