Partner vybouchl

Anonymní
29.7.21 19:17

Partner vybouchl

Pěkný podvečer. Napíšu to ve zkratce nemám nyní moc energii a ani chuť se dnes rozepisovat poněvadž mě moc ranilo co se před chvílí stalo. Jsem na rizikovém těhotenství v 34 Tt. Partner měl dnes náročný den v práci ale i přesto ho to myslím neopravňuje chovat se ke mě jak se zachoval vyklízela jsem dnes ledničku a bylo tam pár prošlých věcí nějaký tvaroh měsíc jogurt přes týden a pizzy celé zmačkané 3 v mrazáku protože jsme je vezli z dovolené 5 hodin v autě. Vyhodila jsem to do koše a chtěla jsem to vynést protože už to sama nesvedu. Partner se hned ptal co v tom je a proč to vyhazuju že jsou tam 2 pomazánky které jsou jen o 3 dny prošlé a jak vím že ty pizzy nejsou ok. Řekla jsem mu že se omlouvám ale že přeci nebudeme jíst prošlé veci a že ty pizza již dobře nevypadala. Byl z toho v šoku a raději jsem se psem sebrala a šla se projít ven došel za námi a řekl mi že tohle bylo naposledy a že ode dneška se koupí jen na jídlo to co on dovolí a ne na co máme se synem kterého mám chuť a že se vždy sní co tam je. Že chodí do práce která ho nebaví aby nás uživil a já takto hospodařím jasně chápu teď budeme peníze potřebovat ještě víc nemůžeme si vyskakovat ale to jak na mě vyjel mě moc ranilo. Šla jsem dál se projít se slzami v očích.. A to mi hrozí předčasný porod možná jsem jen já ta špatná.. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37253
29.7.21 19:22

Tak 3 dny prošla pomazánka nebo týden jogurt, to bych taky nevyhodila, pokud to není otevřené, tak tomu nic nebude. Minimálně muž by to snědl v klidu, když už bych to nechtěla dávat dětem. Trochu ho chápu, taky takové plýtvání nemám ráda. Nevím jakým tónem ti to řekl, jestli v klidu, tak je to v pořádku, jestli křičel a nadával, tak mohl mít klidnější reakci, ale sama bych reagovala podobně, taky muže občas sjedu, když vyhazuje něco, na co měl v krámu hroznou chuť a pak to zůstalo nedotčené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.7.21 19:23

Pokud by frflal, vytáhla bych pomazánky zpět a pizzy taky. Ale řekla bych, že tohle jíst nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
29.7.21 19:25

Na rizikovém můžeš chodit na procházky? Myslela jsem, že se jen leží a čeká :-)
Z prošlého jogurtu peču. Pomazánky nevím, pizza pokud se během cesty rozmrazila asi bych jí ani nedávala do mrazu, ale vyhodila rovnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.21 19:27
@bublinek píše:
Na rizikovém můžeš chodit na procházky? Myslela jsem, že se jen leží a čeká :-)
Z prošlého jogurtu peču. Pomazánky nevím, pizza pokud se během cesty rozmrazila asi bych jí ani nedávala do mrazu, ale vyhodila rovnou

Měla bych jen ležet ale to se věčně taky nedá tak alespoň krátká procházka a max něco minimum doma. Dát pračku apod.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.21 19:29
@Kriss Tina píše:
Tak 3 dny prošla pomazánka nebo týden jogurt, to bych taky nevyhodila, pokud to není otevřené, tak tomu nic nebude. Minimálně muž by to snědl v klidu, když už bych to nechtěla dávat dětem. Trochu ho chápu, taky takové plýtvání nemám ráda. Nevím jakým tónem ti to řekl, jestli v klidu, tak je to v pořádku, jestli křičel a nadával, tak mohl mít klidnější reakci, ale sama bych reagovala podobně, taky muže občas sjedu, když vyhazuje něco, na co měl v krámu hroznou chuť a pak to zůstalo nedotčené.

Jde o to jak to řekl opravdu nasraně. Šlo vidět jak je opravdu naštvaný.. :( Jak kdyby šlo o kdo ví co. Ale říci že odteď se bude jen jist co je a ne že se bude kupovat jen to co on dovolí ne na co je chuť tím mě moc ranil…

• Citovat
  • Upravit
4789
29.7.21 19:29

Ze skoro prosleho jogurtu delam nanuky. Jinak radu moc nemam. Pokud na tebe nekricel a rekl to normalne, tak ok. Bude na nem 3 roky zavisla cela rodina a to neni jednoduche.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
29.7.21 19:32

On je reditel vesmiru, ze bude dovolovat, co se koupi? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13234
29.7.21 19:32

Jste na tom finančně tak špatně, že mu tak tečou nervy?
Na druhou stranu, já něco vyhodím vyjímečně. Jíme prostě to, co doma je.
Na druhou stranu, chápala bych, kdyby jsme si doma promluvili o tom, že prostě budeme více rozumě hospodařit, ale nikdo by si ke mně nedovolil mluvit tónem, že mi bude dovolovat nebo schvalovat jídlo. Že si říkáš o odnesení koše, a pak vyrazíš na procházku, mi přijde dost zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21054
29.7.21 19:34

Tak nikdo nenutil jíst to tebe nebo dítě, on by to třeba snědl a vůbec by mu to nevadilo a ty jsi jen tak z plezíru naházela kolik? tak 300kč do koše? Jako nemůžeš se mu divit, že byl naštvanej, já bych byl taky. Sám jsem velmi alergický na vyhazování jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
29.7.21 19:40

Manžel to taky nesnáší. Vyhazování jídel. Vždycky u toho nadává. A je naštvaný.. Já to chápu, proto to přecházím beze slov a ono ho to přejde. Vím jak je vše drahé. A to nemusíme nijak zvlášť šetřit a řešit peníze. Tak se snažím, aby se to snědlo. Nebo dat do mrazáku.. Sama nemám tohle plýtvání ráda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
29.7.21 19:42

Tak pizzy bych vyhodila rovnou, protože je na tom salám a jak rozmrzne, tak už se to znova mrazit nesmí, jinak si koledujes o nějakou hnusnou bakterii. Ale jogurtu se za pár dní nic nestane a pomazánky nevím jaké byly, ale pokud s majonézou, tak bych je vyhodila taky. :nevim: Na jednu stranu ho chápu. Zbytečně vyhozené peníze no.. ale zas nic, kvůli čemu bys musela bulet. Mně můj taky dává čočku, když najde v lednici něco drahého a prošlého k tomu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14113
29.7.21 19:43

Jak jste na tom finančně, nebojí se o místo, snížili mu plat? Sice ho to neomlouvá, ale člověk pak vyletí i kvůli blbosti, když má celky pocit zodpovědnosti a úplně to nezvládá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
29.7.21 19:44

Manzel ji prosle jogurty běžně :), nekdy se na ne pozapomene. Snedl i mesic prosly Jihocesky jogurt a nic mu nebylo. Vcera 14 dni prosly tvarohacek- a taky dobry :) U jogurtu tyden sem ci tam nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
29.7.21 19:44

Když je něco prošlé.. Taky to vyhazu.. A můj muž neřekne ani slovo.. Nebudeme jist prošlé věci. Každý to má jinak ale pokud na tebe řval je to hnup.. Dá se to říct normálně.. Hold příště to nevyhazuj a ať si to sní manžel.. 😊… Nemám ráda výčitky nebo něco ze se bude nakupovat jen když já řeknu 😁to by mi mohl říct jedinkrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí